- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Olmadan bir olunca hiçimsi bişey işteAlgıda seçicilik mi oldu nedir arkadaş sürekli karşıma çıkıyor vah beni vahlar beniiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadan bir olunca hiçimsi bişey işteAlgıda seçicilik mi oldu nedir arkadaş sürekli karşıma çıkıyor vah beni vahlar beniiiiiii
Sizi tebrik ederim Acımayacaksın erkeklere you’re my fav. bende beni sinirlendirince dizimi malum yerine hafiften dokandırıyorum.Sadece sırta değil koltuk altına da yavaş yavaş kasıklara da ikna eder miyim acaba yolunda ilerliyorum 12 yıldır evliyiz biz hiç gocunmam öyle şeylerden, barıştıktan sonra kendime bir ağda fırsatı yaratıp gel seni de çıkarayım aradan diyorum hırsımı şahane alıyorum
O birşey değil olur o olur seni memnun ediyorsa sorun yok..Ya sert oluyor hızlı oluyor atık oluyor çarpmali vs ohii
Haftada cumts hariç hergun olunca sen düşün saaclari döktü adam testerondanO birşey değil olur o olur seni memnun ediyorsa sorun yok..
Allah muhabbetinizi artırsın bacımHaftada cumts hariç hergun olunca sen düşün saaclari döktü adam testerondan
Bakmaktan sıkılmadin demiBen de bakım kimmis bu
Aradıgım cevap tabisi bebeli kadından geldi desene biz yataga düz yatıp ters kalkıyoruz dıye
Saol canımAllah muhabbetinizi artırsın bacım
Bundan sonraki hayatında huzur ve mutluluk seninle olsunValla bende o da yok söylemesi ayıp bugün boşandım da
Yok ya kıyamam o kadarına, iyidir kocam. Yumuşak bir intikam diyelim, sonra pamuk gibi bir sırta sarılıyorum oh misAbbow bacım sen yakında adamın derisini yüzer tlc ye konu olursun demedi deme
Özel falan değil ya bildiğin kartuş ağda, sırt ve koltuk altı çok kolay bölgeler. Göğsüne yapmadım tabi nasıl durur hayal edemiyorum.Ama deneyelim derse hayatta hayır demem kökü onda yine çıkar. Ben çatır çatır normal doğum yaptım 2 tane, o ağda acısı çekse ne olur. Zorla da değil yani kendisi istedi de başladık. Tipi de görsen bildiğin anadolu erkeği dışardan bakan hayatta inanmaz karısına ağda yaptırdığınaNormal agdami yoksa erkekler özel bişi mi var ilk dega duydum bzikmki testesteron tavan kıl hep ama makinayla alıyor hem agda da nasıl olur ki kılsız tavuk gibi olur ya ben öyle sevmem ya hafif kıllı iyi ya
Ya hafif kıllı güzeldir öyle ağda da düşünemiyorumBundan sonraki hayatında huzur ve mutluluk seninle olsun
Yok ya kıyamam o kadarına, iyidir kocam. Yumuşak bir intikam diyelim, sonra pamuk gibi bir sırta sarılıyorum oh mis
Özel falan değil ya bildiğin kartuş ağda, sırt ve koltuk altı çok kolay bölgeler. Göğsüne yapmadım tabi nasıl durur hayal edemiyorum.Ama deneyelim derse hayatta hayır demem kökü onda yine çıkar. Ben çatır çatır normal doğum yaptım 2 tane, o ağda acısı çekse ne olur. Zorla da değil yani kendisi istedi de başladık. Tipi de görsen bildiğin anadolu erkeği dışardan bakan hayatta inanmaz karısına ağda yaptırdığına
Yaaaaaa Allah bağışlasın.. Bende bi kucağıma alsam biran önce çok sabırsızlanıyorum ama zormuş baya.. Demek ki anne olunca bütün enerjimizi bebelere vercez öyle oluyor demek ki.. Bende bi doğurayım hayırlısıyla 2 3 ay sonra görüşelim bakalım benim halim ne olacakBir kulağım bebede uyuyorum valla.
Bir şey değil. B Black93 ü iyi korkuttum bugün.
Korkma bacım korkma.
Omzum tükürük şelalesi, derman kalmayan kollarımla yazıyorum. Birazdan uyursa ınsallah iki lokma yer midemi sustururum.
Sonra halim kalırsa az tv ye bakarım.
Ardindan tavuk gibi yatağa girerim.
Çünkü uyanma saatimize minnoş karar verir.
Onun o tatlı gülüşüne hepsi çekiliyor merak etme.
Aslında sırtı mayoyla garip göründüğü için başladık, yaz başında bir defa yapıyorduk, sonra daha sık yapmaya başladık, öyle ayı gibi kıllı denecek bir insan da değil, sonra koltuk altını jiletle çok tahriş ettiğinden bahsetti gel ona da deneyelim rahat edersin istemezsen bir daha yapmayız dedim yaptık, çok rahat etti, şimdi düzenli yapıyoruz. Ben de bunu fırsata çeviriyorum arada hepsi buYa hafif kıllı güzeldir öyle ağda da düşünemiyorum
Rabbim sağlıklı sakin bir evlat nasip etsin inşallah, gazsız koliksiz bol uyuyan cinsindenYaaaaaa Allah bağışlasın.. Bende bi kucağıma alsam biran önce çok sabırsızlanıyorum ama zormuş baya.. Demek ki anne olunca bütün enerjimizi bebelere vercez öyle oluyor demek ki.. Bende bi doğurayım hayırlısıyla 2 3 ay sonra görüşelim bakalım benim halim ne olacak
Bende bide 3 tane ikinci ikiz seks neree ben nere hey yavrum heyBir kulağım bebede uyuyorum valla.
Bir şey değil. B Black93 ü iyi korkuttum bugün.
Korkma bacım korkma.
Omzum tükürük şelalesi, derman kalmayan kollarımla yazıyorum. Birazdan uyursa ınsallah iki lokma yer midemi sustururum.
Sonra halim kalırsa az tv ye bakarım.
Ardindan tavuk gibi yatağa girerim.
Çünkü uyanma saatimize minnoş karar verir.
Onun o tatlı gülüşüne hepsi çekiliyor merak etme.
Ah canımmm inşallah hepimize öylesin nasip etsin inşallahhhRabbim sağlıklı sakin bir evlat nasip etsin inşallah, gazsız koliksiz bol uyuyan cinsinden
Gayet normal. Biz 1 haftadir konusmuyoduk yani ben konusmuyodum. Dun aksam nolduysa barismisiz orasini hatirlamiyorum kasiklarim agrisina zor kalktim yataktan 1 haftanin hincini aldi galibaÖte türlu şiddet olsa tabiki olmaz
Çocuklardan sonra isteksizlik başladı herifte, 1.çocuktan sonra tam düzeldi 2.çocuk oldu. Şimdi zar zor toparlıyoruz işte. Burda gün aşırı girişen tipler okuyup delleniyorum.Katip sen hayırdır nedenkisi haftada bir zor oluyor bebeden dolayımı? Tüm özelini aç bağa
Abanın macuna yevrım kesin çözümÇocuklardan sonra isteksizlik başladı herifte, 1.çocuktan sonra tam düzeldi 2.çocuk oldu. Şimdi zar zor toparlıyoruz işte. Burda gün aşırı girişen tipler okuyup delleniyorum.
Bende bazı zamanlar hasretlik çekiyorum. Uzun yola gidiyor kendisi... İşte herkesin kaderi garibanın yüzü gülür mü? seni yalnız bırakmam arkadaşımÇocuklardan sonra isteksizlik başladı herifte, 1.çocuktan sonra tam düzeldi 2.çocuk oldu. Şimdi zar zor toparlıyoruz işte. Burda gün aşırı girişen tipler okuyup delleniyorum.
Mesir macunu gösteriyorum gülüyor.Abanın macuna yevrım kesin çözüm