Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

slm kızlar bugün ben kaçamak yaptım sabah ve öğlen 1 dılım ıspanaklı börek yedimmm
ama saat daha 1 akşama kadar eritirim diyorum akşam da biraz yoğurt yerim,buğün sporumuda yapacağım...
regl dönemim bitti tatlım sanırım oluyor arada havada dün kötüydü belki onun da etkisi olabilir..

Evet canım havadan da olabilir hava kapalı olduğu günlerde etrafa nefret saçan birine dönüşebiliyorum ben de

OOO börekleri götürmüşsün bakıyorum Neyse en azından etli değilmiş protein karbonhidrat birleştirmemişsin
:82:

slm arkadaslar aksamlari sadece yogurt mu yiyorsunuz. birsey soracam ev yogurdu olurmu ki cunku ev yogurdunu cok severim ama o da yagli oluyor. evet derseniz yagli oldugunuda goze alirsaniz kac kasik yemem gerekir

Neler yediğimizi ilk mesajda çok açık bir şekilde anlattım:97:

Ben hazır yoğurt alıyorum ama doktorum light demişti ama ben nefret ediyorum light yoğurt ve sütten, Ehh kampüste imkanlar sınırlı olduğu içinde hep tam yağlı yoğurt alıyorum hatta bu sefer kaymaklı bile aldım.. Kilo vermemde bir sorun olmadı belki light kullansam daha hızlı verebilirdim:44:

O kadar ayrıntıya takılmayın bence ama madem ev yoğurdu yiyeceksiniz 1 su bardağını aşmamaya çalışın ilk günlerde eğer zorlanırsanız 1,5 su bardağı gibi birazcık abartabilirsiniz

Kolay gelsin

anladim canim cevabin icin tsk ederim insallah hersey gonlunuzce olur

40 dakika sporumu yaptım geldim kızlar..bende yoğurdu yağlı tüketiyorum diğerini bende sevmiyorum hem lightların karbonhidrat değeri daha yüksek oluyor

Yağsızlık sütün yoğurdun doğasına aykırı yaa :26:

Evet kızlar şimdi sizlerin 1 haftası ne zaman dolacak? 3. ya da 4. gün tartıya çıkın bence Eğer istediğiniz gibi bir gelişme yoksa biraz daha diyete uymaya çalışırsınız

Bugün 2 3 tane galeta kaçırdım Onun dışında sorun yaşamadım bu hafta da 2 kilo falan versem ne kadar güzel olur ya... O gazla ay sonuna kadar 58 olurum Sonra da yaza yeni bir bikiniyle merhaba derim

kesinlikle katılıyorum canım..perşembe 65.6 ile başlamıştım 3.gün bitiyor ben hergün tartılıyorum söylemedim dımı,100 gram dahi olsa verdiğimi görünce motive olarak güne başlıyorum..ama tam 1 haftalık sonucu buraya yazarım oldumu
Bugün 2 3 tane galeta kaçırdım Onun dışında sorun yaşamadım bu hafta da 2 kilo falan versem ne kadar güzel olur ya... O gazla ay sonuna kadar 58 olurum Sonra da yaza yeni bir bikiniyle merhaba derim

ay sonu inşallah bende 59.9 görürüm öncelikli hedefim 1 haziran 59.9..yazlıklar çıkıyorrrrr fazlalıkları saklayacak yerimiz yok

Evet hergün tartıldığını söylememiştin ben de 2 günde bir tartılıyorum umarım moralini bozmayacak şekilde ilerliyordur kilon ki diyete tam anlamıyla da uymuyorsun yani kaçamaklar oluyor herkeste olduğu gibi ona rağmen veriyorsan ne mutlu hem sana hem bana

Kiloluyken hiç takmazdım kimsenin kilosunu banane der geçerdim ama kilo verince anladımki insanın kendine özgüveni geliyor bir kıyafet alırken denemeden 'O bana olur çok da güzel durur' diyebilmek harika bir duyguymuş..

Her şeyin ötesinde insanda fazlalık olan 1 kilo bile yokuş çıkarken, merdiven çıkarken, ev hanımlarında temizlik yaparken bile zorluk yaa.. O yüzden çevremde birisi 1 kilo verdim dese bile ben onun için çok mutlu oluyorum

ahhh ne güzel dedin tatlım şuan hiç bişey alasım gelmiyor o kadar güzel elbiseler var ki ama bacaklarım kalın deyip geçiyorum,,agız tadıyla bişey alamıyorum..
sayende tatlım çok zorlanmadan veriyorum akşam yemeklerini kesmek bana iyi geldi :13:

O zaman Güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyorum

Neyse ben çıkacağım yarın yine buralarda olurum :97:

Bacakların için de yürüyüşlere devam et ihmal etme Bu arada sıkılaşmaları için portakal yağı susam yağı ve greyfurt yağı 3 lüsünü kullanabilirsin bir araştır istersen:97:

ilk güne göre daha iyi geçti 2. günüm :)
en azından fazla kaçırmadım :))

benim bu gün 3. günüm daha. cuma 1 hafta olacak bakalım

veee bu güne yine 1 bardak sütle başlayacağım az sonra.
umarım daha iyi geçer.

Sütün yanında biraz domates ve salatalık yiyebilirsin ilk defa süt içeceksen

Ben de cuma günleri tartılıyorum bakalım sonuçlarımız nasıl olacak ilk haftanın sonunda

Ben bugün biraz peynir de yedim Haftasonu hiç olmasa keşke çok kaçamak oluyor hafta sonları

yok dün de süt içmiştim.
ama bugün yağsız süt aldım ve ondan içmeye başladım.

ben de bugün sütün yanında special k yedim yedim çok az.
bayağı bir tok hissediyorum şuan :)

ben daha hiç tartılmadım. cesaret edemiyorum sanırım :))
cuma günü bari 1 kilom gitsin istiyorum.

yarın tartılabilirim ben belki

Çok fazla bir şey kaçırmadın diye hatırlıyorum:44: Kaçırdın mı yoksa
Akşam yemeklerini kesmek iyi kilo verdiriyor umarım sende de işe yarar:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…