yok tatlım ya benm kilom fazla ya ben 70 yada 68e kadar böle hızlı giderim sonra yavaşlarım tabi
o yüzden ben sizden biraz daha fazla yiyorum çünkü şimdide az yesem bi 10 kg verince aç:mı yaşıcam
Canım yoğurt vücudun vıcık vıcık diye tabir edebileceğimiz hale gelmesini büyük ölçüde önlüyor.. Göğüslerim dışında hiç bir yerde sarma cıvıklaşma yaşamadım.. Göğüs kasları hiççç kullanılmadığı için yumuşaması ve cıvıklaşması normaldi.. Ki şu an diyetle beraber şınavda çekiyorum ve normalde olabileceğinden çok daha hızlı toparlanma sağladı..
Eskiden (avrupa beden büyük) 80 D giyiyordum.. Şuan 70 D kalıba düştüm (beden küçülünce cup ölçüsü de küçülüyor yani B kalıba falan denk gelir önceki ise 2 katıydı neredeyse)
Ayrıca süt ve yoğurt ürünleri yağ yakımını %70 arttırıyor gibi bir yazı paylaşmıştı 3 4 sayfa önce arkadaşlarımızdan biri okumanı öneririm:26:
Yoğurdu içine bir şeyler karıştırarak yersen daha kolay yersin canım :26:
Canım ilaçlar karaciğerlerine zarar verir madem iştahını kapatmak istiyorsun akupunktura git en azından vücuduna kimyasal bir şey girmemiş olur hem metabolizman da hızlanır :97:
Hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma konuşursam
Sen nasılsın
Bilmem ki benim her hafta farklı bir kulağa takılıyordu iğnelerim ve her seferinde farklı noktalara
Ama tabi sen ömür boyu böyle bir şey düşünüyorsan bilemiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?