Makyaj Ürünleri Duyuru : 5. Göz Makyajı Yarışması: Fantastik Makyaj

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:1closedeyes:
sende elini çabuk tut ta daha fazla mahrum kalma bu güzelliklerden. Şenizne zamana kadar peluşlara sarılacanCADIARZU

daha 20 yaşındayım ben ve daha 2 sene okulum varrrrrr en az 2 sene daha peluşlara sarılcam merak etmee aradaa gerçekk eşşeğemee de sarılıorummm:kedi:kaydirigubbakcemile3nysee ben onaaa kızmıştım hatırladımm şimdii

oooooo topic super
hatunlar daha yarisma baslamadan cosmuslar
katilmaya niyetim yok ama takip edecegumdur siizi

bu arada sen hangi yarisma da sonlardasin
hay allaahim yhaa sen neler karistiriyon nereleri geziyon belli deil
kocana dicem seni klava:klava:

:roflol: :roflol:

fikir verme acisindan

foto örnekleri için teşekkürler arkadaşlar.

görüldüğü gibi makyajda sınırlama yok.

Son düzenleme:
ay inanmıyorumm o zaman tam yüz koyalım saç baş görünsün ben peri oliyimmm :asigim:

kedim, istediğin gibi koy fotonu, yeter ki makyajın belirgin olsun. saç ve aksesuarların arkasında kalmasın. ok? a.s

teknom, boyutu özellikle belirtmedim. makyaja ve yüzünün ne kadarını kullandığına göre değişir. sadece göz veya tüm yüzün aynı boyutta eklenmesi de aynı derecede netlik sağlamaz çünkü. yakın boyutlarda olmaları yeterli.

4. yarışmada boyutlar çok güzel ayarlanmıştı, tadLi sağolsun güzel bir organizasyon yaptı, darısı başıma :)

kedi tek foto demiyoruz zaten en fazla 4 diyelim diyoruzz..:1ninca:

4 ile sınırlandırmayalım cnm. 4-6 arasında çok fark yok bence... fotoyu düzenlemenle bağlantılı biraz da bu.
çok fazla foto koyarak karışık bir görüntü oluşması kişinin aleyhine olur. foto düzenlemelerini kişiye bırakıyorum bu konuda...

canım, bunu foto ekleyen arkadaşlar düşünmeli işte.
4. yarışmaya katılım çok fazla oldu, genel olarak nasıl fotoların-düzenlemelerin beğenildiği az çok anlaşılıyor. bahsettiğin konuya ben de katılıyorum, en beğendiğim makyajlardan biri idi ama tül kapatmıştı... yazanlar da olmuştu. katılan arkadaşlar da eminim okumuştur.
makyajın geri planda olmaması öncelikle katılımcı için avantajdır. sonraki yarışmalarda arkadaşların buna dikkat edeceğini düşünüyorum.

meraklima katilirem
tamam aksesuar kullanilsin ama
kullanilan aksesuar makyaji ikinci plana itmesin:jeyyar:

istenen şart bu işte.

makyajın çok başarılıydı cnm. bu yarışmamıza da katılmanı isteriz.

ayyyyyyy ya sanırsam bu yarışmaya katılamıcam cumartesı ev tasıncak.sonrasıda yerleşme olcak tek basıma vaktım olmaz galıba=((
katılamassam üzülürüm fikride ben bulmuştum fantastik=)

mafoldumben arztez, iddialı yarışmacılardan birisin. katılmanı çok isteriz. önceden foto yollayabilirsin bana.

haftaya cuma - cumartesi akşamına kadar foto yollama süresini ayarlamayı düşünüyorum. özel şartı olan katılımcılar olacaksa ona göre 1-2 gün daha uzatabilirim. ilk mesajda da belirteceğim bu konuyu...

teşekkürler cnm, güzel bir noktaya değinmişsin. ekleyeceğim ilk mesaja...

Bu arada bu fantastik yarışma ne zaman başlıcak :)

yarışma için foto gönderimleri şimdiden başlamıştır. 1 hafta kadar süre ile foto yollayabilirsiniz(özel durumlar için uzatma yapılabilir. ilk mesajdan takip edebilirsiniz)

[

annem aradi az evvel.. dioki yarisma ne oldu :roflol:
valla dedim sonlardayimm ..
yuh yani diyo :) dedim haftaya yeni yarisma.
katilma bence baksana o kadar ugrastin bosu bosuna dio :roflol:

lmaz: askitom, katılmanı isterim. önemli olan katılmak değil mi?

arkadaşlar böyle mesajlar yazmayın lütfen, emeğiniz kendini gösteriyor, gösterdiğiniz çabaya teşekkür ederiz.

güzel bir fikir aslında... bunu düşünelim biraz.
CADIARZU

Son düzenleme:
kzlrr katılım çok olursaaa bi kiiye oy vermek yerinee 2 kişiye versek mi kii bu yarışmada çok zorladım ben çünküü oy verirken

kzlrr katılım çok olursaaa bi kiiye oy vermek yerinee 2 kişiye versek mi kii bu yarışmada çok zorladım ben çünküü oy verirken

canım, sistemle alakalı bunların ayarlaması. 2 ile sınırlamak mümkün değildir bence...

bence coklu oy olmasin,
tek oyumuz olsun,
en iyi secilsinyerimseniben

tatlım aynen katılıyorum. diğertürlü cıvkı çıkar yarımanın. adı üstünde ya rış maaaaaaa:!!!...lmaz:

kızlar yarışmacıların hepsine 1den 10 a kadar puanlama sistemiy okmu acabaa..
öyle bişey olabilirr.bence herkesi değerlendirmek gerek olabilirmi acabaa.CADIARZU

bebegim ya sende baya cıtırmıssın ne kadar guzel opuyorumnanaktanbiz yasladık vallaha =sinifsinif:

artez fıstıgım mutkala yarısma katılmalısın senin yaptıklarını gayet basarılı buluyorum

foto örnekleri için teşekkürler arkadaşlar.

görüldüğü gibi makyajda sınırlama yok.

saol bebisim yha bir tek sen tesekkür ettin :1no2:

katilacagim tabii katilmaz olurmuyum.. bu aksam deneme yapacagim begenmezsem koyarim buraya..

teknom puanlama fikri süper bence.. ama sanirim mümkün olmaz..

saol askitom resimlere bende yorumlar yapmıştım kızz okumadınmı benim beğendiklerimin hepsini koydunn hepp:Ç)))..
bu arada benide senden başka ipleyen yok zatenn..
dışlanıyormuşuz gibi bir durummu seziyorumm bilemedimmşakkıdı

bebegim ya sende baya cıtırmıssın ne kadar guzel opuyorumnanaktanbiz yasladık vallaha =sinifsinif:

artez fıstıgım mutkala yarısma katılmalısın senin yaptıklarını gayet basarılı buluyorum

hee yaa bu aralarr dolmalık çıtırlardan oldum sormaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…