evet evet, kalori olarak az gibi :)
ama ben kalori hesabı yapmadan besleniyorum. gerçeği pek kilo verdiğim söylenemez ama işte :/
sen kalori hesabıyla beslenmeye çalışıyorsun ?
ya zorladım sanırım kendimi. bacak ve karın kaslarını çalıştırıyor video. 2 gün yaptım ve bugün bittim. hareket edemiyorum :)))
Yüz verme
Bu hafta kaçırmak yasaktı uymadı yasağa
Haketti dayağı
Kalori diyeti yapıyorum, bazen de saf protein almaya gayret ediyorum :)
Sağım solum pek belli olmuyor, iki ileri bir geri kilo vermeye çalışıyorum
Kızım sen 62 olmadın mı Çizelgeni düzeltseneKandırma insanalrı kilo veremiyorum diye
Kimse birbirinin kaçırmalarını affetmesin
gunaydin kizlar nasilsiniz dun sunnet eglencesi vardi geceye kadar hopladim zipladimsimdi hala yataktayim
insallah uruzcum yakmisimdirevet su istedigimiz kilolara gelelimde bi soyle rahat ohhhhh cekelim
Off bitsin şu kilolar uğraşmayalım bir daha
Ben de öyle diyordum ama kilo verdim ve şu an giydiğim her şey o kadar çok yakışıyor ki kilo almak korkusu var içimde..
Ama tabiki de hayatı kendime zehir etmiyorum.. Diyeti bırakınca yavaş yavaş yediklerimi arttırıyorum.. Ama mesela canım iskender istedi yedim mi? Akşam sadece yoğurt yiyorum.. Veya babam tatlı almış gelmiş akşam yemeyi mi düşünüyoruz o zaman öğünlerimi hafif tutuyorum.. Sabah kahvaltıyı öküz gibi mi yaptımÖğlen süt içiyorum veya hafif yiyorum:44:
Öyle yani kilo almıyor insan kolay:44:
Kısacası senin gözün aç
1 tepsi baklava ne yaBen 2 tane baklava yiyince burnumun direği sızlıyor (severim ama yani..)
Ama sütlü tatlıyı kazan kazan yiyebilirim
Kısacası senin gözün aç
1 tepsi baklava ne yaBen 2 tane baklava yiyince burnumun direği sızlıyor (severim ama yani..)
Ama sütlü tatlıyı kazan kazan yiyebilirim
aynen bende baklava severim ama en fazla iki tane fazlasini dusunmek bile icimi bir tuhaf etti. ahh zaten sutlu tatlilar bir aydir yemiyorum en son puding yemistim buraya baslarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?