- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
oh oh.. hayatım.. vereceğim çatdana oyumu .. meraktayımm..14.00 da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh oh.. hayatım.. vereceğim çatdana oyumu .. meraktayımm..14.00 da
Bu arada sizi tebrik ederim kurabiyeniz birnci olms:)oh oh.. hayatım.. vereceğim çatdana oyumu .. meraktayımm..
yok bence ondan değil zaman az gibi geldi bana ben çalışıyorum ve yarın kuaföre gidicektim ben boyamı yenilicektim hemde maşa yaptıracaktım ve resim atacaktım oky.ye ama yetişmedi beybi.Niye az byle ya diger yarusmalar dolup tasiyodu kime oy vercegmizi sasiriyoduk.. Neyse az olsn oz olsun napalim:)
teşekkür ederim canımm mutfağı sevdiğimden katılıyoruz yemek yarışmalarınaa..Bu arada sizi tebrik ederim kurabiyeniz birnci olms:)
Ama gecen hafta duyuruldu yanls hatrlamiyosam yarisma zaman vardi ya 6 sinda basladi katilimlar..yok bence ondan değil zaman az gibi geldi bana ben çalışıyorum ve yarın kuaföre gidicektim ben boyamı yenilicektim hemde maşa yaptıracaktım ve resim atacaktım oky.ye ama yetişmedi beybi.
doğru canım ben hemen duydumm ..ama o hafta sonu müsait olamadımAma gecen hafta duyuruldu yanls hatrlamiyosam yarisma zaman vardi ya 6 sinda basladi katilimlar..
Olsun daha sonra katılırsınız :)doğru canım ben hemen duydumm ..ama o hafta sonu müsait olamadım
evet canımm kk da yarışmalar bitermii..şimdi ise iyicene izleyip vereceğim oyumu..Olsun daha sonra katılırsınız :)
ayyy ayyyyyson bir saat 15 dakikaaaaaa
Kızz söylemeden geçemicem sana bitiyorum ben haberin olsunnn.yok tatlım senin için demedim ki katılanlar görsün de açık vermesin diye
Kızz söylemeden geçemicem sana bitiyorum ben haberin olsunnn.
sende öylesin canım benim her yönden bahtın açık olsunn..yaaa çok tatlısın
BEnde onun saclarını cok merak edıyorum YArısma sonuclansın ılk ısım sormak olcakKızz söylemeden geçemicem sana bitiyorum ben haberin olsunnn.
o yüzden iyice incelicem yaa.. her detaya bakıcam yavrularr..BEnde onun saclarını cok merak edıyorum YArısma sonuclansın ılk ısım sormak olcak
sende öylesin canım benim her yönden bahtın açık olsunn..
Hahahahah bana da bakkk banadaaao yüzden iyice incelicem yaa.. her detaya bakıcam yavrularr..
bakmammıı uçtummşimdiiHahahahah bana da bakkk banadaaa
Ofliii
kac numarayi begendin de hele banabakmammıı uçtummşimdii