• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duymaktan en çok hoşlandığınız sözler..?

yalnız dikkat ettim de, yanıtların 10 kişiden 12 kişisi bekâr : ))

sevgilimopuyorumnanaktan yok ama sevdigim cocukun bana saka yapmasi bana guzel demesi hosuma gidiyor . gerci onu bir kere dedi ama yinede ondan duymak cok guzel

en güzeli kadınımm......nedense kendimi daha iyi hissediyorum eşim bana böyle hitap edince :asigim:

"sarı papatyamsın saçlarından ötürü, yavru ceylanımsın zarifliğinden ötürü" der... bende çok mutlu olurum...:asigim:

onun dediği her laf mutlu edio beni, bazen ufacık tartışırız :kedi: "seninle tartışmak bile güzel bitanem,çünkü o bile hayatımda olduğunun benim olduğunun bi işareti" der, alır gönlümü bazendehihoyyyt

Evlendikten sonra ızmir'e taşındım. Nişanlımla telefonda konuşuyorduk bir gece, "giderim annemleri görmeye" demiştim. Bana "hiçbir yere gidemezsin" dedi. Ben de "niye ki?" dedim. Bana "çünkü hiçbir gecen bensiz geçmeyecek" dedi. Öyle bir hoşuma gitti ki... Kaç sene oldu unutmadım. Aklıma geldikçe küt küt atıyor kalbim...:kedi:

"sarı papatyamsın saçlarından ötürü, yavru ceylanımsın zarifliğinden ötürü" der... bende çok mutlu olurum...:asigim:

onun dediği her laf mutlu edio beni, bazen ufacık tartışırız :kedi: "seninle tartışmak bile güzel bitanem,çünkü o bile hayatımda olduğunun benim olduğunun bi işareti" der, alır gönlümü bazendehihoyyyt

Çok güzel mutluluğunuz daim olsun hiç ayrılmadan hep beraber olun inşallah sağlıkla a.s.

Back