Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Yok mu bize katılmak isteyen!

ben ben bennnnnnnnnn
canım 1haftada gerçekten çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim keşke bende verebilsem
1.68 boyum ve 65 kiloyum yaşımda 21 ... öncelikli hedefim şu 60lardan kurtulmak daha sonrası gelir heralde 54 kilo olsam ne güzel olur ahh ahhh

Siz de günde 6-8 öğün yiyerek zayıflayamayanlardansanız bize katılın

O zaman bizimle beraber Belki mükemmel sağlık sınırlarına uymuyordur ama burdaki bir çok diyetten daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm bu diyeti uygular mısın?
Belki yavaş verirsin belki de benim kadar hızlı ama emin ol yeme düzenini değiştirerek hem kilo verip hem de uzun süre koruyarak devam edeceksin :97:

Daha önceki bir sayfada söylediğim gibi annem benimle beraber 4 ayda 12 kilo verdi babam ise akşam yemeklerinde bizden biraz daha fazla yoğurt yiyip kahvaltıda da 2 bardak süt içerek 2 ayda 8 kilo verdi hala da geri almadılar (aldılarsa bile 2 3 kilo falan)

Son düzenleme:

süt ve süt ürünleri hastası biri için daha güzel bir diyet olamazdı tam bir yoğurt canavarıyım diyebilirim bende yarından itibaren bu diyete başlıyorum inş kısa sürede etkisini göstermeye başlar çünkü pek sabırlı biri değilimdir
yalnız akşam öğünleri bana biraz az gibi geldi alışana kadar zorlancam sanırım :26:
onuda sizlerin desteğiyle yaparım gibi geliyor

Evet akşam öğünleri biraz az ama ilk hafta 6 ya da 8 kaşık yoğurda kadar çıkabilirsin (kaşıkları çok fazla doldurmadan)

Hepimiz birbirimize destek olacağız

İlk hafta hiç kaçırmazsan en az 2 kilo vereceksin inanıyorum

ayyyy inş canım yaaa
bugün bayaa bi fazla kaçırdım ama yarından itibaren harfiyen uymaya çalışacağım listeye
canım spor yapıyor musun sen? benim vaktimin çogu okulda geçiyor yürüyüş dışında pek spora ayıracak vaktim yok yani yürüyüşte 30 40 dk fln oluyor haftada 3 4 gün faydası olur heralde onunda

Ben de okulun spor seanslarına gidiyorum haftada 3 gün ama o günlerde öğlen yemeklerimi birazcık daha fazla yiyorum ölmemek için
Bir de spora gitmediğim günlerde odada şınav çekiyorum diğer sayfalardan birinde anlattım ama isterseniz onu da ilk sayfaya taşıyayım:26:

tmm tatlım okudum.. akşamları yarım saat ayırıp bende bişeyler yapsam iyi olcak hiç olmadı açarım müziği hoplar zıplarımm en güzel spor
akşam yemegini en geç kaçta yiyorsun canım? o konuda bişey söylememişsin sanırım yada benim gözümden kaçmış

Evet bir şey söylemedim çünkü herkesin günü bir olmuyor kimi 12 de uyanıyor kimi 6 da

Ama ben hava kararmadan yemeye çalışıyorum hava kararınca vücut uyku moduna geçiyormuş yavaş yavaş. Doğal olarak sindirimde yavaşlıyor çok geç kalmamakta fayda var tabi ama 12 de kalkan biri de 6 da akşam yemeği yiyemeyebilir tok olur herhalde:44:

Açlık durumunuza göre ayarlayın bence ama çok erken acıkırsanız da bitki çayı falan içerek açlığınızı bastırabilirsiniz 6-6 buçuk civarı uygun akşam yemeği için

zaten azıcık yicez onuda 6da yersek sabahı nası ederiz bilmiyorum artk
ilk hafta 7 7buçuk gibi yerim az yemeğe alışınca biraz daha erken saatlere çekerim artık akşam yemeğini zamanında 20 kilo vermiş insanım aslında ama gel gör ki bir senedir şu boğazıma söz geçiremiyorum..
neyse yarından itibaren herşey daha güzel olacak eminimmm hep beraber şu kilolardan kurtulup incecik olucazzz

250 gram meyve baya çok olduğu için sorun etmedim ama ilk günlerde aç kalabilirsin 7-7 buçuk gibi yap iyidir

Bu arada yaklaşık değerler vereyim

6 kayısı 250 gr(büyük boylarından)
1 muz 190gr(büyük)
1 elma 150gr (büyük)
çeyrek kavun 200gr(küçük kavunlardan)
1 tabak kiraz, çilek, erik vs. 250gr(orta boy hatta küçüğe yakın bir tabak tepeleme değil)
1 portakal 160gr (büyük) Antalyadakiler öyle yani

Aşağı yukarı böyle işte değerleri diyeti yazın yaptığım için meyvelerde ona göre
Bu arada Antalya meyveler güzeldir hormon güzelliği değil yani neredeyse doğal güzellik
Bahsettiğim portakal falan iki avucunuzla tutabileceğiniz bir şey
Kayısılar Malatya nın kocaman kocaman neredeyse 1 avuç kadar olan büyüklükteki kayısılarından

Öyle düşünün

Son düzenleme:
Ben

bir muz en küçücüklerinden 2 armut,
Bir küçük portakal bir küçük elma
Orta boy bir şeftali 2 orta boy kayısı
1 tabak kiraz
Çeyrekten biraz az kavun
İki parmak kalınlığında kesilmiş yarım ay şeklinde 1 karpuz

Gibi seçenekler sunuyorum size böyle benzer şekillerde düzenleyin göz kararı aşağı yukarı:82:

Son düzenleme:
bugün meyve yemedim hiç canım istemedi,,akşam dediğin gibi ayran içtim canım bardak ayran vardı 230 ml di sanırım..
normalde spor yapmaya çalışıyorum evde spor aletim var ama bugün nedense çok keyifsizimmm ortada bişey yok ama gerginim sanki:97:

Regl dönemin olabilir mi?

Bazen oluyor öyle ya sabah uyanırken bile sanki gece biriyle tartışmışız gibi keyifsiz uyanabiliyoruz:97:

Yarında öyle olursa 1 çay kaşığıyla veya tatlı kaşığıyla bal ye biraz mutluluk hormonu salgılatır belki diyet psikolojisi mi yoksa

heey :)
dün akşam ben biraz abarttım yemeği ya.
yoğurtla makarna yedim biraz. ve 3 gofreto
o yüzden akşam meyvemi yemedim :/ kahve içtim sade.

ama alışma günüydü diye düşünüyorum ve yeni güne başlıyoruuuum

biraz sonra sütle kahvaltımı yapacağım bakalım :)

Makarnayı çok yemediysen bunlar daha ilk günler sorun olmaz

Ama gofredo yerine meyve yeseydin daha sağlıklı olurdu demeyeceğim çünkü bunu mutlaka biliyorsundur:26:

Neyse ilk bir hafta biraz kaçamaklı olucak tabiki ama siz elinizden geldiğince dikkat edin zaten tartılarla iyi arkadaşlıklar kurmaya başladığınızda kaçırmayı da bıkırsınız

Umarım 1 ay sonunda hepimiz ilk hedeflediğimiz kilolara ulaşırız ikinci ayın sonunda da manken gibi çıkarız:109:

tutamadım kendimi ya :18:
ama daha sonra geçiyor bu tatlı yeme isteklerim ya da azalıyor diyelim
bakalım bu gün daha dikkat edeceğim.

ya haftaya kadar bari 1 kilo vermiş olayım o bana yeter :))

bu arada bir şey soracağım. öğün aralarında bir şey yiyor musun ?

Hayır ben yemiyorum ama çok acıkıyorsan domates salatalık leblebi tarzı şeyler önermiştim ilk sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…