Makyaj Ürünleri Duyuru : 5. Göz Makyajı Yarışması: Fantastik Makyaj

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ya meraklı ben cok oluyorum bılıyorum ama hanı katılmak ıstıyorum bu yarısmaya ama fantastıkten kastınız ne normal makyajnı
yada renk renk falanmı

Ya meraklı ben cok oluyorum bılıyorum ama hanı katılmak ıstıyorum bu yarısmaya ama fantastıkten kastınız ne normal makyajnı
yada renk renk falanmı

17. sf da birkaç örnek görebilirsiniz.

hayalinize göre, aklınıza ne gelirse yapabilirsiniz. farları istediğiniz renklerde seçebilirsiniz.
birşeyden esinlenerek de bir makyaj yapabilirsiniz yüzünüze veya sadece gözünüze.
tamamen size ve hayal gücünüze bağlı. makyajda hiçbir sınırlama yok.

normal makyaj pek denemez; en azından günlük bir makyaj değildir kastedilen.

genelde özel defilelerdeki ilginç makyajlar, ya da masalsı konular içeren(fantastik) sinemalarda uygulanan makyajlar gibi...
anlatabilmişimdir umarım, başka bir tanım aklıma gelmiyor...

canım aşk olsun öle şey olur mu sorcan tabi.ama bebiiş googledan aratırsan ya da bikaç sayfa öncelere bakarssn aşkitom örnek olraka eklemiştiii canımm

Askbocugu fantastik makyaj orneklerini 17. sayfadan gorebilirsin yerimseniben

örneklere bakılacak olursa burdan neler neler çıkacak çok merak ediyorum ya, ben normal makyajı zor yapıyorum o da ayrı bir konu kaydirigubbakcemile3

bende katilmayi istiorum ama fotograf makine yok artik.. :sinifsinif:

Şirinemmmm hoşgeldin bebişimmmmm opuyorumnanaktan
Neden katılmıosun cnm keşke katılabilseydin yaaa mafoldumben
Sürmelim nasıl düğün oldumu nasıldı bakimmm yerimseniben

örneklere bakılacak olursa burdan neler neler çıkacak çok merak ediyorum ya, ben normal makyajı zor yapıyorum o da ayrı bir konu kaydirigubbakcemile3

tucem, istersen denemeni yap, beğenirsen yollarsın yarışmaya... yerimseniben

Şirinemmmm hoşgeldin bebişimmmmm opuyorumnanaktan
Neden katılmıosun cnm keşke katılabilseydin yaaa mafoldumben
Sürmelim nasıl düğün oldumu nasıldı bakimmm yerimseniben

hosbulduk kedicim napiosun tatlim....Şeniz
malesef makine ablamda kaldi.. ablam iyi evet dugun oldu cok guzel 3 gun eglendik,oynadik,agladik. :sinifsinif: ...ama malesef ve Turkiyede kaldi..:gitme: ama 2 ay sonra gelcek insallah... kaydirigubbakcemile5

kızlar yarışmacıların hepsine 1den 10 a kadar puanlama sistemiy okmu acabaa..
öyle bişey olabilirr.bence herkesi değerlendirmek gerek olabilirmi acabaa.CADIARZU

bencede çok yerinde bir fikir. neden olmasın dicem emme mümkün mü böyle bir şey??CADIARZU

teknoooooooom bunlar bisi semiooo :gitme:
tü kaka yapiiiler biseee.. ossun leeeeen bis birbirimize yeterüzzz
gel anam sen yamacimaa:1hug:

o sizin hüsnü kuruntunuz bebekler. nerden çıkartıyorsunuz bakiiim böyle şeyleri. çok alıngan gördüm sizi

burası kk burada ayrım yok !!!...:enbuyukkk:

hahay allah seni nasıl biliyorsa öle yapsın yaaaa. çatlak karı karnıma ağrı girdi gülmekten.
bende çok yakalanırım ,maske falan yaptığımda kocişe.yazık alıştı artıkın garibim sadece gülüp allah akıl fikir versin demekle yetiniyor:roflol:

sizz yine ii kocanızaaa yakalanıonuzz ben bi kereee sefgülümün evinde uyudu sanıp o uyanana kadar maskee yapimm nasıl olsa kalkmazz dedimm kalkcağıı tuttuuuuuuuu şoka girdiii o ne hal diee çatladım karnıma ağrılar girdii gülmekten onun o yüzünü görüncee bi de çok güldüğüm için maskemde çatladıı zatii:):):)

ben az evvel makyajimi yaptim fotolarimi cekdim
birden geldi ilham perilerim
cesaret edersem eger katilicam yok sa kalicak :)

amannn bişe olmazzz onaa artezimmm:):):):)

incitanemtuanemmmmmmm yaptıysan katll nolcak eğelnioruzz şunun şurasındaa amaa

ben daha ne yapcağıma bile karar veremedim gelgitler içindeyimmm çokk.ne zman sondu yaa sona kalan dona kalır misali açıkta kalcma katılamıycam bu gidişlee

4 eylül son diolar hulimm kesinleşştiii bende arayışş içindeyim.aklımda bikaç şey var ama makkaj malzemelerim ytersiz kalabilirr yarın bi eksiklerimi tamamlıyım başlıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…