Düz lise mezununun kpss'de atanma şansı var mı?

outofthewoods

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
171
35
90+ olursa bile atanma şansı yokmuş öyle diyorlar bilen var mı? Üniversite okuyorum İstanbul'da çalışmam lazım ve bu sene bunun için şansımı denemek istedim ama öyle olursa hiç zamanımı harcamayıp direkt sertifika kurslarına vs gidip özelde iş ararım. Siz ne düşünüyorsunuz?

kızlar onlısans bankacılık sıgortacılık mezunuyum bnm kpss de sansım ne olur sızce bılen bırı yorum yazabılırmı ? kac puanla sansım olur acaba

Benim abim 7 Sene önce 89 Puanla atandi.teknik lise mezunuydu üniversite de calisiyor.bu sürede biri 2 yillik, biri 4 yillik üniversite bitirdi. Kpss A Dan Sinava girdi tahmini 81 alirim Diyor.simdi sansini A Tipi Kadrodan deneyecek.sizde ünivesiteyi bitirince yükselebilirsiniz. Olmaz diye Birsey yok. Bol sanslar

90 üstü ile atanan arkadaşım vardı. Anadolu lisesi çıkışlıydı.2006da atanmıştı. atandığı yıl üniversiteyi de kazanmıştı.Hem Üniversite okudu hem de çalıştı. Valiliğe atanmıştı düz memur olarak. Tabi ki atanabilirsin. Sen puanını al da ...

2014 yılında bizim kuruma atananlar vardı 85 lerle hem okuyup hem çalışıyorlardı hizmetliler temizlik felan yapmıyor normal memur gibi çalışıyorlar sadece unvanı hizmetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…