- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 55 dakika
birazdan başlayacağım zaten. anca 2ye yetiştiririm:)1 dk geç yaparsan yandın oky
bende katılmak istiyorum ama çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım :) ne yapmak lazım şimdik
yettin yettin yoksa lokumu kaçırırımbirazdan başlayacağım zaten. anca 2ye yetiştiririm:)
son 1 saat.. yetiştirecekmisinizbende katılmak istiyorum ama çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım :) ne yapmak lazım şimdik
yüzünüde karalayacaksın tabibende katılmak istiyorum ama çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım :) ne yapmak lazım şimdik
bir kaç resimse kolaj eklinde olacakyüzünüde karalayacaksın tabi
malesef yetiştiremem, işteyim imkanım kısıtlı şuan malesef başka zamana kısmetseeson 1 saat.. yetiştirecekmisiniz
tamam o zaman. bir başka yarışmaya beklerizmalesef yetiştiremem, işteyim imkanım kısıtlı şuan malesef başka zamana kısmetsee
Niye az byle ya diger yarusmalar dolup tasiyodu kime oy vercegmizi sasiriyoduk.. Neyse az olsn oz olsun napalim:)7 tane fıstık. :)
Saat 2 de.. :))ne zaman başloyor oylama oy vereceğimdee..
bende çok üzüldüm. demekki bu sitede saçlarına güvenen çok azNiye az byle ya diger yarusmalar dolup tasiyodu kime oy vercegmizi sasiriyoduk.. Neyse az olsn oz olsun napalim:)
14.00 dane zaman başloyor oylama oy vereceğimdee..
Olabilir :) baksak herkes diyet topiklerinde ama tarz yarismalarina katiliyor vucuduna guweniyor ki giyiniyor neyse smdi karstrmiyim ortaligi :) umarim oylamada yeterli katilim olur..bende çok üzüldüm. demekki bu sitede saçlarına güvenen çok az