• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Ayy ciddi misin ben de acaba yaşın büyük mü isminle hitap ederek ayıp mı ediyorum diye düşünüyordum desene gençlerin buluşma yeri oldu burası :1:

Ben 20 yaşındayım ve kendimi daha çok küçük hissediyorum nasıl evlendin yaa:52:
Erkek arkadaşım hadi gel evlenelim diyor şakasına, manyak mısın der gibi bakıyorum çocuğa yazık ya:1:
Ben okuyorum bu arada:42:
bende anlamadım valla nasıl evlendigimi ama aşk işte naparsın:17:
Hiç öyle düşünme ben de 79 kiloydum bak şimdi 65ten aşağıya inmeyi hayal ediyorum sıkma canını:46:
inşlallah canım ahh ahh:43:
duygusuzum

evet aslında bir süredir aynı kilo civarındayım.
en son 2-3 kilo verdim. o da isteyerek değil uzun süren gribim yüzündendi.
sonra aldım aynı kiloyu sanırım çabuk verdiğim için oldu. sonra 5 günde 5 kilo diyetini yapmıştım. çok fazla vermedim o diyetle.
yani bu kiloda takılı kaldım dediğin gibi:59:

neyse yine de devam :))
umutluyum ben bu diyetten.

nehirciiim :)

ben 22 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum ve öğrenciyim :)

bende ögrenciyim canım açıkögretim ama:8:

Tamam senin dediğin gibi olsun alınmayın gaza gelin diye öyle yazıyorum demiştim..

Twilight ne ataması canım:26:

Gzd tam gaz devam durmak yok:3:
tatlım ben matematik bölümünü bitirdim geçen sene formasyon aldım ,bu ay 30000 bin öğretmen ataması olcak onu bekliyorum..sen hangi bölüm okuyosun

yok yok ifadelerimi koymayı unuttum bişiye bakıyodum kusura bakma :17:
ama sen de çok az yiyosun ya.
sonra nolucak biliyo musun? kilo vericeksin,sonra sabahları 2 dilim ekmek yiceksin mesela,öğlen 1 dilim.
canın çekicek biraz çikolata yiceksin
hiç yemediğin için uzun zaman,hemen kiloya dönüşücek

Ekime kadar diyetime çok sıkı uymuştum kasımda diyeti bir bıraktım ama canımın istediği her şeyi yiyordum:1: Tabi midem küçülmüş mesela bisküvi mi yiyorum akşama bir şey yiyemiyordum:1: Nisana kadar kilo almadım tatlı krizlerim artmaya başladı ama zamanla:53:
Nisan da 1 haftasonu erkek arkadaşım geldi diğer haftasonu eve gittim bir geldim 4 kilo almışım :52: o zamana kadar hiç almamıştım canım:44:

Ekime kadar diyetime çok sıkı uymuştum kasımda diyeti bir bıraktım ama canımın istediği her şeyi yiyordum:1: Tabi midem küçülmüş mesela bisküvi mi yiyorum akşama bir şey yiyemiyordum:1: Nisana kadar kilo almadım tatlı krizlerim artmaya başladı ama zamanla:53:
Nisan da 1 haftasonu erkek arkadaşım geldi diğer haftasonu eve gittim bir geldim 4 kilo almışım :52: o zamana kadar hiç almamıştım canım:44:

ben ondan çok korkuyorum şimdi temmuza kadar çok çok dikkat edicem,sonra daha geniş beslenince kilo alırsam yazık olucak gerçekten ya..

tatlım ben matematik bölümünü bitirdim geçen sene formasyon aldım ,bu ay 30000 bin öğretmen ataması olcak onu bekliyorum..sen hangi bölüm okuyosun

Tesadüfün böylesi meslektaşım ben de matematik bölümü okuyorum:42::42:

Nehircim sakın bırakma okumayı aferin sana ki evlenmek okumaktan vazgeçirmemiş seni:46:

ne güzel genç evlenmisin canım bende isterdim ama şartlar işte..tatlım tebrik ederim kaç kiloyla başlamıştın unuttum geçmiş sayfalara da bakmadım
saol canım yaa kısmet işte... ben 84.5 kiloyla başladım 3 hafta önce şimdide 78.7 geldim sabah
Nehir bu arada bebeğin çok şanslı olacak benim annem de ben doğduğumda 21 yaşındaymış şimdi gencecik bir annem var yaşını da göstermiyor kardeş sanıyorlar bizi:1:

inş canım öle olurum bende evlendigimde ilk sene çocuk düşünmedik ama sonrada istedik
olsun onlarda evin neşesi dimi

ben ondan çok korkuyorum şimdi temmuza kadar çok çok dikkat edicem,sonra daha geniş beslenince kilo alırsam yazık olucak gerçekten ya..

Canım mide küçülünce zaten çok fazla yiyemiyor insan ki yese bile 1 kilo alınca o 1 kiloyu vermek daha kolay oluyo 2 günde veriliyor sonuçta temmuzda 5 10 kilo birden almazsın merak etme:26:

Moral bozukluğunu hepinize yasaklıyorum:20: Evet şimdi herkes şöyle düşünmeye başlayacak bu kiloları verip kurtulacağız ve bir daha (hamilelik dönemi hariç) bizimle beraber olmayacak bu yağ depoları:8:
:1::1:

2. senem ama hala 1. sınıftayım geçen sene hiç çalışmamıştım kaldım geçen dönem aldığım 3 dersten 2 buçuk ortalama yaptım ama bu dönem üstten ders almaya korktum hala 1. sınıfım anlayacağın:1:

İmkanım olsa emeklerime yazık etmeyip üniversitede kalmak isterim ama bilmiyorum ya... Devlet düşünmüyorum bir tek onu biliyorum..
Belki merkez bankasının başına geçmeye kalkarım:23:

seni şuan o kadar iyi anlıyorum başlarken hedefler çok farklı oluyordu..ama bitirmiş biri olup şuan düşüncelerimi sorarsan eğer daha kolay bir bölüm okurdum ve iş imkanı daha garanti olan..
olurda ilerde devleti düşünecek olursan 2.5 ortalamaya dikkat et tatlım formasyona yeni şartlar getirdiler malum..bide öğretmenlik dışında memur olma hakkın var ama matematikçi kadrosu çok az bu sene gördüm ki işletme mezunlarına daha çok kadro veriyorlar...bankalara gelince devlet bankası olan ziraat ve vakıfbank bizi almıyorlarrr neymiş bırakıp devlet kurumlarına geçıyormuşuz :50:kpss den bir çok bölümden yüksek alıyoruz ama yüksek puanlar ellerimizde patlıyor..ahhh ahhh neyse tatlım içimi dktüm biraz:31:

okul düşünüyosan ingilizceyi halletmeni önerirrim tatlım her şey gönlünce olur inşallah

Son düzenleme:
seni şuan o kadar iyi anlıyorum başlarken hedefler çok farklı oluyordu..ama bitirmiş biri olup şuan düşüncelerimi sorarsan eğer daha kolay bir bölüm okurdum ve iş imkanı daha garanti olan..
olurda ilerde devleti düşünecek olursan 2.5 ortalamaya dikkat et tatlım formasyona yeni şartlar getirdiler malum..bide öğretmenlik dışında memur olma hakkın var ama matematikçi kadrosu çok az bu sene gördüm ki işletme mezunlarına daha çok kadro veriyorlar...bankalara gelince devlet bankası olan ziraat ve vakıfbank bizi almıyorlarrr neymiş bırakıp devlet kurumlarına geçıyormuşuz :50:kpss den bir çok bölümden yüksek alıyoruz ama yüksek puanlar ellerimizde patlıyor..ahhh ahhh neyse tatlım içimi dktüm biraz:31:

O zaman Antalyaya dönerim bir dershaneye girerim özel ders verip parayı kırarım ben de napayım:1:
Bir de bizim okul çok zorluyor yani mezun olabilirsem göbek atacağım resmen:9:
Bilmiyorum belki hocaların gözüne girebilirsem okulda kalabilirim:26:

neyse daha önünde yıllar var canım üniversitenin keyfini bol bol çıkarrr:66:

Son düzenleme:
Kahvaltıda keyif yaptım:1:

selam tatlım nasıl geçiyor günün
bende bugün annmlere geldim sabah 8 de
ve kahvaltıda aynı senin gibi keyif yaptım
ne yedimi yazmayayaım bile:26:
bu arada akşam eşim gelince biraz dolaşmaya çıktık capitole gittik
vee orda mcdonaltsdan sundie yedimm:5::84:
pişman oldum ama napim kendimi tutamadım canım acaip tatlı istiyordu
Allahtan künefe yemedim :27:

Ben de sabah tost makinasında yapılmış yani yağsız sigaraböreği yedim 8 tane:52:
1 tane haşlanmış yumurta:52:
5-6 tane zeytin
tel peynir
leblebi yedim bir de:44:

Ama regl olduğum için canım acayip tatlı istiyor belki bugün bir parça bitter çikolata yerim:44:
öğlen yemeği olarak süt içeceğim belki bir parça yağsız piliç but yerim yanında ama belki...

akşamda yoğurt yerim yine:24:

Nehircim keşke mc donalds ta krema şeklindeki dondurmalardan yiyeceğine gerçek bir dondurmacıya gidip gerçek bir dondurma yeseydin daha sağlıklı ve senin için daha yararlı olurdu...:44:

Dondurma gerçekten çok yararlı bir şey yeme demiyorum bak ama yiyeceksen gerçeğinden ye:3:

ay ne bilim canım iştee madoya gitmek aklıma gelmedi
acaba o sundielerin kalorisi kaç
bende

sabah 8.30: 2 yemek kaşıgı sucuklu yumurta,1 tane kaşar,2 zeytin,domates ve 2 dilim kızarmış odun ekmegi yedim (babamlarda kepek veada tam budğday ekmegi yoktu)

öglende 13.00: 3 yemek kaşıgı bulgur pilavı, 2 tane köfte, dilimlenmiş sagan domates yedim
kilo almam dimi yaf :2:

2 günde kilo almazsın canım ya ama sonrasında dikkat et gerçi emziriyorsun bir şey de diyemiyorum ki zaten emzirirken ister istemez kilo veriyor insan:1:
Gün içinde 1 2 tane ceviz falan yemeye çalış canım bebeğin için çok gerekli:44:

Back