Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Sanki biraz fazla mı abartmışsın ne

Gözdecim listeni beğendim hemen ben de listemi yazayım tekrar

sabah
1 orta boy bardak süt

öğlen
küçük boy beyaz peynirli zeytinli mısırlı domatesli bir pizza

1 sade soda

1 avuç leblebi

Birazdan küçük bir kase yoğurda azcık kuru üzüm koyup yiyeceğim

Acıkmazsam meyve yemeyeceğim

2 tatlı kaşığı da pekmez yedim regl olduğum için

Nehircim yemek yemediğin için yağa bir şey demedim zaten

slm ben geldim nasilsiniz masallahiniz var benim gibi ac kurt olmayin dun aksam en son yazdigim mesajdan sonra giremedim kadinlar kulubune acilmadi sayfa sinir oldum gittim uyudum. kilo veren arkadaslari tbrk ediyorum. ben dun balik yedim ya yagli hemde 300 gr vermisim valla cok sevindim

sabah
bir bardak sut
cok az kronfleks

ogle
bir dilim ekmek arasina peynir koydum
bol salata

aksam
ben gene tozuttum
3 kasik yogurt
4 kasik menemen
4 kasik bulgur pilavi icinde ispanak vardi
4 kasik salata

bu ne ya cok uzgunm kizlar aglamak istiyorum iki gundur bunlari yemesem daha fazla kilo verecem ama iste olmuyor duygucum ogle yediklerim bana yetiyo valla acikmiyom ne oluyosa is cikisi 5 de oluyor oyle acikmadimda bugun ama nedense yedim ya simdi ben kalkip tavuk mavuk pisiremem ki elimi kaldiracak halim yok hemen hazirliyom birsey goturuyom. simdi ben acikirsam meyve bile yemiyecem dun ki gibi yarin cuma annem sarma yapacakmis ben ne edecem sarmayi dayanamam ki. ctesi gunune birakirim evdeyim hem ogle yerim. neyse cok yazdim :44:

Son düzenleme:
Çok kızdım sana Çilem Birini yedin diğerini niye yiyorsun
Annenden rica etsen sana yapmaz mı geceden falan sabahta bir kaba koysun at hemen çantana olmaz mı:44:

Eve gidince annenin yemekleri güzel sanırım hemen yiyorsun karşı koyamıyorsun

Aslında akşam yoğurdunu öğlen yiyip akşamı yemek olarak yesen nasıl olur acaba:44:

Öğlenleri küçük yoğurtlardan alsan yanına meyve alsan bir de acıkır mısın acaba:44:

hehe annem yapar ye kizim ye diyor cok zayifsin dusup bayilacakmisim yok bilmiyorum ne, bilmiyor rejimde oldugumu bilse deli olur. ama yok soz veriyorum yemiyecem bundan sonra dayanabilirim ben sende diger arkadaslarda bana kizsin kizin bana kesinlikle iki gunu telafi edecem

Son düzenleme:
Bak küseriz sana
Ama çok aşırı zayıf görünüyorsan da zorlama kendini
Dediğimi bir düşün öğlenleri küçük yoğurtlardan götürmeyi:44:

Bak küseriz sana
Ama çok aşırı zayıf görünüyorsan da zorlama kendini
Dediğimi bir düşün öğlenleri küçük yoğurtlardan götürmeyi:44:

basenlerim var gerci kas olmus onlarda ama ben zayif olmayi seviyorum eski kiloma donsem yeter en azindan ya ogle goturuyom kabak hasladim dun onuda yemedim getirdim annem yedi hahaha cok komigim ya hazir ayran goturuyom geri geliyo canim da istemiyor. ama yarindan sonra soz verdim 46 olasiya yok bisey az kaldi zaten bir ay dayanirim.

Ahahah aynı benim düşüncem 58 yeter ama 57 olayım da çok abartırsam sorun olmasın diyorum

Waffleeeeeee
Muzlu dondurmalı süt adını tropicano

Domino's tan pizzaaaaa

En çok da kurabiye istiyorum ya...

ben cikiyorum kizlar az kitap okuyayim sonra yataga Allaha emanet olun duygucum onerilerin icin tsk ederim grs insallah

oyyy
tartıldım ben.
o kadar her şeye dikkat ettim. ekmek neredeyse hiç yemedim. ama verememişim hiç kilo ya
oysa sanki vermiş gibi hissediyordum.
göbeğim biraz küçüldü gibi hissetmiştim. ama yanılmışım
ama neyse bazı sebeplerden dolayı olmuş da olabilir.
o yüzden devam
haftaya cuma bakalım.

Ben de 200 gr verebilmişim canım sıkma canını annem de regl oldu o da hiç verememiş regl in bitsin sonra bir daha bakarsın

Ben de 200 gr verebilmişim canım sıkma canını annem de regl oldu o da hiç verememiş regl in bitsin sonra bir daha bakarsın

ben daha olmadım. bir kaç günüm var ama sanırım etkisi oldu onun da.
evet bitsin şöyle bir mutlaka vermiş olurum. çünkü 1 haftadır belki 1 günde yediğim kadar ekmek yedim. çikolatayı da neredeyse 1 günde yediğimden daha az yedim. bence bunları azaltmam kilo vermemi etkilemeliydi. az da olsa vermeliydim.
neyse devam edeceğim ama :))
kurtulmam gerek öyle ya da böyle bu kilolardan. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…