- 17 Ağustos 2023
- 7.712
- 22.355
- 268
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.661
Benimde çıkasim vardi kervana katilsammi acabaHoaydaaaa noluyor herkes bi cesaret beni mi bekliyodu cikmak icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde çıkasim vardi kervana katilsammi acabaHoaydaaaa noluyor herkes bi cesaret beni mi bekliyodu cikmak icin
Kusum sorun ceza almak degil ki, ben istedigim seyleri yemek istiyorum artikohooo herkes de biri bıraksa da gitsem diye kapının ucunda bekliyor muydu? Yaza kalmış 5 ay, gitmeeeeen kuzum. En fazla haftada bir gün azıcık yürüyoruz ceza o kadar. Gitmeyin, bazen insanın modu düşer bazen hormonları ye diye dürter ama bazen de direncini kırar ordan devam eder. Gitmeyin kalın
Bi daha mı gelicez dünyaya diyorsunKusum sorun ceza almak degil ki, ben istedigim seyleri yemek istiyorum artik
Aynen oyle, aylardir diyet yapiyorum. Bugun kahvaltida gozum acildi resmen. Yedikce mutlu oldum. Aylardir cer cop otla besleniyorum, e yeter amaBi daha mı gelicez dünyaya diyorsun
Aşırı mantıklı ben de mi oruç tutsamBen ağzımı kapatamadigim için oruç tutmayi düşünüyorumşubatda düğün var ya fit olmak istiyorum ama bu hafta 0 diyet yaptim nefsimi oruçla dizginlemeyi düşünüyorum
Bence tutalimmAşırı mantıklı ben de mi oruç tutsam
Tamam regl olcam bi kaç güne sonra başlarım ben haber veririmBence tutalimm
sen ne istediğini biliyorsun bence geçerli bir durum. Bir süre dinlenir sonra yeniden başlarsın womencım. Hayırlısı olsun.Aynen oyle, aylardir diyet yapiyorum. Bugun kahvaltida gozum acildi resmen. Yedikce mutlu oldum. Aylardir cer cop otla besleniyorum, e yeter ama
Tesekkur ederim prosescim, sana da iyi zayiflamalarsen ne istediğini biliyorsun bence geçerli bir durum. Bir süre dinlenir sonra yeniden başlarsın womencım. Hayırlısı olsun.