Düzenli Evimiz & Hayatımız

koskoca cam su şişesi bam diye kırıldı heryer cam ve su:110:
böyle ölmem ya eve füze atın :KK70: :KK70: :KK70:

Önce küllük sonra şişe hangi kenafirin gözü bu acaba :KK70:

Vijitiriyede ayrıca güldüm :KK70:

Ağıt yakan kardeşler var ya onlardan naimenin özgeye yözge yözge demesine hastayım bide

aynen ya.unuttum bak ben gece hiç uyumadıydım sinekten sıcaktan ondan böyle enerjisizim:KK61:
Oyyy :anne:
Ah dişim çok fena ağrı yapıyo ağrı kesicinin etkisi geçince:KK42:

Etler erken geldi kavurma yapıyorum 2.denemem inş güzel olur.
Bide börek koyucam pişsin kv ye indiricem.

Bi ilaç daha alayım. Valla kapı dışarı çıkıp bayramlaşasım yok kimseyle iyi değilim bu bayram
Allah şifa versin tez vakitte 💜
Ben hep kavurma yaparım eti, diğer türlü sert oluyor hoşlanmıyorum. Kavurma 💓 ben 😁
Yaaaa ne gerek vardı bonus çok tatlısın teşekkür ederim 💜

2000. Mesaj kamu spotu olsun.

Etle pilavı fazla yemeyin. Çünkü bide tatlı var.
Ulaaan 😂😂😂
koskoca cam su şişesi bam diye kırıldı heryer cam ve su:110:
böyle ölmem ya eve füze atın :KK70: :KK70: :KK70:
Anam kim nazar etti kız bende bardak patlattım bugün, kaç gündür kırılan kırılana

Herkese mutlu bayramlar💜💓💔💛💚sabah sadece evi düzelttim bi toz aldım o kadar.ıyki bişe yapmamışım.etlerle uğraştık biraz kirlendi ev.
Dün mutfağı temizleyecektim normalde ama içimden bir ses yapma dedi. 🤣🤣🤣
Meğer içimdeki ses çok haklıymış. Mutfak acayip battı.

Selam kızlar ben Neler yaptım bakayım

Sabah 8 de kalktım
Kurban geldi eşim işten geldi yatıyordu
Hemen aşağıya indim komşumun eşi kesti parçaladı yukarı çıkardık saat 10.30 da iş bitmişti eşim 12 de uyanmış kime kestirecez diyorrrrr ohhooooooooo öyle iyi bi kadınım ben işler bitti sen uyu :KK53: dedim çok mutlu oldu valla iş ona kalmadı ya

Sonra hemen evi sildim
2 makina çamaşır katladı kızım
Tozları aldım
Bulaşık makinasını boşalttım
Banyo yaptım

Etleri dağıtacaklarımı ayırdım geri kalanı dolaba yerleştirdim yarın kasaba götürecez parçalatmaya

Eşimin anne annesine gittik eşim orda mangal yaktı yemek yedik filan derken saat 8 oldu babaanneye de gidecektik minnoş kızım araba uyuyunca eve geldik

Ay iyi ki gelmişiz valla çok yorulmuşum şimdi bi kahve ve dinlenme zamanı🥰🥰🥰🥰🥰

Selam kizlar herekese iyi bayramlar az once geldim eve etleri ayarliyorum ama mahvoldum yarim saate bitecek insallah kendimi bir dusa atsaydim baska biaey istemiyorum

Iyigeceler iyi bayramlar kızlar
Bugün sabah 5te uyandım ailemin yanına geldik bayram için burda kalkıcaz akşama kadar kurban işleriyle uğraştık
Çok yorgunum hala kendime gelemedim eşim yıllık izin de kullandığı için bir hafta pek yazamayabilirim :olamaz:

X