Düzenli Evimiz & Hayatımız

Halbuki sever çocuklar tatlıyı şekeri. Benim kız biraz önce 1 dilim revani yedi bidaha istiyor.birazdan veririm dedim oyaladım. Oğlan bi lokma almış anne güzel ama ben yiyemicem diyor😊salata olsaydı bi borcam yerdi😁senin kıza ver ekşi erikleri yesin 😄
Maşallah teyzoşuma afiyet olsunnn❤️❤️❤️
Oğlişşşşşşş salata yesin sadece👍👍👍👍

İyi bayramlar arkadaşlar...bayram günü temizlik yapılmaz bilirim gunahsa da Allah affetsin.gidecek yerimiz gelenimiz yok zaten.mecburum yarın annem geliyor memleketten.oglum krese alisincaya kadar bakacak oğluma...anlamıyorum her yer neden bu kadar çabuk kirleniyor.vileda suları hep simsiyah.:KK43: mutfak oturma odası salon yatak odası çocuk odası süpürdüm sildim. genel banyo ebeveyn banyosu yıkadım dolap lavabolar temizledim.annemin yatacağı odayı eşim temizliyor.butun dağınıklığını oraya yigmisti.1.agustostan beri bitmeyen temizlik var evde.

İyi bayramlar arkadaşlar...bayram günü temizlik yapılmaz bilirim gunahsa da Allah affetsin.gidecek yerimiz gelenimiz yok zaten.mecburum yarın annem geliyor memleketten.oglum krese alisincaya kadar bakacak oğluma...anlamıyorum her yer neden bu kadar çabuk kirleniyor.vileda suları hep simsiyah.:KK43: mutfak oturma odası salon yatak odası çocuk odası süpürdüm sildim. genel banyo ebeveyn banyosu yıkadım dolap lavabolar temizledim.annemin yatacağı odayı eşim temizliyor.butun dağınıklığını oraya yigmisti.1.agustostan beri bitmeyen temizlik var evde.
bayram günü temizlik yapmak günah mı:KK57:
sçtm desene ben :KK70: :KK70: :KK70:
ama ben mecbur yaptım,sabah herif dolu kültablasını devirmiş,her yeri kül yapmış,yerler ,çekyat örtüleri:ruh:

Bende bu saate kadar boş durmadım hatta şimdi uyku bastırdı oyy, kurbanı beklerken yaptım bir şeyler.

Bayram namazına uğurladım beyleri
Hemen evi topladım
Wc, banyo temizledim
Apartmanı sildim
Kahvaltı hazırladım
Evi süpürdüm
Camiden geldiler kahvaltı yaptık
Eşim kurban için gitti
Ben ütüye giriştim açtım bir film
Sigara böreği sardım fırında pişirdim

Oturuyorum şimdi öyle

ben naaptım
11de kalktım bi kahve içtim
yatağı topladım
evi süpürdüm
tozları aldım
kapıları pervazları sildim
bişeyler yedim
aynaları sildim
evi sildim
banyoyu sildim
bulaşık yıkadım
tuzlu simit yaptım bi kaç bişey daha yaparım
gene bulaşık yıkadım şimdi
bakalım daha neler yapcem :KK45:

Ah dişim çok fena ağrı yapıyo ağrı kesicinin etkisi geçince:KK42:

Etler erken geldi kavurma yapıyorum 2.denemem inş güzel olur.
Bide börek koyucam pişsin kv ye indiricem.

Bi ilaç daha alayım. Valla kapı dışarı çıkıp bayramlaşasım yok kimseyle iyi değilim bu bayram
geçmiş olsun :anne:ay hep bu diş ağrıları falan niye bayram zamanına denk gelirki :110:

X