- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
Annemde bende öyleydim neyseki ev biraz daha serin kactim geldimÇok sıcak ya.. ter akışına engel olamıyorum..
Bende persmbe hallettim kas aldirma isimj ozqman bile asiri sira vardi. Daha dogrusu ben girdim arkam sira 5 6 kisi daha girdi ben ucuz kurtuldum
evet çok sıcak ya burada öyleÇok sıcak ya.. ter akışına engel olamıyorum..
Ben kuaföre en son 3 yil önce gittim sanirim evde halletmeye çalışıyorum, ama havalar soğuyunca bi giderim insallahvalla 2. ye gidince kız aldı beni aradan zaten 2 dakikalık iş gel dedi
kuafordekilerin kıskanç bakışları arasında sessizce uzaklaştım sonunda halloldu
herkese iyi geceler iyi bayramlar
Çağırmadın ki bi işin ucundan tutimOturan yerlerin çok ağrıyıp yorulmuştur yaaaazıık
Ben kuaföre en son 3 yil önce gittim sanirim evde halletmeye çalışıyorum, ama havalar soğuyunca bi giderim insallah
Benim gecen sene bozuldu, esim eve geldi aldim oteki vantilatörü elime bu çöp hadi yenisini almaya gidiyoruzVantilatör bozuk,ara yerde yatıyorum serin diye.ama bu sefer de sineklerin saldırısına uğruyorum
Açtım klimayı ohh ya. Yeminle fenalık gecircektimAnnemde bende öyleydim neyseki ev biraz daha serin kactim geldim
Cok lazim degil aslinda ben dogalliktan yanayim tabi evde bakim yapıyorum, dün bende kedi gibi bıyıkliydim hemen gece halletimben de doğumdan sonra 2 3 kere gitmisimdir ancak hic fırsat bulamıyordum
evde kendim de yapamıyorum bıyıklı oldum resmen
Iyi yapmissin canim bebisde rahat etsin hemAçtım klimayı ohh ya. Yeminle fenalık gecircektim
Cok lazim degil aslinda ben dogalliktan yanayim tabi evde bakim yapıyorum, dün bende kedi gibi bıyıkliydim hemen gece halletim
Sende bendensin o zaman eski bayramlar kalmadi artık gelen giden herkes tatildeben hiç makyaj yapmam, saçlarım boyalı değildir, belime kadar uzun.
başım da açık. ama hic takmıyorum ve ilgilenmiyorum kuaför yüzü görmüyorum bıyık dışında. kaşlarım da doğal, aldırmıyorum kendim toparliyorum
eskiden çalışırken yani yine arada gidip bıyık aldırıyordum ama şimdi ücretsiz izindeyim bir de bebeğim olduktan sonra tamamen biraktim :)
bugün biraz iyi hissedeyim kendimi diye aldirdim açıkçası ne kimseyi bekliyorum ne de kimseye gideceğim :)
Sende bendensin o zaman eski bayramlar kalmadi artık gelen giden herkes tatilde
Bende tesettürlü olduğum icin gerek duymuyorum acikcasi
Arada degisiklik iyi oluyor moral olur hem
Başın saolsun canim cok zordur eminimEvet canım
Biz de annemizi geçen sene kaybettiğimiz için artık bayram üzüntüden başka birşey vermiyor malesef. Gittiğimiz yer bi kabristan bi de anneannemiz. Başka kimse kalmadı ne yazik ki
Başın saolsun canim cok zordur eminim
Bayram demek aile demek, ama işte rabbimin taktiri böyleymiş. Geride kalanlara uzun ömürler versin rabbim
Oyy geçmiş olsunİyi geceler
Yorgunum dişimi çektirdim başım ağrıyo tamamen geçince uyuşukluğu kendiside ağrır.
Yatmaya çalışıyorum da yatıncada iyi olmuyo öyyyle bi hallerdeyim.
Gel ye bekliyorumNego Çöreğini yediğim