Ben kendim alıyorum abla, kendin al gitsinbari sen gideceksin ben öyle çıkarım artık misafirlerin karşısına tüylü tüylü
bi ala bilsem sorun orda zatenBen kendim alıyorum abla, kendin al gitsin
bi ala bilsem sorun orda zaten
Sabah rötuş yaparım bende artıkbi ala bilsem sorun orda zaten
al bendende o kadar bende yapmadımBen odevimi yapamadjm valla toz almistim gecen gun am a 2 saat 2 de cerceve vardi onlari alamadim
Sabah mutfak dolaplarimi sildim, evi supurdum sonra esim geldi yemek hazirladim , pazara gidip geldim pert oldum kalabalik ve sicakti . Sonra da aksam yemegi hazrliklari ye topla yika fasli . Kizimi yikadim , derken cay meyve fasli gun bitti kizlar .
Evler sonucta duzenli derli toplu temiz .
Allah güle güle bir bayram gecirmek nasip etsin hrpimize
Evet ya bende öyleyim , benim tatlının tadı nasıl olacak bakalım.. görüntü dediğim gibi ofsayt ama belki tadı güzel olurPsikolojik Deliii yemek işi de şans işi, birinin güzel yaptığını diğeri yapamıyor, umudum yoktu yaparken aslında, ilk kez yapıcam şeylerde tereddütüm oluyor benim şerbet sonrası nasıl olacak bakalım
aynen ya sağlık çok önemli
rahatsız yaNoldu abla senin kıza geçmiş olsun
ay diş demeyin bana ya geçmiş olsunİyi geceler
Yorgunum dişimi çektirdim başım ağrıyo tamamen geçince uyuşukluğu kendiside ağrır.
Yatmaya çalışıyorum da yatıncada iyi olmuyo öyyyle bi hallerdeyim.
Ayıptır söylemesiTemiz bacisin
Geçmiş olsuniyi akşamlar hayırlı bayramlar ben iş
fazla yapamadım ya kızlar kızım rahatsız ya ondan
Amin insallahBen odevimi yapamadjm valla toz almistim gecen gun am a 2 saat 2 de cerceve vardi onlari alamadim
Sabah mutfak dolaplarimi sildim, evi supurdum sonra esim geldi yemek hazirladim , pazara gidip geldim pert oldum kalabalik ve sicakti . Sonra da aksam yemegi hazrliklari ye topla yika fasli . Kizimi yikadim , derken cay meyve fasli gun bitti kizlar .
Evler sonucta duzenli derli toplu temiz .
Allah güle güle bir bayram gecirmek nasip etsin hrpimize