Makyaj Ürünleri Duyuru : 5. Göz Makyajı Yarışması: Fantastik Makyaj

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
güzel bir yarışma olsun bakalım neler çıkacak..

sanırım bende katılmıycamm..yapmak istediğim şey için çok zzaman gerek ozmand a bend e yok şimdilik düşünmüyorum katılmayı..

zaten 4 .yarışmada sonlardayıkk:gitme:biraz ara vermek iyi olcek bu yenilgiyle nereye katılıyonnnhihoyyyt:roflol:

özgün çalışma düşünmüştüm emrake denler için ama copya vermiycemm askitomm koymuş birsürü sresim saolsun herkes öle bişeyler yapacakk..özgün bişey olsun diye düşünmüştümm..

bir önerim var yarışmaya katılanlar yaptıkları makyaja isim versinler mi?mesela uzay çağı,peri kızı vs gibi hani baktığımızda aklımızda bir fikir belirira.s. yani aklıma geldi hoş oabilir die tabi karar yarışmayı düzenleyenlerin:1rolleyes:

günaydn.. yeni yarışma hayrlı olsn ..
bende nickler açıklansn diyenlerdenmm ..
güzelll bişiler bulabilirsem bende katılmak isterm ..
diğer yarışmada gerçekten de çok başarılı arkadaşlar vardı bu yarşmada süper şler çıkacağna inanıorm

olabilirrr canım hatttaa güzell olur hem karşıdakinin ne düşünüp çzidğini öğrenirsekk ne kdar yansıtabilmişş biz baktıgımızdaa o fotoda ne görüyoruzz oy verirken belirleyici olur bayakaydirigubbakcemile5

KIYASIYA REKABETT OLCAK YıNE.AHH Bı BECEREBıLSEM BENDE KATILCAMM kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

bence de çok hoş olu cnm hoşuna gitmesine sevndmmkaydirigubbakcemile5

ayyy artom sen katilmazsaan olmaz ya,
valla yakin olsam evine yardima gelirdim kiyamam sana ya
bide citi pitisin,
dokunsam kirilacaksin yazik sana:sinifsinif:
oh cnm benm düşünmen yetropuyorumnanaktan
hiç sorma 43 ten 41 kg düşmüşüm neden anlamadım cok üzüldüm valla.okadarda yer içerim.cokacimcoook
artezzzz kalkk hadii o zman yap makyajını şimdidennn

bebegım ortalık topluom yevriimm.eşyaları kolılıyom:1ninca:

arkim sana katılıom
kurallara eklenılsın herkes görsünnhihoyyythihoyyyt

oooooooooooo gece çoşturmuşsunuz kısslar topiği maaşallah. sabah kaçta kalkıyorsunuz yawwww.:uhm:
sizlere katılmak isterdim geceleri emme bütün geçem kocişime ait:jeyyar:Şeniz

hayırlı uğurlu olsun fantastik yarışmamız o zaman.okuyamadım tüm sayfaları emme;

bence yarışmacıların isimleri verilsin ama kime oy kullanıldığı verilmesin.sataşalım eğlenelim biraz...

roxi kıss yüz yıl düşünsem, senin o panda olduğun aklıma gelmezdi yafff. çok şirin olmuşsun nede güzel ısırıyon dalı bakem:))):roflol:

düş.ebiş,rougee uzaktann izliyosanızz canlarım öpüyorum sizlerii aağızlarınızaa sağlıkk bebişlerrr kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…