- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.772
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
İnşallah bu hısrlanmasına sebep olur, ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz. Allah yardımcınız olsunO kadar çok yaptım ki bu kaçıncı diyet kaöıncı zayıflama. Eskiden her randevusuna bersber giderdim sürekli yiyeveklerini hazırlar diyet alışverişini yapardım aman canı istemesin diye ben de birşey yemezdim. Ama bıktım valla artık herşeyini kendi yapıyor ben de canım ne isterse onu yiyorum.
Nr spor salonlarına yazıldı hepsine 1 2 gitti gerisi yok hep bir bahane. Evde paketi açılmamış plates bantları bir kez bile yerinden kaldırılmamış dambıl setleri var gördükçe sinirim zıplıyor. Düşün 3 aylık spor salonuna yazılıp sadece 2 kez gitti. Diyetisyene spor salonuna verdiğimiz paraların haddi hesabı yok.O da ödemdir zaten. Başlarda çok gider. Ödem temizlenince gram gram atar, eğer hareket etmezse. Ben de diyetteyim, boğazı tutma ile bir yere kadar, spor da gerekiyor.
Aslında kpşullanınca oluyor olmuyor değil. Yani ben de ayda en az 1 kez kuaföre gider saçlarımı yaptırırım makyajı kendim çok beceremem ama kuafrde yaptırırım yani giyer kuşanırım ama işte bubayda 1 2 hadi 3. Öyle sizler gibi 2 olmasa ayy oksa modunda değilim ayda 1 2 cinsellik yeter kafasındayım.Ben normalde hislerini dokunarak anlatan bir insan değilim asla. Ama eşim bu konuda beni değiştirdi. Bir tek ona karşı bunu aştım.
Cilveli bir insan mıyım? Çok diyemem. Ama eşimin yanında durunca cilveli olmam gerekiyor gibi hissediyorum ve o moda giriyorum. Ama ailem kocama düşkünlüğümle şakalaşır hep.Gözünün içine bakıyorsun derler
Bütün bunlara para harcayacağınıza 1500 kalori artı 10bin adım uygulasanız, yavaş verir ama sağlıklı verir,yediğinden çok kısmak zorunda kalmayacağından yaşam tarzı haline de getirebilir. Eve bir yürüyüş bandı alın hepinizin işine yarasın. Ben 17 kilo verdim bu şekilde eşim de verdi bir o kadar.Nr spor salonlarına yazıldı hepsine 1 2 gitti gerisi yok hep bir bahane. Evde paketi açılmamış plates bantları bir kez bile yerinden kaldırılmamış dambıl setleri var gördükçe sinirim zıplıyor. Düşün 3 aylık spor salonuna yazılıp sadece 2 kez gitti. Diyetisyene spor salonuna verdiğimiz paraların haddi hesabı yok.
Aslında kpşullanınca oluyor olmuyor değil. Yani ben de ayda en az 1 kez kuaföre gider saçlarımı yaptırırım makyajı kendim çok beceremem ama kuafrde yaptırırım yani giyer kuşanırım ama işte bubayda 1 2 hadi 3. Öyle sizler gibi 2 olmasa ayy oksa modunda değilim ayda 1 2 cinsellik yeter kafasındayım.
Yok canım zaten konu kendini asali 20 sayfa oldu
Sana öneri yazmıştım özelden o gün baktın mı
Ciddi misin?
Nerden anladın?
Benimde hoşuma gidiyorO değil de bu şekilde hınç alma olayı benim neden hoşuma gitti?
Nasıl anliyosunuz arkadaş ya .
Huuuu kocan mı geldi kııız çatlattın bizi meraktan
Ya konuştuk öyle mesajda falan bi konuda kendisini ele verdi işte foto istemeler hadi normal olur isteesin ama bazı konularda belliydi ya neyse erkek olduğuna kalibimi başarımNerden anladın?
Sabahtan evde bugün canımHuuuu kocan mı geldi kııız çatlattın bizi meraktan
Sohbet ediyorduk konu malum uzadı vs soruları vs kendini belli ediyordu yaNasıl anliyosunuz arkadaş ya .
Ben sokakta yanımdan travesti geçse anlamıyorum kadın sanıyorum.
Siz burdan taa nasıl anlıyorsunuz
Ayak uydurabiliyorsan ne alaHatunlar okudum baya güldüm yorumlaraAma ben öyle koca istemem libidosu yüksek ne gerek var Hiç başınız ağrıyıp yorulmuyor musunuz kız haftada 6 nedir şaka gibi..Ben yapamam valla hem bunun hamileliği var su var bu var bu kadar libidosu yüksek adam da beni rahatsız eder şap atın şap
Ne aktif üyeler gördük inanki hallen de vardır aktif üyelerden kuzum meraklı kiclae CookCiddi misin?
O bayağı aktif üyeydi, nasıl anladın
Zibilyon tane uygulama var bu işler için, İnternet aleminde. Neden KK he, neden?Ya konuştuk öyle mesajda falan bi konuda kendisini ele verdi işte foto istemeler hadi normal olur isteesin ama bazı konularda belliydi ya neyse erkek olduğuna kalibimi başarım