Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Kızım sen 62 olmadın mı Çizelgeni düzeltsene Kandırma insanalrı kilo veremiyorum diye

Kimse birbirinin kaçırmalarını affetmesin

Kalori diyeti yapıyorum, bazen de saf protein almaya gayret ediyorum :)
Sağım solum pek belli olmuyor, iki ileri bir geri kilo vermeye çalışıyorum

anladım.
benim de saf protein günleri olan dukan diyeti dikkatimi çekiyor.
zaten bizim liste de protein ağırlıklı. bazen ben de sırf protein yapıyorum.
kafama göre şuan :/

Günaydın :)

Çilem ne güzel eğlenceyle beraber bol bol kalori de yakmışsın

Ben de öyle diyordum ama kilo verdim ve şu an giydiğim her şey o kadar çok yakışıyor ki kilo almak korkusu var içimde..
Ama tabiki de hayatı kendime zehir etmiyorum.. Diyeti bırakınca yavaş yavaş yediklerimi arttırıyorum.. Ama mesela canım iskender istedi yedim mi? Akşam sadece yoğurt yiyorum.. Veya babam tatlı almış gelmiş akşam yemeyi mi düşünüyoruz o zaman öğünlerimi hafif tutuyorum.. Sabah kahvaltıyı öküz gibi mi yaptım Öğlen süt içiyorum veya hafif yiyorum:44:

Öyle yani kilo almıyor insan kolay:44:

Söylediklerin çok mantıklı ve asıl olması gereken de bu :)
Zaten en başından bu yöntemi benimseyebilseydik, 2-3 dilim baklava ile yetinmek yerine koca bir tepsiye göz dikmeseydik bu durumlara da gelmezdik
Ama bir şekilde yetinmeyi bilmek ve mantıklı davranmak gerekiyor, mantık ve irade devreye girmediği sürece yeme hissi körelmiyor

Kısacası senin gözün aç
1 tepsi baklava ne ya Ben 2 tane baklava yiyince burnumun direği sızlıyor(severim ama yani..)

Ama sütlü tatlıyı kazan kazan yiyebilirim

Kısacası senin gözün aç
1 tepsi baklava ne ya Ben 2 tane baklava yiyince burnumun direği sızlıyor(severim ama yani..)

Ama sütlü tatlıyı kazan kazan yiyebilirim

aynen bende baklava severim ama en fazla iki tane fazlasini dusunmek bile icimi bir tuhaf etti. ahh zaten sutlu tatlilar bir aydir yemiyorum en son puding yemistim buraya baslarken

Son düzenleme:
aynen bende baklava severim ama en fazla iki tane fazlasini dusunmek bile icimi bir tuhaf etti. ahh zaten sutlu tatlilar bir aydir yemiyorum en son puding yemistim buraya baslarken

Puding sütlü tatlıların yerini ne kadar tutar bilmiyorum ama light puding alıp yine light sütle yapabilirsin.
En katı diyetlerde bile az da olsa bu pudinge yer var, kalorisi zaten çok az :)
Uzun süre sevdiğin bir yiyeceğin tadını alamamak strese sebep olur, stres de anında kilo almaya neden olan hormonları harekete geçiriyor. 1 kaşık da olsa tadını alıp kendini tatmin edeceksin, tabii benim gibi tepsi tepsi değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…