Heee ben de sabahları sütün yanında kuru incir yiyorum arada kuru meyve yiyebilirsin
huh
tamam o zaman.
neyse umarım fazla kaçırmam ve akşam buraya yazabilirim
Regl dönemin olabilir mi?
Bazen oluyor öyle ya sabah uyanırken bile sanki gece biriyle tartışmışız gibi keyifsiz uyanabiliyoruz:97:
Yarında öyle olursa 1 çay kaşığıyla veya tatlı kaşığıyla bal ye biraz mutluluk hormonu salgılatır belkidiyet psikolojisi mi yoksa
Neler yediğimizi ilk mesajda çok açık bir şekilde anlattım:97:
Ben hazır yoğurt alıyorum ama doktorum light demişti ama ben nefret ediyorum light yoğurt ve sütten, Ehh kampüste imkanlar sınırlı olduğu içinde hep tam yağlı yoğurt alıyorum hatta bu sefer kaymaklı bile aldım.. Kilo vermemde bir sorun olmadı belki light kullansam daha hızlı verebilirdim:44:
O kadar ayrıntıya takılmayın bence ama madem ev yoğurdu yiyeceksiniz 1 su bardağını aşmamaya çalışın ilk günlerde eğer zorlanırsanız 1,5 su bardağı gibi birazcık abartabilirsiniz
Kolay gelsin
anladim canim cevabin icin tsk ederim insallah hersey gonlunuzce olur
kesinlikle katılıyorum canım..perşembe 65.6 ile başlamıştım 3.gün bitiyor ben hergün tartılıyorum söylemedim dımı,100 gram dahi olsa verdiğimi görünce motive olarak güne başlıyorum..ama tam 1 haftalık sonucu buraya yazarım oldumuYağsızlık sütün yoğurdun doğasına aykırı yaa :26:
Evet kızlar şimdi sizlerin 1 haftası ne zaman dolacak? 3. ya da 4. gün tartıya çıkın benceEğer istediğiniz gibi bir gelişme yoksa biraz daha diyete uymaya çalışırsınız
Bugün 2 3 tane galeta kaçırdımOnun dışında sorun yaşamadım bu hafta da 2 kilo falan versem ne kadar güzel olur ya... O gazla ay sonuna kadar 58 olurum Sonra da yaza yeni bir bikiniyle merhaba derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?