Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

İnşallah bu hısrlanmasına sebep olur, ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz. Allah yardımcınız olsun

O da ödemdir zaten. Başlarda çok gider. Ödem temizlenince gram gram atar, eğer hareket etmezse. Ben de diyetteyim, boğazı tutma ile bir yere kadar, spor da gerekiyor.
Nr spor salonlarına yazıldı hepsine 1 2 gitti gerisi yok hep bir bahane. Evde paketi açılmamış plates bantları bir kez bile yerinden kaldırılmamış dambıl setleri var gördükçe sinirim zıplıyor. Düşün 3 aylık spor salonuna yazılıp sadece 2 kez gitti. Diyetisyene spor salonuna verdiğimiz paraların haddi hesabı yok.

Aslında kpşullanınca oluyor olmuyor değil. Yani ben de ayda en az 1 kez kuaföre gider saçlarımı yaptırırım makyajı kendim çok beceremem ama kuafrde yaptırırım yani giyer kuşanırım ama işte bubayda 1 2 hadi 3. Öyle sizler gibi 2 olmasa ayy oksa modunda değilim ayda 1 2 cinsellik yeter kafasındayım.

Bütün bunlara para harcayacağınıza 1500 kalori artı 10bin adım uygulasanız, yavaş verir ama sağlıklı verir,yediğinden çok kısmak zorunda kalmayacağından yaşam tarzı haline de getirebilir. Eve bir yürüyüş bandı alın hepinizin işine yarasın. Ben 17 kilo verdim bu şekilde eşim de verdi bir o kadar.

Sizin bakış açınız bizden farklı, yanlış demiyorum ama eşinizi seviyorsanız mutlu bir hayatınız varsa onu bu şekilde şımartmak aynı zamanda bundan keyif de almak güzel bir şey. Bdv de ve burada onlarca konu var, evliliği bozulanlarla ilgili kiminde erkek isteksizliği mesele kimisinde kadın. Kendi adıma ben mutlu evliliğimin cinsellik yüzğnden darbe yemesine dayanamadım çözüm aradım. Normalde burnu düşse yerden almayacak bir insanım ama hayat arkadaşlığı evin içindeki dostluk başka bunu yatak oyunları artrıracaksa olması gerekeni yaparım, yaparken de keyif almanın yoluna bakarım. Ayrılmak ya da mutsuz olmak için evlenmediysek gerekeni yapmak gerektiğini düşünüyorum. Karşılıklı olarak tabi.

Ayak uydurabiliyorsan ne ala öyle deme bacım

Ya konuştuk öyle mesajda falan bi konuda kendisini ele verdi işte foto istemeler hadi normal olur isteesin ama bazı konularda belliydi ya neyse erkek olduğuna kalibimi başarım
Zibilyon tane uygulama var bu işler için, İnternet aleminde. Neden KK he, neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…