Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Canım nasıl keşkül istedi
Sütlaç
Puding
Tavuk göğsü
Güllaç

Tanrım biri beni durdursun

Canım nasıl keşkül istedi
Sütlaç
Puding
Tavuk göğsü
Güllaç

Tanrım biri beni durdursun

sus kiz oyle neler yazmisin zaten regl haftasina girecem o stres var uruzcum ben bi sutlu tatli yaparsam evde benden baska kimse yemiyor ki ve bende cope gidecegine hepsini kucuk kaselere bolup bir kac gun icinde mideye indiriyom

Dün kilomu bildirmiştim ama daha doğru bir sonuç için bugün de bildirimde bulunacaktım.
Değişen bir şey yok, yine 77.5 kilo çıkıyorum

ooo kızlar bayagı bır sayfa ilerlemişsiniz...en son sayfa 59 da kalmısım:) kayınvalidemler gelınce nete bakamadım ustune ne rejım kaldı ne bırsey verdıgım 1 kılonun yerınıde kesın 3 kılo gerı almısımdır tartıya cıkmaya korkuyorum.şimdi benım bır detoks yapmam lazım yarın dıger gunde dıyete tam gaz devam kızlar...

valla ıste mısafır gelmeden önce 69 dum şimdi bılmıyorum aç karnına cıkmadım yarın sabah kalkınca bır bakayım...

kizlar yarin ise tonbalikli salata goturecem ama tonbaligim ligt degil yarisini koysam olur mu olmazsa baska sey dusunecem

Yağını iyice süzdür hepsini koy canım sıkma o kadar kendini bence.. Zaten onlar 1 porsiyon eee bizde de 1 porsiyon yemek var öğlen

Bugün fazla kalorili olmayan güzel bir gün geçirdim ama bu kez fazla hareketli bir gün değildi :)
İrademe sahip olup çok fazla kalorili şeyler tüketmedim

tartilmadim bugun hayret demii gece yatmadan tartilacam.offf annem ispanakli borek yapiyor canimda istiyor irademe sahip olabilir miyim sizce

tartilmadim bugun hayret demii gece yatmadan tartilacam.offf annem ispanakli borek yapiyor canimda istiyor irademe sahip olabilir miyim sizce

Bu saate kadar sabrettikten sonra pes edip diyetini bozma bence, istersen kendini başka şeylerle avutabilirsin

yemedim valla asagiya bile inmedim yemem artik az kitap okuyup uyurum artik yarin gorusuruz insallah kizlar yeni haftaya giriyoz bu hafta kacamakkk yokkkk okeey miii hatta sifir kacamak yapmaya calisalim once ben tabiii yarin aksam gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…