Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün duvar siliyim dedim iyice mahvettim yok anam olmadı suan kirli duruyor okadar da sildim aspirin sıvı arap sabunu ama kirli gibi siyah siyah oldu agliyacam 😡 biraz da hali sildim dış kapıyi sildim pakladim ama duvar işi canımı sıktı bez vileda herseyi denedim 😒
Canim cif heryerde ve camasir suyunu karistirip birde eski bi havluyla silsen ama baya bi guc uygulayarak tabi tertemiz oluyor duvarlar
İyi geceler :uykucu:

Yorgunum dişimi çektirdim başım ağrıyo tamamen geçince uyuşukluğu kendiside ağrır.
Yatmaya çalışıyorum da yatıncada iyi olmuyo öyyyle bi hallerdeyim.
Cok gecmis olsun 20lik dis mi

Selam kızlar ben Neler yaptım bakayım

Sabah 8 de kalktım
Kurban geldi eşim işten geldi yatıyordu
Hemen aşağıya indim komşumun eşi kesti parçaladı yukarı çıkardık saat 10.30 da iş bitmişti eşim 12 de uyanmış kime kestirecez diyorrrrr ohhooooooooo öyle iyi bi kadınım ben işler bitti sen uyu :KK53: dedim çok mutlu oldu valla iş ona kalmadı ya

Sonra hemen evi sildim
2 makina çamaşır katladı kızım
Tozları aldım
Bulaşık makinasını boşalttım
Banyo yaptım

Etleri dağıtacaklarımı ayırdım geri kalanı dolaba yerleştirdim yarın kasaba götürecez parçalatmaya

Eşimin anne annesine gittik eşim orda mangal yaktı yemek yedik filan derken saat 8 oldu babaanneye de gidecektik minnoş kızım araba uyuyunca eve geldik

Ay iyi ki gelmişiz valla çok yorulmuşum şimdi bi kahve ve dinlenme zamanı🥰🥰🥰🥰🥰

Kuzum ne iciyosan soyle bende iceyim maasallah harikasin beybisiii ya.

Esin uyurken kurbaninizin kesilip senin bi kismini halletmen esnasinda icinden esine atarlandinmi peki ya ben.niye boyleyim ben olsaydim kesin ben coluk cocuk bu islerle ugrasaym o uyusun diye bilenirdim 😐

Ben benim adama bazrn gereksiz atar yapiyorum yaaa bugunde boyle oldu da biraz sanki smdi iyice sucladim kendmi senin yazndan sonra.

Kız yok sen yukarda yazdığın gibi o uyurken yapsaydın atarı o haklı atar olurdu için rahat olsun doğru olan bizim ki :KK70:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd sen niye herşeyi kendin yapıyon bak burda kendimizi sorguladık :confused:

Kuzum ne iciyosan soyle bende iceyim maasallah harikasin beybisiii ya.

Esin uyurken kurbaninizin kesilip senin bi kismini halletmen esnasinda icinden esine atarlandinmi peki ya ben.niye boyleyim ben olsaydim kesin ben coluk cocuk bu islerle ugrasaym o uyusun diye bilenirdim 😐
Yok kızzzzz niye atarlanayım aksine o uyanmadan bitsin dedim yoksa gezmeye geç kalacaktık akşam olurdu evden çıkamazdık🥰🥰🥰🥰

Kız yok sen yukarda yazdığın gibi o uyurken yapsaydın atarı o haklı atar olurdu için rahat olsun doğru olan bizim ki :KK70:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd sen niye herşeyi kendin yapıyon bak burda kendimizi sorguladık :confused:
Hahahhhhh sorgulamayın kızlar yaaaa işer daha çabuk bitti gezmeye erken gittik yoksa gidemicektik😞😞😞

X