• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Canım yoğurt vücudun vıcık vıcık diye tabir edebileceğimiz hale gelmesini büyük ölçüde önlüyor.. Göğüslerim dışında hiç bir yerde sarma cıvıklaşma yaşamadım.. Göğüs kasları hiççç kullanılmadığı için yumuşaması ve cıvıklaşması normaldi.. Ki şu an diyetle beraber şınavda çekiyorum ve normalde olabileceğinden çok daha hızlı toparlanma sağladı..

Eskiden (avrupa beden büyük) 80 D giyiyordum.. Şuan 70 D kalıba düştüm (beden küçülünce cup ölçüsü de küçülüyor yani B kalıba falan denk gelir önceki ise 2 katıydı neredeyse)

Ayrıca süt ve yoğurt ürünleri yağ yakımını %70 arttırıyor gibi bir yazı paylaşmıştı 3 4 sayfa önce arkadaşlarımızdan biri okumanı öneririm:26:

Yoğurdu içine bir şeyler karıştırarak yersen daha kolay yersin canım :26:

Hadi ya valla çok iyi oldu bu topiği açıp bunları okumam, ben de yoğurt yiyeyim bari.

Aslında sevmiyor değilim de ne bileyim fırsat olmuyor diyelim:D Ama madem bu kadar etkili ben de yoğurt yemeye başlayayım bari

Saolun hepinize kolaylar gelsin:34:

slm kizlar nasilsiniz. bugunde bitti kacamaksiz
sabah
bir dilim ekmek
az peynir
yarim domates

ogle
ton baligi salatasi
hazir corba bir bardak

aksam
200 gramlik yogurt
icine otlardan koydum :1:

@vesper teşekkürler:69:

Çilemcim güzel geçirmişsin bugünü :65:

Hani fazla gelirdi sana ton balığı çorbayı niye içtin:57:
:1:

Bugün fazla vaktim olmadı, gelemedim :) Yediklerimi çok abartmadım, aç kaldım ama sınırı aşmadım :9:
Gün içinde o kadar çok hareketliyim ki ne kadar kalori harcadığımı Allah bilir ama bugüne kadar kilo almamın nedeni kesinlikle iştahım, metabolizmam yavaş ya da hareketsizim gibi mazeret de üretemiyorum artık :33: Doktor kontrolünde iştah kapatıcı kullananların görüşlerini alıyorum, sonra doktorun de görüşünü alarak kullanmaya başlamak istiyorum. Aksi takdirde gün içinde saniye oturmasam bile bu iştah ve açgözlülükle işim çok zor :78:

Canım ilaçlar karaciğerlerine zarar verir madem iştahını kapatmak istiyorsun akupunktura git en azından vücuduna kimyasal bir şey girmemiş olur hem metabolizman da hızlanır :97:

Canım ilaçlar karaciğerlerine zarar verir madem iştahını kapatmak istiyorsun akupunktura git en azından vücuduna kimyasal bir şey girmemiş olur hem metabolizman da hızlanır :97:

İlacın vücutta yarattığı tahribat konusunda sana katılıyorum canım.
Uzun vadede karaciğerin yanı sıra hormon sistemine ve diğer organlara da zararı oluyor ama bunlar günümüzde kullandığımız birçok ilaçta olan yan etkiler. Hastalık ne olursa olsun, vücudumuza aldığımız ilaç bir hastalığı iyi ederken başka bir organımıza zarar veriyor, ilaçların da kötü etkisi bu maalesef :31:
Birçok kişi akupunkturun ilk zamanlarda faydalı olduğunu ama zamanla etkisini yitirdiğini söylüyor o yüzden pek yanaşmadım.
Altın çilek gibi ölüm saçan kapsül haline getirilmiş bitkileri değil ama doğal otları kaynatıp kendimce kürler yapmak istiyorum ilk aşamada :) Bir süre böyle doğal yollardan çözüm aradıktan sonra yine doktorun görüşünü de alarak gerekirse ilaç kullanmak istiyorum.

Bilmem ki benim her hafta farklı bir kulağa takılıyordu iğnelerim ve her seferinde farklı noktalara:1:
Ama tabi sen ömür boyu böyle bir şey düşünüyorsan bilemiyorum:26:

dün akşam yediklerimi yazmamıştım
duygucum sadece yogurt yiyemedim bu sefer hiç dayanamıyorum canım öglende az yedigim zman
o sebepten

3 çorba kaşıgı bezelye yemeg
3 ç. kaşıgı yogurt
bi dilim ekmek yedim

bugün

1 bardak süt
2 tane hıyar:1:

yedim ..

öglen üst katta yengem oturuyor ona gidicem
bi sürü şey yapmış misafiri gelcekte

ama ben tatlımı yemicem söz:59:
yarın öglen yerim:66:

gelince ne yedigimi yazarım ok:51:

İyi hadi öyle olsun:63:

Ben de bugün

Sabah
Süt

Öğlen
Bakla yemeği ve yoğurt

Şimdi de biraz leblebi yiyorum

Belki akşam yoğurt yemem yani yerim de 2 kaşık bir şey kaldı onu yerim meyvemle beraber:2:

anladım cnm bende akşama hiç bişey yemem
bitki çayımı içerim
gerçi öglem yemeginide 4 gibi anca yerim oda ayrı konu
nese yaa artık yürüyüşte yaparım
daha ii olur hem benm için

hehe çok daha emeklemio bile 6 aylık daha teyzesi :)
o günlerde gelir inş
nese cnm ben çıkıyorum hadi görüşürüz sonra
iyi günler:71:
[/B]

Tamam canım ben de çıkıyorum zaten:21:

En güzel zamanları şimdi hele bir yürümeye başlasın evde kırılmamış biblo kalmayacak:27:

Bilmem ki benim her hafta farklı bir kulağa takılıyordu iğnelerim ve her seferinde farklı noktalara:1:
Ama tabi sen ömür boyu böyle bir şey düşünüyorsan bilemiyorum:26:

Bendeki iştah ömür boyunca kapanmazsa işim var zaten :9:
Alternatif tüm yolları inceliyorum şu an, en uygun olanı da uygulamaya başlicam hayırlısıyla :)

slm kizlar duygucum corba 25 kalori yarisi kalmisti icem dedim :1: bugun regl oldum acayip sisim tartiya cikmaya korkuyom :50:

sabah
bir bardak sut

ogle
bir dilim ekmek
peynir
domates
yesillik
10 adet sosis minik olanlarindan

aksam
200 gram yogurt
4 dilim sucuk ( utaniyorum ama sislik oldugu halde yiyesim var durmadan zor tutuyom agzimi)

ya ben haftasonu tarti bildirimi yapsam gerci cumaya kadar bu sislik iner ya karnim acayip sismis durumda sanki dunyayi yemisim :1: dun tartilmistim kilo vermisim 49.8 ama bu durumda korkuyorum tartilmaktan

Back