Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende persmbe hallettim kas aldirma isimj ozqman bile asiri sira vardi. Daha dogrusu ben girdim arkam sira 5 6 kisi daha girdi ben ucuz kurtuldum 😀

valla 2. ye gidince kız aldı beni aradan zaten 2 dakikalık iş gel dedi :KK70:
kuafordekilerin kıskanç bakışları arasında sessizce uzaklaştım sonunda halloldu :KK70:

herkese iyi geceler iyi bayramlar

valla 2. ye gidince kız aldı beni aradan zaten 2 dakikalık iş gel dedi :KK70:
kuafordekilerin kıskanç bakışları arasında sessizce uzaklaştım sonunda halloldu :KK70:

herkese iyi geceler iyi bayramlar
Ben kuaföre en son 3 yil önce gittim sanirim evde halletmeye çalışıyorum, ama havalar soğuyunca bi giderim insallah 🤗

Ben kuaföre en son 3 yil önce gittim sanirim evde halletmeye çalışıyorum, ama havalar soğuyunca bi giderim insallah 🤗

ben de doğumdan sonra 2 3 kere gitmisimdir ancak hic fırsat bulamıyordum
evde kendim de yapamıyorum bıyıklı oldum resmen :-)

Cok lazim degil aslinda ben dogalliktan yanayim tabi evde bakim yapıyorum, dün bende kedi gibi bıyıkliydim hemen gece halletim :-)

ben hiç makyaj yapmam, saçlarım boyalı değildir, belime kadar uzun.
başım da açık. ama hic takmıyorum ve ilgilenmiyorum kuaför yüzü görmüyorum bıyık dışında. kaşlarım da doğal, aldırmıyorum kendim toparliyorum :KK70:

eskiden çalışırken yani yine arada gidip bıyık aldırıyordum ama şimdi ücretsiz izindeyim bir de bebeğim olduktan sonra tamamen biraktim :)

bugün biraz iyi hissedeyim kendimi diye aldirdim açıkçası ne kimseyi bekliyorum ne de kimseye gideceğim :)

ben hiç makyaj yapmam, saçlarım boyalı değildir, belime kadar uzun.
başım da açık. ama hic takmıyorum ve ilgilenmiyorum kuaför yüzü görmüyorum bıyık dışında. kaşlarım da doğal, aldırmıyorum kendim toparliyorum :KK70:

eskiden çalışırken yani yine arada gidip bıyık aldırıyordum ama şimdi ücretsiz izindeyim bir de bebeğim olduktan sonra tamamen biraktim :)

bugün biraz iyi hissedeyim kendimi diye aldirdim açıkçası ne kimseyi bekliyorum ne de kimseye gideceğim :)
Sende bendensin o zaman eski bayramlar kalmadi artık gelen giden herkes tatilde 😕

Bende tesettürlü olduğum icin gerek duymuyorum acikcasi 🤷‍♀️

Arada degisiklik iyi oluyor moral olur hem :KK30:

Sende bendensin o zaman eski bayramlar kalmadi artık gelen giden herkes tatilde 😕

Bende tesettürlü olduğum icin gerek duymuyorum acikcasi 🤷‍♀️

Arada degisiklik iyi oluyor moral olur hem :KK30:

Evet canım
Biz de annemizi geçen sene kaybettiğimiz için artık bayram üzüntüden başka birşey vermiyor malesef. Gittiğimiz yer bi kabristan bi de anneannemiz. Başka kimse kalmadı ne yazik ki :KK43:

Evet canım
Biz de annemizi geçen sene kaybettiğimiz için artık bayram üzüntüden başka birşey vermiyor malesef. Gittiğimiz yer bi kabristan bi de anneannemiz. Başka kimse kalmadı ne yazik ki :KK43:
Başın saolsun canim cok zordur eminim :KK43:
Bayram demek aile demek, ama işte rabbimin taktiri böyleymiş. Geride kalanlara uzun ömürler versin rabbim🙏

X