Makyaj Ürünleri Duyuru : 5. Göz Makyajı Yarışması: Fantastik Makyaj

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
o resimleri bulmak icin kirk takla attim len . birde tercüme eetim almancadan ingilizceye fln öle arattim .. küstüm isteeeeeee:sinifsinif:

ya bende katılmayı düşündüm ama ...bu fantastik bayağı bir kasıcak beni sanırım ...nasıl becereceğim bilmiyorum ...elimden geleni yapmaya çalışıp ,katımaya çalışırım :smiley-cool:

katıll tabiii beni yalnız mı bırakcaktın yoksaaa:mymeka:klava:

yaa kızlar atışmayın nolurr bakk neşesii kaçmasın topiğinn öpüşünn koklaşın barışın bakimmmlmaz:

Ohh sonunda çıktı yüzüm gözüm dünya varmış gerçekten bi o halimi bide bu halimi görüncee aman allahımm diyorum başka birşey demiyorum:) Kendimi sıfır makyaj ile görünce gözüm gönlüm açıldı allahıma:)))))))

kaydirigubbakcemile5 Dus denemelik makyaj mi yaptin canim
yoksa yarisma icin mi denemelikse atsana bakalim nasil olmus yerimseniben

kızlarrrr bn bi de yarışma kurallarınaa KESıNLıKLE konmasınıı ve ihlal edilmesinii istemediğim bişe var lütfenn topiklerdee oyunuzu bana kullanın bana oy verin gibi ibareler kullanılmasın.sadece link verilebilir yarışmaya oy kullanmaya bekliyoruz die.öteki türlüü hiç adil gelmiyorr kim kime oy verceğinii bilmiyor mu emrivakii işleri hiç sevmiyorumm o yüzden bunu maddelerin başına yazarsanız sevincemm

hmmm ohh yaptıı bitirdii hatunn.ben annem ya da babanem kalkar görür diee yapamıyorum uykum yok aslındaaa

meraklim dur acelen ne yahu gunduz gozune yaparsin cicekim :)))

Dus nasil oldu begendin mi?

Valla tadlim ne bilim pek hoşuma gitmedi aslında ama bundan daha iyisinide yapamıcam için kötünün iyisi oldu eheheh :roflol: :roflol:

:roflol: niye karisiyolar ki ya:roflol:

olmadi gir uvalete banyoya orda ciz hihoyyyt

anneminn derdiiiiii deprem olmasıı ölee kaçmam(not:deprem olduğundaa çok pis kaçarımda annemde hep beni yakalamaya çalışır)hee bi de internette yarışmaya koycam desemm manyak mısın öle bilmediğin yerlerde ne işin var derr anlatamam.çitayı da canım sıkıldıı amaç kendimi eğlendirmekk demiştimmdee:kedi:

sengözlerimebaksanab
Valla tadlim ne bilim pek hoşuma gitmedi aslında ama bundan daha iyisinide yapamıcam için kötünün iyisi oldu eheheh :roflol: :roflol:

içimdenn bi hisss çok seksiii bii fantastik karakter oldugunuu söylüyorr yaa bakalım görcezzzz

yemin olsun yarildim merakli:roflol: :roflol: :roflol:
nan ne aileymis gecen de babaannen bisi demisti neydi o :roflol:

tadli ben saka dedim haa.. sabah sabah tadinizi kacirmayim.yanlis anlasilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…