• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

slmmm canım dün iyi geçti buğünde ıyı gidiyor..

Evet az önce (5 dk önce) ben de aynen öyle düşündüm bugün sebze yemiştim galetalar ekmek niyetine oldu :62:

Regl dönemim bir an önce bitse keşke şimdi şişliklerde başlayacak kilo vermiş olsam bile vermemiş gibi görünmekten korkuyorum artık:44:
1 hafta önce şişlikler ve krizler başlıyor 1 haftada regl ayın 2 haftasını sorunlu geçiriyorum:14: Gerçi artık 2 gün bile gelmiyor ya hayırlısı artık eve dönünce doktora gideceğim:26:
olmadı reglini atlat öyle tartıl,bencede doktora git canım ihmal etme,ben şimdilik çıkıyorum sonra gelirim

Ohh sevindim iyi geçmesine zaten diyetlerde ilk 3 gün zor oluyor ondan sonra alışıyor vücut:8:
İlk haftalarınız bitse de üzerinizden attığınız kilocuklarınızı hesaplasak:65:

Bilmiyorum belki öyle yaparım bu hafta tartılmam:5:

yediklerinide dikkat edersen regl sırasında süper sonuç alıcağına inanıyorum ..
akşam yoğurt yerine süt içsem olur dımı içine azcık nesfit katmayı planlıyorum..bugün geç kalktığımdan sabah kahvaltıyı atladım ,öğlen annem pizza yapmıştı avcumun içi kadar yedim hemen hemen 1,5 küçük kare dilim gibi yanında 1 bardak yeşil çay içtim..akşam 1 bardak süt biraz nesfitle ne dersin tatlım? 1 tane yeşil elma ile

Olur olur bende dün çileklerimi azcık sütle karıştırıp çilekli süt yaptım içine de birazcık bal koydum:4:

Ben geçen hafta güzel kilo verdiğim için bu hafta perşembe kendimi en küçük boylarından beyaz peynirli domatesli bir pizzayla ödüllendirmek istiyorum ama acaba yapmasam mı:44:

arada sırada ödüllendirmek motiveyi arttırır bence,öğlen yersen bir problem olmaz bence bende biraz veriyim waffle ödüllendircem kendimi:92:

slm kizlar nasilsiniz bugun, ben ancak bu saatlerde yazabilirim bugun yediklerime gelirsek

sabah
bir bardak sut
yarim avuc nesfit

ogle
iki kofte
bol salata yagsiz tuzsuz
arkadas cok israr etti bir tane biskuvi yedim ona kalsa baya yedirecekti pisman oldum ama cok zorladi :(( insallah bozulmamistir bir tane biskuvi ile

aksam
kucuk kase yogurt
bir kasik bulgur pilavi

birazdan bir elmami yerim
yesil cayimi icerim :1:
2 lt su ictim

spora gelince zaten tum gun nerdeyse 9 saat ayaktayim hep kosusturma yani o da spor sayilir herhalde :66: acikmadim daha, acikirsam elmam var

Son düzenleme:
Yok yok olur öyle ilk günlerde 1 bisküvi falan nolcak ya tebrik ederim seni :65:

Ben de ilk waffle la ödüllendirecektim ama waffle yemeye gitmek istediğim arkadaşım erkek olunca sevgilim rest çekti iyi be pizza yerim dedim kaç gündür tavırlıyım :19:

Akşam yoğurdumu yemedim:24: kuru üzüm yedim doğal olarak meyvede yemeyeceğim bugün kuru incir ve kuru üzümü fazla abarttığıma göre yaş meyve yememe gerek yok:1:

Bol bol su içiyorum midem dümbelek:1: gibi:56:

Zayıfladıktan sonra iyice kıskanç olmaya başladı :1:

Senin 1 haftan bugün mü doluyor yoksa yarın mı twilight11:44:

Sabah normalde içtiğimden daha az süt içerek güne başladım çünkü sıcak sütü sevmem ve soğuk sütümde o kadar kalmış:1:
Öğlen yani şuan ton balığının içine birazcıkı peynir karıştırıp yedim yanında domates ve salatalıkla beraber..
Akşam yoğurt yiyeceğim ve muz var meyve olarakta:44:

Ama şunu fark ettim geçen hafta her sabah bir tatlı kaşığı bal yiyordum hatta gün içinde yine bal yediğim oluyordu ama kilo vermemde bir sorun olmadı ve tatlı krizlerimde tutmadı bu hafta hiç bal yemedim bu sefer sürekli kuru yemişe sardım:44: çarşamba perşembe sabaha bal yiyerek başlayacağım yine kuru yemişlere sarılmazsam ve tatlı krizlerim azalırsa bundan sonra diyetime böyle devam edeceğim:65:
Sizi de bilgilendirmek istedim bu konuda cuma günü son düşüncemi söyleyeceğim:97:

Bu arada geçen hafta hergün öğlen yemeğinden 1 yada 2 saat sonra madensuyu içiyordum onada tekrar başlayayım bari sonuçta mineralde lazım :97:

Son düzenleme:
hey :)
ben de bugün güne her zamanki gibi büyük bir bardak sütle başladım ve yanında kuru hurma yedim. çünkü bağırsaklarım yine çalışmamaya başladı :(
ve şimdi de türk kahvesi içtim :)

dün de süt içmiştim. ama dışarıda olduğum için sanki kendimi çok yemiş gibi hissettim.
ama kaçamağım olmadı ve dün bayağı bir yürüdüm. :52:

bir de benim canım tatlı istemiyor pek fazla. ki bu aralar çok fazla istemesi lazımdı :) ama diyete başladığımdan beri 3 gofreto haricinde çikolata yemedim :52:

neyse. umarım buna değer :))

Bu diyetten sonra normal hayatımızda olduğu kadar tatlı isteğimiz olmuyo sanırım canım normal şartlarda ben regl dönemimde 3 brownie 2 maximus u üst üste yiyebilecek kadar tatlı krizlerine giriyordum şuan bunu kuru incir veya 1 tatlı kaşığı balla bile önleyebiliyorum:52:

Diğer arkadaşlarda aynı düşünce içinde olurlarsa regl döneminde sütten falan kaynaklandığını düşüneceğim:44:

galiba öyle :)
bir de kuru meyvelerin de katkısı olabilir :)
ama az önce kuzenime gofreto verdim ve 1 tane bile canım istemedi :52:

ya umarım bu dönemde kilo verebilirim. ben 2 hafta çok fazla şişiyorum çünkü. eğer vermemiş olursam bırakmayacağım yine de bu diyeti. sonucunda gidecek umarım:44:

Regl dönemin bitene kadar bırakma bence çünkü verip veremediğini o zaman anlayacaksın asıl:44:

şimdi de yağsız salata yaptım kendime yanında da 1 bardak light ayran vee canım yumurta istemişti yağsız domatesli yumurta yaptım onu yiyorum.

ohhh:))

Son düzenleme:
selam kızlar bende aranıza katılmaya karar verdim..
2 haftadır kendimce dikkat ediyordum 2 hafta önce 84.50gr dım
bu sabah tartıldım tam 80 kilo geldim
geriye kalan 22 kilo fazlalıgımı sizinle beraber vermek istiyorum
bugün yediklerimi yazıyım:
sabah(10.00):
bir tane elma

ara:(12.00)
2 hurma

ögle:(14.00)
yarım kase çorba,limonlu az tuzlu salata,1 yemek kasıgı pilav 2 yemek kaşıgı sulu köfte

akşam saat (17.45)
1 kase yogurdun içine 3 -4 tane çilek dogradım çok azda tarçın attım

saat 20.00 gibide bitki çayı içicegim

inşallah cumaya 1 kg eksilir:37:

ben de akşam yemeğinde light ayran ve kabak dolması yedim.
ama az yağlıydı ve az pirinçliydi. oradan kurtarayım bari :52:

hoş geldim bu arada nehir.
2 hafta ne güzel kilo vermişsin ya.

Son düzenleme:
Back