Çok fazla bir şey kaçırmadın diye hatırlıyorum:44: Kaçırdın mı yoksa
Akşam yemeklerini kesmek iyi kilo verdiriyor umarım sende de işe yarar:82:
Erkeklerin kilo vermesi daha kolay olduğu için atıştırmayı kesip yemeklerini birazcık azalttıkları anda hemen kilo veriyorlar
Babamda sadece sabah kahvaltısı yerine süt akşam yemeği yerine neredeyse 400 gram belki daha fazla yoğurt yiyordu her hafta 1 kilo veriyordu
Bu arada Çilem seni aramızda görmekten mutluluk duyarız sen şimdilik başla diyetine ama yanında küçük kutu sütlerden veya ayran bulundur mutlaka çünkü iş yerinde dışarı falan çıkamayabilirsin elinin altında bulunsun:44:
Regl haftamdan nefret ediyorum zaten çikolata hastası bir insanım regl dönemimde günde 3 5 paket çikolata verseler hayır demem yani
Ama 9 gündür hiç çikolata yemedim rekor gibibir tek cuma günü piko yemiştim onda da içim dışıma çıktı çok tatlı geldi
mide artik kaldirmiyordur bir aydir tatli yemedim hic birsey hemde nasil olduysa cuma gunu isden geldigim gibi puding yaptim 3 gundur de yiyorum benden baska kimse yemiyor ki cope gitmesin diye hupletiyom seviyomdaama bu son kase bir ay daha sekerli tatli seyler yok dayanacaz ne yapalim az kaldi azzz
Puding canavarı
aynennn sutlu tatlilara hyr demeyi ogrenemedim
bence galeteler fazla olmamış 1 dilim ekmeğinin yerine onları yemişsin :)
çikolata vs yemektense kuru incirleri daha sağlıklı bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?