• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ohooo herkes de biri bıraksa da gitsem diye kapının ucunda bekliyor muydu? Yaza kalmış 5 ay, gitmeeeeen kuzum. En fazla haftada bir gün azıcık yürüyoruz ceza o kadar. Gitmeyin, bazen insanın modu düşer bazen hormonları ye diye dürter ama bazen de direncini kırar ordan devam eder. Gitmeyin kalın
Kusum sorun ceza almak degil ki, ben istedigim seyleri yemek istiyorum artik 😂

Ben ağzımı kapatamadigim için oruç tutmayi düşünüyorum😖🤣şubatda düğün var ya fit olmak istiyorum ama bu hafta 0 diyet yaptim nefsimi oruçla dizginlemeyi düşünüyorum😕

Aynen oyle, aylardir diyet yapiyorum. Bugun kahvaltida gozum acildi resmen. Yedikce mutlu oldum. Aylardir cer cop otla besleniyorum, e yeter ama 🙄
sen ne istediğini biliyorsun bence geçerli bir durum. Bir süre dinlenir sonra yeniden başlarsın womencım. Hayırlısı olsun.

Sevgili mudurum Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nassiniz insallah 😂

Ben bugun disarda kahvalti yapinca hayatta ne buyuk nimetler, ne sahane lezzetler oldugunu hatirladim tekrar ve diyeti birakmaya karar verdim 🤓

Ciddiyim bu arada, o kadar guzelligi kacirmaya devam edemeyecegim 🥲 beni listeden cikarabilirsin ☺️

Sevgiler herkese 🥰🌺
Hamd olsun, siz nasılsınız maşallah :)))

Diyorsun ki dünya nimetlerinden yararlanmak istiyorum, yiyip içip zevkü sefa içinde yaşamak istiyorum 😂
Çıktın pikaçu, listede değilsin artık :KK70:

Ben çok özür dileyerek topikten çıkmak istiyorum… çok kafaya taktıgım icin kilo veremiyor tersine daha da yiyesim geliyor biraz diyetten uzaklasıp kafamı dağıtmak istiyorum 🥹

Ben de müsaade istiyorum.
Cunku hiç diyet moduna giremiyorum
Tamamdır, ikinizi de listeden çıkardım 😌
Aynen oyle, aylardir diyet yapiyorum. Bugun kahvaltida gozum acildi resmen. Yedikce mutlu oldum. Aylardir cer cop otla besleniyorum, e yeter ama 🙄
WOMAN,
listeden çıktın ama çoğunuzun yaptığı yanlışı yazmazsam olmaz, aylardır çer çöp otla besleniyorum diyorsun.
Diyet kelimesi veya diyet tanımı ne kadar doğru bir tanım bilmiyorum, kişi kendini aç bırakarak veya sevdiği şeyleri bırakıp zorla mutsuz olduğu şeyleri tüketerek zayıflayamaz, verdiği kilolar da kalıcı olmaz.

Her insan protein de almalı, karbonhidrat da almalı, sebze meyve de yemeli yani sağlıklı ve dengeli beslenmeli.
Kilo niye alınıyor biliyor musun?
1- Hareketsizlik
2-Her şeyi abartılı yeme
3-Su tüketmeme
4- yemeklerde kullanılan sağlıksız yağlar ve pişirme teknikleri yüzünden.

Tamamdır, ikinizi de listeden çıkardım 😌

WOMAN,
listeden çıktın ama çoğunuzun yaptığı yanlışı yazmazsam olmaz, aylardır çer çöp otla besleniyorum diyorsun.
Diyet kelimesi veya diyet tanımı ne kadar doğru bir tanım bilmiyorum, kişi kendini aç bırakarak veya sevdiği şeyleri bırakıp zorla mutsuz olduğu şeyleri tüketerek zayıflayamaz, verdiği kilolar da kalıcı olmaz.

Her insan protein de almalı, karbonhidrat da almalı, sebze meyve de yemeli yani sağlıklı ve dengeli beslenmeli.
Kilo niye alınıyor biliyor musun?
1- Hareketsizlik
2-Her şeyi abartılı yeme
3-Su tüketmeme
4- yemeklerde kullanılan sağlıksız yağlar ve pişirme teknikleri yüzünden.
Munecim haklisin ama ben gunde ortalama 7000 adim atiyordum, porsiyonlarim kucuk, su zaten iciyorum ve kizartma az yiyordum. Ona ragmen ac gezmeden zayiflayamiyordum :(

Benimki sekerle alakali olabilir tabi bilemiyorum ama dedigim gibi ben cok saglikli yasiyorum normal hayatta da

selam kızlar giremedim kaç gündür. iş yerimde işler yoğun bide benimde modum biraz düşük. o_O
vücudum direniyor resmen:KK43:
gidenlerin arkasına takılıp gidesim geldi:KK55:
ama yaza kalmış şurda ne kadar ulaşmak istediğim bi hedef var vazgeçtim:KK47:
ama gerçekten vücudum direniyor. ne yapsam olmuyor. geçen hafta tüm haftayı tek öğün geçirdim.:KK51:
hafta sonu 2 öğün yaptım ama gerçekten çok dikkat ettim ama yinede 57 den gram oynayamadım.:KK43:
bu sabah yine 15 dakikalık yağ yakan egzersizlere başladım
nasıl olucak bilmiyorum. kıramıyorum 57 yio_O
bozarsam 58 olucam hemen 2 günde:KK17:

Hep gökyüzündenmiş gitmeyin geçecek bu günler 😄 burcum o değil diyorsanız da yükselen alçalan zıplayan biri bunlardandır muhtemelen. IMG_0025.jpeg

hay allah bu kapalı hali miydi hahahahahah
niyet edicez kapatıcaz, tepesine tepesine litrelerce su dökünce şaşırıp kaçıyor iştah bey 🤪 bi de istediği şey neyse bi lokma olsa da yiyip çekilmek lazım. Aklında durursa üç porsiyona kadar yolu var ama az da olsa nefs körleşirse bir yerden sonra can içine kaçıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back