Makyaj Ürünleri Duyuru : 5. Göz Makyajı Yarışması: Fantastik Makyaj

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Valla tadlim ne bilim pek hoşuma gitmedi aslında ama bundan daha iyisinide yapamıcam için kötünün iyisi oldu eheheh :roflol: :roflol:

simdiden acayip meraklanmaya basladim ben:jeyyar:

ha bu arada meraklim dedigin unutulmasin topiklerde link atip
beni oylayin gibi durumlar olmasin,
yapan da bence diskalifiye edilsin.

sengözlerimebaksanab

içimdenn bi hisss çok seksiii bii fantastik karakter oldugunuu söylüyorr yaa bakalım görcezzzz

eheheh bilmem bakalım görcez sonuçlara göre çok heycan yaptım şimdi nasıl şeyler çıkıcak ortaya diye:))

yemin olsun yarildim merakli:roflol: :roflol: :roflol:
nan ne aileymis gecen de babaannen bisi demisti neydi o :roflol:

gecee yatt dersin yatmazz sabah kalk dersinn kalkmazzzz demiştiiiii.heheheh bi dee her sabah aynı muhabbeti yapıooo
babanem:bi bilsennn evladımmm bütüüüüüüün gecee tuvaletee taşındım.
ben:ne zman kalktın babanee ben 5 e kdar uyanıktım duymadım.:sm_confused:
babanem:sennn uyuyodunn duymazsınn tabiiii
ben:yok babane bilgisayar başındaydımm
babanem:ben yalan mıı söliiycemmm şırrrr şırr işedim bütün gece nasıl duymazsınnkaydirigubbakcemile3
(not:babanemm alzimer hastası başlangıcı sayılır aslında.ve banyo benim odamın yanındaa)

ayy yazik kiyamam ona ya:çok üzgünüm:

Allah saglik versin insAllah:Saruboceq:

benim karakterimi bilmediginiz icin neyi gercek neyi saka dedigimi anlamamaniz cok normal tadlicim.
sadece benim özellikle sanal ortamda kimsenin kalbini kirmayacagimi bilin isterim.
üstelik sanalda olsa birbirimize hakkimiz geciyor burda. mubarek ay da kimseyi üzmek istemem.
k. bakmayin.

ayy yazik kiyamam ona ya:çok üzgünüm:

Allah saglik versin insAllah:Saruboceq:

aminnn diycemm amaa bu ii devrelerii şimdiki sadece hafif unutkanlık ve bikaç olmayan şeyi sölemesii son aşamasıı çok kötü oluyo diyorlarr bebek gibi oluyorlarmış.yrın sabah yine aynı muhabbet olck kesinn.

neisee ben gidemm kocisime sarilamm sicacik yatagima yatayimm
sag yanimda oglum sol yanimda kocisimm ohh misler gibii..
darisi bütün olmayanlarin basina insallahh.. daha büyük bir mutluluk yokk..
iyi geceler fistiklarr..

annem aradi az evvel.. dioki yarisma ne oldu :roflol:
valla dedim sonlardayimm ..
yuh yani diyo :) dedim haftaya yeni yarisma.
katilma bence baksana o kadar ugrastin bosu bosuna dio :roflol:

merakli benim babaannem de alzeimer daha bu anlattiklarinda ne varki,
sabaha kadar basbas bagirir,
duvara yatagina vurur, olmadik zamanda aciktim der
cok uzuluyorum ya aciktiginda da yemez tokum der,
altina yapar, bezleniyor alti,
zor ya yaslilik ((

ben şimdii yurttaaa olsaydımm amaa adam bulurdum bu yarışmaya sokcakkk vallaaa.gerçi okul zmanı olsaydıı bu kdar sık net giremiyordumm o da var

Bu arada bu fantastik yarışma ne zaman başlıcak :)

dus'cum onun ayarlamasini bambusi yapacak,
her bolumde bir kisi ustleniyor sorumlulugu
o tum ayarlamalari yapiyor,
bence bu yarismada katilim suresi fazla uzamasin
1 hafta yeterli bana gore,
hemen baslasin yanikaydirigubbakcemile

üzüldümmm canımm:sinifsinif::gitme:zorr vllaa zorr allahh çok çektirmesin canım böle hastalara ben öle dua ediyorum allahın gücüne gitmesin ama rezil olcaklarına zaten 75 yaşını aşmış kadınn güzell allahım bilirr şimdii ii allaha şükür ama çok çektirmesin canım hiçbirinee.öyle gördükçe içi parçalanır insanın:gitme:

mumkun oldugunca kendimizi ifade edersek sorun yasanmaz askitocumyerimseniben
kimsenin kalbini kirmak gibi bi niyetim olamaz hele ki boyle
mubarek bir aydayerimseniben

ohhhhh vallaa mislerr gibiiii bizz burdaaa peluşş ineğeee eşşeğeee sarılıoruzzzzzkaydirigubbakcemile3

benim canimda 87 yasinda:çok üzgünüm:
ne zaman aklima getirsem gozlerim doluyor ya, cok uzuluyorum:a015:

benim canimda 87 yasinda:çok üzgünüm:
ne zaman aklima getirsem gozlerim doluyor ya, cok uzuluyorum:a015:

üzülmee tadlimmmmm:teselli::teselli:bu mübarekk ayda dua edelim bol bol onlar için yapabilceğimizin en iis bu başka bişe gelmiyor bu hastalıkta eldenn Allahn takdiri artık bu saatten sonrası napalımm

üzülmee tadlimmmmm:teselli::teselli:bu mübarekk ayda dua edelim bol bol onlar için yapabilceğimizin en iis bu başka bişe gelmiyor bu hastalıkta eldenn Allahn takdiri artık bu saatten sonrası napalımm

saol yavrum , evet Allah kabul etsin bol dua edelim:Saruboceq:

kızlarrr bende gdiyorum artıkk öpüldünüz hepinizza.s..birazdan ii bi sabah msjı da sevgilime atcam :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…