Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Vücudun direniyor olabilir canım sabret direnci kırılınca verir hızla kilo, biraz daha dikkat etmeye çalış bu hafta nasıl olsa vücudun alıştı artık

Son düzenleme:
selamlar herkesee
sabah nestle nesfitle başladım güne,öncesinde sirkeli su,yeşilçayımı içtim tabii.

öğlen 3 tane sosis ızgara,biraz peynir,biraz domatesle bitirdim işi.hesapladım bu arada bi sosis 70 kaloriye denk geliyor.

ara:çeyrek simit yedim

akşam yine sosis mi yesem ( bu sefe iki tane ) yoksa süt ve kuru meyve mi,karar veremedim
şimdi de şekersiz nescafemi içiyorumm

selam kızlar nasıl geçti gününüz ben güne çok ama çok aç uyandım halsiz ve bitkin olarak
ama tartıda 78.6yı gördüm o bakımdan mutluyum
şimdi ne yediklerimi yazıyım

sabah 10.00:

1 dilim kızartılmış tam bugday ekmegi
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 tane salatalık
form çay

ögle 14.00:

bol yeşillikli salata dünkünün aynısı
1 dilim kızarmış tam bugday ekmek

akşam 18.00:

5 yemek kaşıgı bulgur pilavı
1 parça gögüs ızgara
yarım kase yogurt

akşam biraz fazla yedim farkındayım aama çok yeme ihtiyacı hissettim bide canım acaip tatlı istiyor:18: o yüzden az öncedde 3-4 tane çilek yedim
inşallah bu saatten sonra hç bişey yemem:26:
ama acaip derecede yemeklere saldırasım var

simit yediğine göre akşam süt ve kuru meyveyle devam et bence:44:

çok geeç.2 tane sosisi,azıcık yağsız peyniri indirdim midemee.
sabah 200 kalori aldım.
öğlen 400.
ara:100
akşam 300
(yuvarlama hesap tabi )

1000 kalori eder ki 1200 altına inmemek gerekiyo diyolar yine de 1000 iyi bence

yarın dışardayım,ızgara köfte yemeyi düşünüyorum.ama akşam süt ve kuru meyveyle geçiştiririm çünkü gerçekten canım tatlı istiyor malum döneme girdim bugün

ayy ben bugün abarttım sanırım biraz yediklerimi. ama yine de yazayım yediklerimi.
kilo veremediğimi gördükten sonra canım hiç süt istemedi

sabah
* 1 dilim ekmek
* 1 kepçe brokoli çorbası

öğle
* menemen ( 2 tatlı kaşığı zeytin yağ yoktur içinde)
* salata ( biraz zeytin yağı vardı)
* veee 2 dilim ekmek

akşam
* kuru hurma
* sade nescafee

Bugün hepimiz kaçırmışız anlaşılan toplu bir isyan havası var
Ben sadece akşam yemeğimde fırında yapılmış yağsız bir piliç but yedim yoğurtta yedim gerçi kaçırmak dediğim bu

Kızlar moral bozmak yok yaaaa

Nehircim sana demiştim sen hepimizden daha hızlı kilo vericeksin hepimiz imrenerek bakacağız sana diye ama yanlış hatırlamıyorsam sen bebiş emziriyordun lütfen onun sağlığı için vitaminli beslenerek diyet yap At kiloları at oooh

Dolunaycım şimdi kendini kandırma:76: 1200 kalori olayı tamam da o 1200 kalorinin içinde neler var şimdi öyle düşün o zaman ben de sabah süt içiyim 100 kalori akşam yoğurt yiyim 200 kalori sonra en yağlısından iskender yiyim öğlen

Böyle diyorum diye kızmayın gaza gelin diye yapıyorum:97::97:

Şimdi yazın yeni bikiniler mayolar giymek vaarrr ya da ne bileyim o çok beğendiğiniz elbiseyi almak vaaarr:97:

evet, bugünlük böyle olsun da yarın devam :))

az da olsa herkes vermiş kilo.
tebrikler size :119:

Canım ben inanıyorum sen de vereceksin eskiden kilo almaya başladığın zamanlarda şuan bulunduğun kiloda çok uzun zaman durduysan direnç kilondasındır...
Ben de kilo almaya başlamadan önce 65 kiloda aylarca kalmıştım şimdi 65 in altına inemiyorum bir türlü vücudun direncini kırınca bir daha ki direnç noktasına kadar hızla ilerleyecek..

Birde ben Aycangülün konusunu takip ediyorum ayın 17 sine kadar vücudumuz kilo almaya yatkın durumda olacak ayın 17 sinden sonra yani dolunaydan sonra daha rahat kilo vereceğiz ve ben buna inanıyorum

kızlar bu arada kaç yaşındasınız evlimisiniz okuyormusunuz
mesela ben 21 yaşındayım evliyim 6 aylık bebegim var

veee ömrümün geri kalanını en azından gençligimi zayıf geçirmek istiyorumm
evlendigim güne 58 kg ye

ya bide nedendir bilmem ama bana kilo vermek belli bi noktadan sonra hayal gibi geliyor
sanki 75ten bi gr inemeyecekmişim:18:

Ayy ciddi misin ben de acaba yaşın büyük mü isminle hitap ederek ayıp mı ediyorum diye düşünüyordum desene gençlerin buluşma yeri oldu burası

Ben 20 yaşındayım ve kendimi daha çok küçük hissediyorum nasıl evlendin yaa
Erkek arkadaşım hadi gel evlenelim diyor şakasına, manyak mısın der gibi bakıyorum çocuğa yazık ya
Ben okuyorum bu arada

duygusuzum

evet aslında bir süredir aynı kilo civarındayım.
en son 2-3 kilo verdim. o da isteyerek değil uzun süren gribim yüzündendi.
sonra aldım aynı kiloyu sanırım çabuk verdiğim için oldu. sonra 5 günde 5 kilo diyetini yapmıştım. çok fazla vermedim o diyetle.
yani bu kiloda takılı kaldım dediğin gibi

neyse yine de devam :))
umutluyum ben bu diyetten.

nehirciiim :)

ben 22 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum ve öğrenciyim :)

slmmm kızlar önce yediklerimi yazıyım
sabah 1 dılim kızarmıs cavdar ekmeği
peynir
öğlen ve akşam 1 er kase mercimek çorbası içtim
birazdan biraz yoğurt yemeyi düşünüyorum..ben günü kaçamaksız atlattım..
en yaşlınız ben miyim yoksa 25 bende okulu bitirdim ama atama bekliyorummm

canını sıkma tatlım haftaya güzel sonuç görürsün bence pes etme yeterki

alakası yok işte bak ben genelde bu şekilde yaparak ayda 6 kilo verdim
hem simitin çeyreği 75,ben 100 diyorum
nesfit 150,ben 200 diyorum
öğle yemeği 300, ben 400 diyorum

tabi dediğin gibi olmaz ama dengeledikten sonra sorun yok bence

Tamam senin dediğin gibi olsun alınmayın gaza gelin diye öyle yazıyorum demiştim..

Twilight ne ataması canım:26:

Gzd tam gaz devam durmak yok

ne güzel genç evlenmisin canım bende isterdim ama şartlar işte..tatlım tebrik ederim kaç kiloyla başlamıştın unuttum geçmiş sayfalara da bakmadım

Nehir bu arada bebeğin çok şanslı olacak benim annem de ben doğduğumda 21 yaşındaymış şimdi gencecik bir annem var yaşını da göstermiyor kardeş sanıyorlar bizi

Tamam senin dediğin gibi olsun alınmayın gaza gelin diye öyle yazıyorum demiştim..

Twilight ne ataması canım:26:

Gzd tam gaz devam durmak yok

yok yok ifadelerimi koymayı unuttum bişiye bakıyodum kusura bakma
ama sen de çok az yiyosun ya.
sonra nolucak biliyo musun? kilo vericeksin,sonra sabahları 2 dilim ekmek yiceksin mesela,öğlen 1 dilim.
canın çekicek biraz çikolata yiceksin
hiç yemediğin için uzun zaman,hemen kiloya dönüşücek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…