• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Çok fazla bir şey kaçırmadın diye hatırlıyorum:44: Kaçırdın mı yoksa:1:
Akşam yemeklerini kesmek iyi kilo verdiriyor umarım sende de işe yarar:82:

çok fazla kaçırmadım evet.
git gide daha da uymaya başlamayı umuyorum, umuyorum yani:52:
ama tartılınca istediğim gibi olmazsa bırakabilirim, çok çabuk pes ediyorum böyle olunca :D

Son düzenleme:
O zaman umarım tartı yüzünü güldürür:26: Sen cumaya kadar çıkma bence tartıya:26: Ve elinden geldiğince sıkı tut diyeti insülin dengen yerine gelince tatlı krizlerinde azalacak merak etme :97:

Eğer çok aşırı tatlı krizin oluyorsa sabahları 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp ye:3:

Veya bal sevmiyorsan küçük bir bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı tarçın karıştıp içebilirsin:56:

Tarçın çok faydalı :97:

Sana söylüyorum ama zayıflamaya çalışan herkese bu önerim:1:
Benimde tatlı krizlerim başladı çikolata yememek için kuru meyveye sardım bu hafta kilo veremeyebilirim böyle giderse:44:

slm kizlar menunuzu gordum gayet guzel, ben de baslamak istiyorum yarin bu diyete. ogle yemegi yerine bol salata yesem olmaz mi calisiyorum aksamlarida cok yorgun oluyorum annemde hep yagli yemekler yapiyor bende onu ise goturemiyorum salata falan goturuyordum aynen devam etsem hem de sizin desteginizle olur mu yani ogle bol salata aksamda yogurt sabah sut bu sekilde:97:

Ama gün içinde et yemeği veya sebze yemeği yemen gerekir bu bizim menümüzde olduğu için demiyorum ama sağlığın açısından söylüyorum:44:

Çok fazla acıkan biri değilsen bu şekilde bana yeter diyorsan hemen yarın uygulamaya başlayabilirsin:56:
Hergün salata yerine arada sırada küçük bir sandviç yapabilirsin:24:
Veya bir gün önceden tavada tavuk yap ızgara gibi götürdüğün salatanın içine ondan karıştır tavuklu salata olsun veya peynirli vb gibi salatanı çeşitlendir yoksa güçsüz kalırsın iş hayatı zor oluyor:44:

hepinize kolay gelsin arkadaşlar inşallah istediğiniz kilolara bir an önce gelirsiniz :3: eşim çok iştahlı ve atıştırmayı da çok seviyor eee haliyle kilolarda aldı başını gidiyorr söyleye söyleye bıktırdımm ve kendi isteğiyle diyete başladı bir hafta da 3 kilo verdi şimdi ikinci haftaya başladıkk :2::2::66:

Erkeklerin kilo vermesi daha kolay olduğu için atıştırmayı kesip yemeklerini birazcık azalttıkları anda hemen kilo veriyorlar :24:
Babamda sadece sabah kahvaltısı yerine süt akşam yemeği yerine neredeyse 400 gram belki daha fazla yoğurt yiyordu her hafta 1 kilo veriyordu:1:

Bu arada Çilem seni aramızda görmekten mutluluk duyarız sen şimdilik başla diyetine ama yanında küçük kutu sütlerden veya ayran bulundur mutlaka çünkü iş yerinde dışarı falan çıkamayabilirsin elinin altında bulunsun:44:

Erkeklerin kilo vermesi daha kolay olduğu için atıştırmayı kesip yemeklerini birazcık azalttıkları anda hemen kilo veriyorlar :24:
Babamda sadece sabah kahvaltısı yerine süt akşam yemeği yerine neredeyse 400 gram belki daha fazla yoğurt yiyordu her hafta 1 kilo veriyordu:1:

Bu arada Çilem seni aramızda görmekten mutluluk duyarız sen şimdilik başla diyetine ama yanında küçük kutu sütlerden veya ayran bulundur mutlaka çünkü iş yerinde dışarı falan çıkamayabilirsin elinin altında bulunsun:44:

tamam canim benim aslinda olabilir salatami cesitlendirebilirim bir aydir rejimdeyim 4 kilo verdim su an 52 yim ama eski kiloma donmek istiyorum 46 kiloydum. istedigim kiloya gelinceye kadar insallah aranizda olacam bende.bugun son pudingimide yiyimmdee:52: regl haftasindayim normal :61:

Regl haftamdan nefret ediyorum zaten çikolata hastası bir insanım regl dönemimde günde 3 5 paket çikolata verseler hayır demem yani :1:

Ama 9 gündür hiç çikolata yemedim rekor gibi:21: bir tek cuma günü piko yemiştim onda da içim dışıma çıktı çok tatlı geldi:52:

Regl haftamdan nefret ediyorum zaten çikolata hastası bir insanım regl dönemimde günde 3 5 paket çikolata verseler hayır demem yani :1:

Ama 9 gündür hiç çikolata yemedim rekor gibi:21: bir tek cuma günü piko yemiştim onda da içim dışıma çıktı çok tatlı geldi:52:

mide artik kaldirmiyordur bir aydir tatli yemedim hic birsey hemde nasil olduysa cuma gunu isden geldigim gibi puding yaptim 3 gundur de yiyorum benden baska kimse yemiyor ki cope gitmesin diye hupletiyom seviyomda :60: ama bu son kase bir ay daha sekerli tatli seyler yok dayanacaz ne yapalim az kaldi azzz:52:

mide artik kaldirmiyordur bir aydir tatli yemedim hic birsey hemde nasil olduysa cuma gunu isden geldigim gibi puding yaptim 3 gundur de yiyorum benden baska kimse yemiyor ki cope gitmesin diye hupletiyom seviyomda :60: ama bu son kase bir ay daha sekerli tatli seyler yok dayanacaz ne yapalim az kaldi azzz:52:

:1::1::1::1::1:
Puding canavarı:1:

ay canım puding istedi :52:
ama yemeyeceğim.

neyse ben bugün;
*300ml süt, biraz special k.
*türk kahvesi
*ıspanak, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek.
yedim.

ne kadar yediğimi göreyim diye yazacağım artık yediklerimi :)
ben geç kalktığım için daha yeni yemek yedim.
acıkırsam meyve, kuru meyve falan yerim artık :))

Son düzenleme:
Ben de bugün süt içtim 300 ml kadar yanında da domates salatalık yedim normalde yemezdim ama annem yeni gönderdi kargoyla çürümesin diye yiyorum :24: 5 tane de kuru incir yedim (yuh bana :1:)
Öğlende 4 kaşık semiz otuyla yoğurt yedim bi kaç tanede galeta yedim midem balonla şişirilmiş gibi hissediyorum:52:

Akşamda bozulmaya yüz tutmuş çileklerimi biraz süt ve azıcık bal ile karıştırıp günü kapatmak istiyorum :65: Regl dönemimde böyle doğal bir tatlıyı çok seveceğime eminim sabırsızlıkla bekliyorum:65:

Galeta ve birazcık abartılmış kuru incir dışında kaçamağım yok sanırım:44:

bence galeteler fazla olmamış 1 dilim ekmeğinin yerine onları yemişsin :)

çikolata vs yemektense kuru incirleri daha sağlıklı bence :)

Evet az önce (5 dk önce) ben de aynen öyle düşündüm bugün sebze yemiştim galetalar ekmek niyetine oldu :62:

Regl dönemim bir an önce bitse keşke şimdi şişliklerde başlayacak kilo vermiş olsam bile vermemiş gibi görünmekten korkuyorum artık:44:
1 hafta önce şişlikler ve krizler başlıyor 1 haftada regl ayın 2 haftasını sorunlu geçiriyorum:14: Gerçi artık 2 gün bile gelmiyor ya hayırlısı artık eve dönünce doktora gideceğim:26:

Son düzenleme:
Eee herkes unuttu mu burayı:82:

Bugün sabah sadece süt içtim şimdi yine yine semiz otu ve yoğurt yiyorum bikaç cherry domates ve küçücük salatalık yiyeceğim ve sanırım 2 veya 3 tane de galeta yiyeceğim spora gideceğim için akşam yoğurdumdan kısmayı düşünmüyorum şuan çok yemeyeceğim zaten:24:

Back