yemedim valla asagiya bile inmedim yemem artik az kitap okuyup uyurum artik yarin gorusuruz insallah kizlar yeni haftaya giriyoz bu hafta kacamakkk yokkkk okeey miii hatta sifir kacamak yapmaya calisalim once ben tabiiiyarin aksam gorusuruz
iyi akşamlar kızlar bugün pazardı ve bizde dışarı çıktık öğlen mangal yaptık ben tavuk ve suvuk yedim ekmek çok az aldım salata yanında akşam yemedim..
tatlı muhabbetlerı dönüyorrr noluyorr yaaa regl olan benimmm
bu haftaa çok sıkı tutalım vallaa yoksa duygucummm kıtır kıtır kesecek bizi:78:
gunaydın kızlar bırazdan plates baslıcak ebru şallı ile spor salonuna gıdemıyorum bende bunu yapıyorum sutumude hala içemedım.platesten sonra görusuruz...birde birşey soracam dıger konu baslıklarında bazılarında yanı tek sebze veya meyve dıyetlerı var sızce o şekılde verılen kılo gerı dönermı cok hızlı kılo verıyolarmış çünkü?
Duygusuzm ısrarla vurguladığın şu yoğurt olayı çok dikkatimi çekti. Yoğurt kas kaybını mı önlüyor, kilo vermene rağmen vücudunda hiç sarkma olmadı mı bu sayede
Bir de ben yoğurdu sevmem yaw:/ Ama süte falan bayılırım yerini tutuyor mu acaba?
Bu arada hepinize kolay gelsin=)
Midemdeki ve bağırsaklarımdaki gazlar bıçak gibi batıyor artık ölücem nerdeyse.. Bir şey yiyemeyeceğim sanırım akşama kadar
Canın çekmezse sadece yoğurt ye canım ama canın çekerse 2 ya da 3 kaşık yiyebilirsin bezelyeden:26:
Sen zaten hep akşam yemeklerinde abartıyorsun o yüzden öğlenleri az yiyorsun di mi
Ben de gaz sorununu çook büyük ölçüde hallettim canım o hallolunca soda içtim 2 tane de kuru hurma yedim
Akşam yoğurt yiyeceğim (öğlen pilav yediğim için)
Yarın için yemek yapacağım kendime annemler erzak gönderdi sonundaama taze fasulyemi(azıcık barbunya da koymuş annem ikisini karıştıracağım) yapsam bakla mı yapsam bilemedim
Öğlen pilavı sade yedim tek başına o yüzden bugün bir şey kaçırmamışım ben yaa:44:
Çarşamba sabahda sucuklu yumurta yapacağım yağsız
Aç gözlülüğüme bakar mısın 1 haftalık liste yapmışım
Düşünsene çantadan yoğurt çıkarıyorsun
Tamam tamam her şeye rağmen kilo verdiğin için affediyorum
Ben görücem seni 60 lara indiğinde de böyle verebilecek misin
(Çaktırma erkek arkadaşım yanımdayken ben de diyeti sıkmıyorum lahmacunlar pizzalar iskenderler havada uçuyor:78:)
öyle oluyor resmen yaaa
eşimlede haftada bi gün yemek yemesem depresyona girerim ben yaşama sevincim kaçar
nedense çok mutluyum kilo verdim için bugün tartıldım sölemicektim ama sölim dayanamadım
75.90 gelmişim cumadan beri tam bi kg
bu haftanın sonu 75 olursam şaşarma yanii
yeni farkına vardım ben haftada 1.5 kg falan veriyorum he
Hahhahahava mı atıyosun sen ya
Görürüm ben seni bir kaç hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?