• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duymaktan en çok hoşlandığınız sözler..?

kücük bebegim deyişi yok mu helede bunu onun ses tonundan duymak var ya opuyorumnanaktan:kedi: cok güzel

babamın putana (arnavutca bişe) =)) sewgilimndeKADINIM demesi beni mutlu eder:)

şuan hamile olduğum için fıstık ve fıstıkiçi diye seviyor. çok hoşuma gidiyo

babacım bana papatyam diyo,ama son 1 yıldır kilo kaybettiğim için çırpı dediği de oluo.sewgilimin bebeğim demesini çok sewiyorum :kedi:

bebeğim.
güzel kızım (aşkım söylerse birtek)
gözlerinde kaybolayım.
seni özledim...aşkımın bu 3 cümlesi.

prensesim.
güzellik...babam ve annem derse.

:asigim:sarı civcivim der sevgilimm hep bunu duymaya bayılırımopuyorumnanaktan
babamda hep ben kendimi bildim bileli sarı kabağım der :1hug:
bunları duymakk bana hep çok iyi gelir

bebeğim meleğim sadece benimsin demesi beni çoz özlediğini ve aşık oldunu sölemesi :):dance:

deniz gözlüm karamelin yer heryerini seni çok seviyorum yerim ben seni yavvvvv:asigim:

biz henüz sevgili değiliz, o yüzden aşkım sevgilim tarzı konuşmalara girmedik hiç.
ama "bebeğim" der bana.
ölürüm.

abim bana karpuz der hep popişim azıcık büyük diye ama nedense çok hoşuma gider =)) anam da en küçük bebeğimsin sen benim der hep evin en güççüğüyüm de =)) bi de ablam abim annem falan bana en küçüğüm diye kazan dibi derdi =) en tatlı orası olurmuş.. insanlardan güzel sözler duymak çok güzel =)) sevgilimin kuzeni bana kıvırcığım diye hitap eder hep o da çok hoşuma gider.. kız kıvırcık üzme kız gardasımı der =)) gardası dediği sevgülüm oluyo tabi... gelelim sevgilimden duyduğum ve beni hep gülümseten söze, kendisi aslen arap kökenli olduğu için bana hep ahıdkadakey der, gadanı alayım demekmiş. bi de hep arapça bişiler söler, eneşimmelerabbey der yanlış yazdım biliorum ama duyduğum gibi yazıorum bu da seni veren allaha kurban olurum demekmiş, bi de bana habib diye hitap eder, habib gel sen böle yanıma otur dedi geçen gün gene gülümsetti beni =)) habib de sevgilim demekmiş.. ben şakır şakır arapça konuşacam az kaldı zaten =)) bi de basar beni bağrina bazen sen benim gözümsün gözüm, yüreğimsin sen benim, canımsın der.. offfffffffff özledim yaa bu sözleri duymak ömre bedel, ahh bu sözleri de olmasa benim yüzüm nasıl güler

Back