Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

yemedim valla asagiya bile inmedim yemem artik az kitap okuyup uyurum artik yarin gorusuruz insallah kizlar yeni haftaya giriyoz bu hafta kacamakkk yokkkk okeey miii hatta sifir kacamak yapmaya calisalim once ben tabiii yarin aksam gorusuruz

Kendine hakim olabilmene çok sevindim canım, diyetini bozmamışsın ne güzel :)
Yeni bir haftaya giriyoruz, inşallah dediğin gibi sıfır kaçamakla kapatırız bu haftayı

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bugün pazardı ve bizde dışarı çıktık öğlen mangal yaptık ben tavuk ve suvuk yedim ekmek çok az aldım salata yanında akşam yemedim..
tatlı muhabbetlerı dönüyorrr noluyorr yaaa regl olan benimmm
bu haftaa çok sıkı tutalım vallaa yoksa duygucummm kıtır kıtır kesecek bizi:78:

Bu hafta sıkı tutmamız lazım, tartıda bir şeyler başardığımızı görelim :81:

gunaydın kızlar bırazdan plates baslıcak ebru şallı ile spor salonuna gıdemıyorum bende bunu yapıyorum sutumude hala içemedım.platesten sonra görusuruz...birde birşey soracam dıger konu baslıklarında bazılarında yanı tek sebze veya meyve dıyetlerı var sızce o şekılde verılen kılo gerı dönermı cok hızlı kılo verıyolarmış çünkü?

2 katı olarak geri döner o kilolar canım.. Çünkü çok kısa sürede sadece meyve(karbonhidrat) alarak kilo veriyorlar sağlıksız bir şekilde, diyetten sonra yiyeceğin en ufak yağlı yemek kiloya çevrilir..
Bizim amacımız hayat düzenini fazla bozmadan kilo verebilmek... Ki süt ve yoğurt diyet yapmasanız bile tüketmeniz gereken şeyler sağlık açısından.. Öğlenleri de normal yemek yiyerek vücudun dengesini sağlamaya çalışıyoruz

Çilemcim tebrik ederim Böreğin büyüsüne kapılmadığın için

Uruzcum kaçamaksız bitirmişsin seni de tebrik ederim

Sütünüzü yoğurdunuzu eksik etmeyin sankın kızlar:97:

Ben de

Sabah
Süt

Şimdi
4 kuru kayısı yedim

Yemek yapmaya üşendiğim için öğlen pilavımın kalanını yiyeceğim sanırım.. Yanında hiçbir şey yemeyeceğim için sorun yok bence:44:

Dünden beri karnım davul gibi şişti görseniz hamile zannedersiniz Midemin içi gaz dolu sanki
Kayısıları o yüzden yemek zorunda kaldım

Duygusuzm ısrarla vurguladığın şu yoğurt olayı çok dikkatimi çekti. Yoğurt kas kaybını mı önlüyor, kilo vermene rağmen vücudunda hiç sarkma olmadı mı bu sayede

Bir de ben yoğurdu sevmem yaw:/ Ama süte falan bayılırım yerini tutuyor mu acaba?

Bu arada hepinize kolay gelsin=)

Canım yoğurt vücudun vıcık vıcık diye tabir edebileceğimiz hale gelmesini büyük ölçüde önlüyor.. Göğüslerim dışında hiç bir yerde sarma cıvıklaşma yaşamadım.. Göğüs kasları hiççç kullanılmadığı için yumuşaması ve cıvıklaşması normaldi.. Ki şu an diyetle beraber şınavda çekiyorum ve normalde olabileceğinden çok daha hızlı toparlanma sağladı..

Eskiden (avrupa beden büyük) 80 D giyiyordum.. Şuan 70 D kalıba düştüm (beden küçülünce cup ölçüsü de küçülüyor yani B kalıba falan denk gelir önceki ise 2 katıydı neredeyse)

Ayrıca süt ve yoğurt ürünleri yağ yakımını %70 arttırıyor gibi bir yazı paylaşmıştı 3 4 sayfa önce arkadaşlarımızdan biri okumanı öneririm:26:

Yoğurdu içine bir şeyler karıştırarak yersen daha kolay yersin canım :26:

Son düzenleme:
Kilo verirken şınav çekersen toparlanır canım ilk sayfada nasıl şınav çekebileceğini anlattım:97:

Bu arada diyete bizimle devam ediyorsun sanırım bir bilgi vermedin de
İlk sayfada arkadaşların bilgilerini yazmıştım yarın aç karna tartıya çıkıp kilonu söylersen senin bilgilerini de yazarım istersen

Midemdeki ve bağırsaklarımdaki gazlar bıçak gibi batıyor artık ölücem nerdeyse.. Bir şey yiyemeyeceğim sanırım akşama kadar

kızlar dün giremedim cumartesi gününden itibaren ne yediklerimi yazıyım en iyisi ben size,,

cumartesi
1 dilim ekmek azıcık peynir domates

öglen
yeşil salata

akşam

mangalbaşına gittik

3 köfte bi tane göüs bide tavuk şiş yedim
yanındada yeşil salata ayran

pazar

sabah

1 dilim ekmek domates peynir

ögle

kaşarlı tost çay

akşam

inegöl köfte azıcık pilav bi bardak kola:26::26:

bugün

sabah

1 dilim ekmek domates biraz peynir
1 bardak süt

ögle

melenen (cnm çok çekti)
1 ymurta 1 domates 1 biberden yaptım 1 çay kaşıgı yağ koydum!!
1 dilim ekmek

akşam

bezelye yemegi yapıyorum ya ondan yerim yada sade yogurt tam bilmiyorum sizce ?

Canın çekmezse sadece yoğurt ye canım ama canın çekerse 2 ya da 3 kaşık yiyebilirsin bezelyeden:26:

Sen zaten hep akşam yemeklerinde abartıyorsun o yüzden öğlenleri az yiyorsun di mi

Ben de gaz sorununu çook büyük ölçüde hallettim canım o hallolunca soda içtim 2 tane de kuru hurma yedim

Akşam yoğurt yiyeceğim (öğlen pilav yediğim için)

Yarın için yemek yapacağım kendime annemler erzak gönderdi sonunda ama taze fasulyemi(azıcık barbunya da koymuş annem ikisini karıştıracağım) yapsam bakla mı yapsam bilemedim

Öğlen pilavı sade yedim tek başına o yüzden bugün bir şey kaçırmamışım ben yaa:44:

Çarşamba sabahda sucuklu yumurta yapacağım yağsız

Aç gözlülüğüme bakar mısın 1 haftalık liste yapmışım

gözün dönmüş senin gözünn

canım ya akşamları nie abartıyorum sence çünkü eşim geliyoda ondan oda bitek haftasonu oluo abartmayalım lüten

bu arada aldıgım kalori az bile gelmiş pazar günü çok gezdik çünkü
çankkaleye gittik yaa

oralarda yanında yogurt salatamı götürseydim

Düşünsene çantadan yoğurt çıkarıyorsun
Tamam tamam her şeye rağmen kilo verdiğin için affediyorum
Ben görücem seni 60 lara indiğinde de böyle verebilecek misin

(Çaktırma erkek arkadaşım yanımdayken ben de diyeti sıkmıyorum lahmacunlar pizzalar iskenderler havada uçuyor:78:)

öyle oluyor resmen yaaa
eşimlede haftada bi gün yemek yemesem depresyona girerim ben yaşama sevincim kaçar

nedense çok mutluyum kilo verdim için bugün tartıldım sölemicektim ama sölim dayanamadım
75.90 gelmişim cumadan beri tam bi kg

bu haftanın sonu 75 olursam şaşarma yanii

yeni farkına vardım ben haftada 1.5 kg falan veriyorum he

Hahhaha hava mı atıyosun sen ya

Görürüm ben seni bir kaç hafta sonra

Hahhaha hava mı atıyosun sen ya

Görürüm ben seni bir kaç hafta sonra

yok tatlım ya benm kilom fazla ya ben 70 yada 68e kadar böle hızlı giderim sonra yavaşlarım tabi
o yüzden ben sizden biraz daha fazla yiyorum çünkü şimdide az yesem bi 10 kg verince aç:mı yaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…