Maşallah teyzoşuma afiyet olsunnnHalbuki sever çocuklar tatlıyı şekeri. Benim kız biraz önce 1 dilim revani yedi bidaha istiyor.birazdan veririm dedim oyaladım. Oğlan bi lokma almış anne güzel ama ben yiyemicem diyorsalata olsaydı bi borcam yerdi senin kıza ver ekşi erikleri yesin
bayram günü temizlik yapmak günah mıİyi bayramlar arkadaşlar...bayram günü temizlik yapılmaz bilirim gunahsa da Allah affetsin.gidecek yerimiz gelenimiz yok zaten.mecburum yarın annem geliyor memleketten.oglum krese alisincaya kadar bakacak oğluma...anlamıyorum her yer neden bu kadar çabuk kirleniyor.vileda suları hep simsiyah.mutfak oturma odası salon yatak odası çocuk odası süpürdüm sildim. genel banyo ebeveyn banyosu yıkadım dolap lavabolar temizledim.annemin yatacağı odayı eşim temizliyor.butun dağınıklığını oraya yigmisti.1.agustostan beri bitmeyen temizlik var evde.
Bende öyleyim ya uyumaya ihtiyacım varpilim bitmek üzere sanki%20 şarjım kalmış gibi hissediyom kendimi
aynen ya.unuttum bak ben gece hiç uyumadıydım sinekten sıcaktan ondan böyle enerjisizimBende öyleyim ya uyumaya ihtiyacım var
aynen ya.unuttum bak ben gece hiç uyumadıydım sinekten sıcaktan ondan böyle enerjisizim
geçmiş olsunAh dişim çok fena ağrı yapıyo ağrı kesicinin etkisi geçince
Etler erken geldi kavurma yapıyorum 2.denemem inş güzel olur.
Bide börek koyucam pişsin kv ye indiricem.
Bi ilaç daha alayım. Valla kapı dışarı çıkıp bayramlaşasım yok kimseyle iyi değilim bu bayram
oyy anam etol falan mı içsen etkilidir baya oZor yattım bende
oyy anam etol falan mı içsen etkilidir baya o
Mesajda kampanya!
1999. Mesajı yazana 2000.mesaj hediye.
Kaçırma vatandaş