bir önerim var yarışmaya katılanlar yaptıkları makyaja isim versinler mi?mesela uzay çağı,peri kızı vs gibi hani baktığımızda aklımızda bir fikir belirira.s. yani aklıma geldi hoş oabilir die tabi karar yarışmayı düzenleyenlerin:1rolleyes:
olabilirrr canım hatttaa güzell olur hem karşıdakinin ne düşünüp çzidğini öğrenirsekk ne kdar yansıtabilmişş biz baktıgımızdaa o fotoda ne görüyoruzz oy verirken belirleyici olur bayakaydirigubbakcemile5
oh cnm benm düşünmen yetropuyorumnanaktanayyy artom sen katilmazsaan olmaz ya,
valla yakin olsam evine yardima gelirdim kiyamam sana ya
bide citi pitisin,
dokunsam kirilacaksin yazik sana:sinifsinif:
artezzzz kalkk hadii o zman yap makyajını şimdidennn
iyilikte yaramiyorr haaa :1no2:
o resimleri bulmak icin kirk takla attim len . birde tercüme eetim almancadan ingilizceye fln öle arattim .. küstüm isteeeeeee:sinifsinif:
valla artık bilemiyorum şöyle korkunç bir makyaj yapıp elimi kolumu yerim herhalde:))
kızlarrrr bn bi de yarışma kurallarınaa KESİNLİKLE konmasınıı ve ihlal edilmesinii istemediğim bişe var lütfenn topiklerdee oyunuzu bana kullanın bana oy verin gibi ibareler kullanılmasın.sadece link verilebilir yarışmaya oy kullanmaya bekliyoruz die.öteki türlüü hiç adil gelmiyorr kim kime oy verceğinii bilmiyor mu emrivakii işleri hiç sevmiyorumm o yüzden bunu maddelerin başına yazarsanız sevincemm
aaaaaa panda senmiydin tatlım :1shok:
valla avatardaki resim müthiş sengözlerimebaksanab hiç benzemiyo valla yerimseniben