• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

slm kizlar duygucum corba 25 kalori yarisi kalmisti icem dedim :1: bugun regl oldum acayip sisim tartiya cikmaya korkuyom :50:

sabah
bir bardak sut

ogle
bir dilim ekmek
peynir
domates
yesillik
10 adet sosis minik olanlarindan

aksam
200 gram yogurt
4 dilim sucuk ( utaniyorum ama sislik oldugu halde yiyesim var durmadan zor tutuyom agzimi)

ya ben haftasonu tarti bildirimi yapsam gerci cumaya kadar bu sislik iner ya karnim acayip sismis durumda sanki dunyayi yemisim :1: dun tartilmistim kilo vermisim 49.8 ama bu durumda korkuyorum tartilmaktan

Bu durumda tartılmamak en iyisi, şişlik nedeniyle fazla çıkacaksın ama şişlik nedeniyle tartının fazla gösterdiğini bilsen bile yok yere moralin bozulacak. Reglin bittikten tam 2 gün sonra tartılırsan en doğru sonucu alırsın canım :69:

Bekle bekle pazartesi bildirirsin acelemiz yok:1: Adet döneminde şiş olacağınızı söylemiştim zaten:1:

Ben takıldım sanırım bu kiloda:1: Tık yok yani:44:

Demir atmak istemiyorum ya:44:

Yok tartılma bu seferlik sonra moralin bozulur bırakırsın diyeti aman diyim:1:

Ben ne yapcam ya kilom olduğu yerde takıldı almıyorum da vermiyorum da ne güzel:1:

Yok tartılma bu seferlik sonra moralin bozulur bırakırsın diyeti aman diyim:1:

Ben ne yapcam ya kilom olduğu yerde takıldı almıyorum da vermiyorum da ne güzel:1:

Belki bir diyet değişikliği iyi gelir, vücut değişiklikleri sever o yüzden uzun süreden beri devam eden diyetin yarattığı monotonluktan kurtulmak lazım :)

Ne yapsam ki acaba başka diyetlerle de kilo veremiyorum ki:44:

Kilon fazla olmadığı için 3 günlük saf protein diyetini deneyebilirsin istersen, birkaç sayfa öncesinde paylaşmıştım, önerilere birebir uyarsan seni motive edecek ve bu monotonluktan kurtaracak bir sonuç alabilirsin :69:

Doğru diyorsun da o kadar eti nerden bulayım şimdi öğrenci bir insanım ben:1:

Aslında süt ve yoğurtla yapabilirim 3 gün sadece süt ve yoğurt ama onları da light yiyemiyorum kesinlikle yarım yağlı da olmuyor sanırım:44:

Doğru diyorsun da o kadar eti nerden bulayım şimdi öğrenci bir insanım ben:1:

Aslında süt ve yoğurtla yapabilirim 3 gün sadece süt ve yoğurt ama onları da light yiyemiyorum kesinlikle yarım yağlı da olmuyor sanırım:44:

Bu koşullarda sana başka bir diyet düşünmek lazım ya da normalden daha fazla hareket etmeyi dene, 1 hafta ya da 10 gün normalden fazla hareket edersen tartı ibresinde oynama olur mutlaka :66:

Ohooo ben yokken kimse uğramamış buraya:19:

Kahvaltıda sucuk domates salatalık yiyorum ve azıcıkda süt içicem

Sucuk nasıl bir şeyse cips gibi oldu tamamen yağsız:52:

slmmm bayanlar
sabah:1 dılım ekmek
peynır
domates
öğlen:bezelye cacık biraz pilav

duygucummm sucukları incecik doğradın sanırım :54:

Evet çoooook ince doğramıştım 10-15 parça bir şeydi:44: Çıtır çıtır oldu cips gibi:1:

Öğlen bakla yemeğimi yedim

Az önce de soda içtim..
Bugün kuru meyve veya leblebi kaçamağı bile yapmadım ama sınav stresi var sürekli bir şeyler yemek istiyorum ne yapacağım bilmiyorum:5:

Yoğurdum da kalmamış dışarı çıkmaya üşeniyorum akşam koskocaman bir bardak süt içmeyi planlıyorum:37:

Son düzenleme:
Evet çoooook ince doğramıştım 10-15 parça bir şeydi:44: Çıtır çıtır oldu cips gibi:1:

Öğlen bakla yemeğimi yedim

Az önce de soda içtim..
Bugün kuru meyve veya leblebi kaçamağı bile yapmadım ama sınav stresi var sürekli bir şeyler yemek istiyorum ne yapacağım bilmiyorum:5:

Yoğurdum da kalmamış dışarı çıkmaya üşeniyorum akşam koskocaman bir bardak süt içmeyi planlıyorum:37:

Yeme isteğimi köreltmek için dereotu yemeye başladım ben :)
Henüz etkisini tam anlayabilmiş değilim ama yemek yemeden yarım saat önce dereotu yiyip üstüne de 1 bardak su içiyorum, bir faydası olursa sana da öneririm.

Maydonozun da iştah kapattığını okumuştum araştır istersen :26:

Benim stresten ya canım çekmiyor sadece canım istiyor sürekli:52: Elimde bir şey olsun böyle stres atıyim yiyim yiyim yiyim:52:

Akşam yemeği olarak süt içtim 2 tane kuru hurma ve biraz kuru üzüm yedim:3:

Akşam portakal yemeyi düşünüyorum:26:

slm kizlar

sabah
bir dilim ekmek
az peynir

ogle
2 pogaca ( canim cok cekmisti )
az peynir
bir domates

aksam
3 kasik yogurt
4 kasik menemen
cok az yufka ekmek
saat 3 de yarim elmami yemistim birde 4 adet biskuvi artik yemem birsey cok sacma bir gun oldu bu hafta cok kotu gececk uzgunum kizlar zaten aslinda menu vermesemde olur ya nasilsa tartilmiyacam bu hafta :50:

Son düzenleme:
Maydonozun da iştah kapattığını okumuştum araştır istersen :26:

Benim stresten ya canım çekmiyor sadece canım istiyor sürekli:52: Elimde bir şey olsun böyle stres atıyim yiyim yiyim yiyim:52:

Benimkisi de farklı değil, aç olmaktan ziyade sürekli bir şeylerle oyalanmak istiyorum :)

Bir şeye kızarım atıştırırım, bir şeye sevinirim atıştırırım, televizyon seyrederim ve yine atıştırırım :9:

En tehlikelisi de bu sanırım, açlık hissetmesen de yemeye devam etmek.

Çilemcim olsun ver sen yine de menü Ne yediğini görmüş oluyorsun:26:

Uruz benimki sadece sınav stresinden:1: Senin durum vahim:1:

Back