- 6 Kasım 2008
- 4.458
- 4
- 36
ohhhhh vallaa mislerr gibiiii bizz burdaaa peluşş ineğeee eşşeğeee sarılıoruzzzzzkaydirigubbakcemile3
sende elini çabuk tut ta daha fazla mahrum kalma bu güzelliklerden. Şenizne zamana kadar peluşlara sarılacanCADIARZU
KIZLAR DIKKAT!!!
GÖGÜLA :) FANTASY MAKE UP
YADA ALMANCASI FANTASIE MAKE UP DIYE ARATIN..
BIR SÜRÜ SECENEK CIKIYOR.. BUNLARDAN ESINLENEBILIRSINIZ..
bu mesaji alinti yaparsaniz belki görmeyenlerde görür.. cevap yazmasaniz bile alinti yapin ki sayfa ilerledikce kaybolmasin. cünkü gercekten cogumuz fantastik diince hönk oluyo :)
fikir verme acisindan
ay inanmıyorumm o zaman tam yüz koyalım saç baş görünsün ben peri oliyimmm :asigim:
roxe canımm seninki sadece göz makyajı olduğu için boğmamaış resimlerr birde her bakışı göstermek içinn konulmuş...
ama numaro vermiyorumm..arzu öle koysaydıı bol resimli ne anlayabilirdik tam yüzde çok karışık bişey olurdu...
vee şu 800*600 kesinlikle şıkka eklensin herks kafasına göre boyut eklemesinn..
teknon boyut konusunda katılıyorumm canım tek bi boyutt olsunn.800-600 uygun
haklısınn arzuu bi sürü koysaydı anlayamazdık ama bunu yapan kişinin düşünmesi lazımm.mesela roxelim gibi sadecce göze yapan koyabilirr öteki türlü yarım yüz ya da tam yüz yapan 2 tane net koyda daha ii olur ya da bi taneee
kedi tek foto demiyoruz zaten en fazla 4 diyelim diyoruzz..:1ninca:
bende onu diodum kızlarr yukarda yorum yazdım bi okussanıza sze ters düşen bişe var mı ya da eklemek istedğiniz mesela ugurböceği çizen arakadşınki çok dağınık duruo ve gözü yoru net anlayamıosun yaptıgı işten çok dizayn öne çıkmışş
bu arada ugurböceği yapan arkadaş alınmasın güzel yapmış ellerine emeğine sağlıkk ama keeşkee bi tülsüzz net çekseydi bi de tüllü aksesuarlıı çekip koysaydı daha hoş gözükürdü yaptıgı daha net ortaya çıkardı die düşünüyorum
meraklima katilirem
tamam aksesuar kullanilsin ama
kullanilan aksesuar makyaji ikinci plana itmesin:jeyyar:
a.s.
cnm ben önce şunu belirteyim burda öyle emekler varki benmki hiç kalıyor yanında açıkcası çok begendiklerim var yarışmadan sonra açıklarım bunları..onların yanında benmkisi emek bile değil inan..
ben o fotoyu yarışmaya vermek için değil denem amaçlı yapmıştım ve bir sürü fotodan bazılarını kolaj yaptım ayar bile yapamadım görüntü kalitem çok kötüydü ve makinem bozuldugu için telefonla çektim bayagıda eski bir telefonla( asıl koymayı düşündüğüm foto makineyle çektiğim başkaydı aksilikler oldu düzenleme yapamadım makinemde kaldı bir süre fotolar sonra düzenledim ama buraya yetiştiremedim sürekli bir şeyler oldu ve eve geldim hiç bakmadan attım tatliya fotoları inan..bende görüntüdeki karmaşadan aksesurdan ve makyajdaki bazı detaylardan oldukça rahatsızım ( ama kısmet böyleymiş çok acmiyim iddalı olmadıgımıda hep söyledim zaten..
yinede aldığım puanlar beni çok cesaretlendirdi hiç beklemiyordum çünki..
ayyyyyyy ya sanırsam bu yarışmaya katılamıcam cumartesı ev tasıncak.sonrasıda yerleşme olcak tek basıma vaktım olmaz galıba=((
katılamassam üzülürüm fikride ben bulmuştum fantastik=)
kızlarrrr bn bi de yarışma kurallarınaa KESıNLıKLE konmasınıı ve ihlal edilmesinii istemediğim bişe var lütfenn topiklerdee oyunuzu bana kullanın bana oy verin gibi ibareler kullanılmasın.sadece link verilebilir yarışmaya oy kullanmaya bekliyoruz die.öteki türlüü hiç adil gelmiyorr kim kime oy verceğinii bilmiyor mu emrivakii işleri hiç sevmiyorumm o yüzden bunu maddelerin başına yazarsanız sevincemm
Bu arada bu fantastik yarışma ne zaman başlıcak :)
[
annem aradi az evvel.. dioki yarisma ne oldu :roflol:
valla dedim sonlardayimm ..
yuh yani diyo :) dedim haftaya yeni yarisma.
katilma bence baksana o kadar ugrastin bosu bosuna dio :roflol:
güzel bir yarışma olsun bakalım neler çıkacak..
sanırım bende katılmıycamm..yapmak istediğim şey için çok zzaman gerek ozmand a bend e yok şimdilik düşünmüyorum katılmayı..
zaten 4 .yarışmada sonlardayıkk:gitme:biraz ara vermek iyi olcek bu yenilgiyle nereye katılıyonnnhihoyyyt:roflol:
özgün çalışma düşünmüştüm emrake denler için ama copya vermiycemm askitomm koymuş birsürü sresim saolsun herkes öle bişeyler yapacakk..özgün bişey olsun diye düşünmüştümm..
bir önerim var yarışmaya katılanlar yaptıkları makyaja isim versinler mi?mesela uzay çağı,peri kızı vs gibi hani baktığımızda aklımızda bir fikir belirira.s. yani aklıma geldi hoş oabilir die tabi karar yarışmayı düzenleyenlerin:1rolleyes:
bazıları çk gzl şu örnektekilerden ama yha buna kç kişi katıldı
kzlrr katılım çok olursaaa bi kiiye oy vermek yerinee 2 kişiye versek mi kii bu yarışmada çok zorladım ben çünküü oy verirken
mafoldumben arztez, iddialı yarışmacılardan birisin. katılmanı çok isteriz. önceden foto yollayabilirsin bana.
haftaya cuma - cumartesi akşamına kadar foto yollama süresini ayarlamayı düşünüyorum. özel şartı olan katılımcılar olacaksa ona göre 1-2 gün daha uzatabilirim. ilk mesajda da belirteceğim bu konuyu...
canım bambusim iyi daha gün varmış.bu cumartesı evı taşıcaz komple 2-3 gunde yerleşsem belkim yetişerim kıssdelikafadulden
:1closedeyes:
daha 20 yaşındayım ben ve daha 2 sene okulum varrrrrr en az 2 sene daha peluşlara sarılcam merak etmee aradaa gerçekk eşşeğemee de sarılıorummm:kedi:kaydirigubbakcemile3nysee ben onaaa kızmıştım hatırladımm şimdii
foto örnekleri için teşekkürler arkadaşlar.
görüldüğü gibi makyajda sınırlama yok.
bebegim ya sende baya cıtırmıssın ne kadar guzel opuyorumnanaktanbiz yasladık vallaha =sinifsinif:
artez fıstıgım mutkala yarısma katılmalısın senin yaptıklarını gayet basarılı buluyorum