- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 55 dakika![]()
birazdan başlayacağım zaten. anca 2ye yetiştiririm:)1 dk geç yaparsan yandın oky![]()
![]()
bende katılmak istiyorum ama çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım :) ne yapmak lazım şimdik
yettin yettin yoksa lokumu kaçırırımbirazdan başlayacağım zaten. anca 2ye yetiştiririm:)
son 1 saat.. yetiştirecekmisinizbende katılmak istiyorum ama çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım :) ne yapmak lazım şimdik
yüzünüde karalayacaksın tabibende katılmak istiyorum ama çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım :) ne yapmak lazım şimdik
bir kaç resimse kolaj eklinde olacakyüzünüde karalayacaksın tabi
malesef yetiştiremem, işteyim imkanım kısıtlı şuan malesefson 1 saat.. yetiştirecekmisiniz
tamam o zaman. bir başka yarışmaya beklerizmalesef yetiştiremem, işteyim imkanım kısıtlı şuan malesefbaşka zamana kısmetsee
Niye az byle ya diger yarusmalar dolup tasiyodu kime oy vercegmizi sasiriyoduk.. Neyse az olsn oz olsun napalim:)7 tane fıstık. :)
Saat 2 de.. :))ne zaman başloyor oylama oy vereceğimdee..![]()
bende çok üzüldüm. demekki bu sitede saçlarına güvenen çok azNiye az byle ya diger yarusmalar dolup tasiyodu kime oy vercegmizi sasiriyoduk.. Neyse az olsn oz olsun napalim:)
14.00 dane zaman başloyor oylama oy vereceğimdee..![]()
Olabilir :) baksak herkes diyet topiklerinde ama tarz yarismalarina katiliyor vucuduna guweniyor ki giyiniyor neyse smdi karstrmiyim ortaligi :) umarim oylamada yeterli katilim olur..bende çok üzüldüm. demekki bu sitede saçlarına güvenen çok az