Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

Hep mi böyle isteksizdiniz yoksa sonradan mı oldu, cinsellikten zevk alıyor musunuz bunlar çok önemli sorular bunların cevabını vermeden size fikir vermek çok zor. İsteksizlik yaşadığım dönemi aştıktan sonra farkettim ki erkekler cinsel doyuma ulaşmadan şevkat göstermeyi beceremiyor, aslında.Sizin de kendisi kadar keyif aldığınızı bilse doysa sizin istediğinizi de verir. Tabi bu benim tecrübem herkeste farklı olabilir.
Aslında hep böyle isteksiz değildim aşırı istekli olmasam da. Ama eşime karşı en çok etkileyen şey kilo oldu. Hep kilolu erkeklerden midem bulanırdı ve eşim nasıl olursa olsun ama zayıf olsun derdim gittim 100 küloluk adamla evlendim. 🤦‍♀️ hem de öyle sıkı etki iri kemikli falan değil bildiğin bıngıl bıngıl 😂
Zayıflamazsan evlenmem dedim 85 kiloya düştü ama tabi o 85 sonra 120 ye dönüştü ve o kilo aldıkça ben ondan uzaklaştım sex sırasında hep gözlerimi kapattım vücudunu görmeyim diye. Ve bu bir süre sonra bende duyguyu aldı götürdü. Mesela o yala beni vs diyo ama midem almıyor malesef.

Hamilesiniz. Şefkat istemeniz çok normal.
Ama bence bu durum biraz yapısal. Eminim eşiniz sizi çok seviyordur çok aşıktır. Ama bazı insanlar sevgilerini dokunarak ya da sözcüklere dökerek ifade edemez. Alışmamışlardır. Alışkanlıkların değişmesi ise zaman alır. Bu durumu sakinlikle sürekli ifade edin kendisine.
Hamileliğim çok yeni bu durum aramızda yıllardır var. Biraz da işve cilve anneden öğrenilecek birşey gibi geliyor. Ben kendimde bazen istemsizce annemi görüyorum. Babam anneme yanaşırdı yanımızda annem hep yiterdi babamı ben de hep o moddayım.

Hamileliğim çok yeni bu durum aramızda yıllardır var. Biraz da işve cilve anneden öğrenilecek birşey gibi geliyor. Ben kendimde bazen istemsizce annemi görüyorum. Babam anneme yanaşırdı yanımızda annem hep yiterdi babamı ben de hep o moddayım.
Benim annemde öyleydi. İşve cilve bu tarz şeyleri sevmezdi. Hatta şuan boşanıyorlar. Ama onların arasında sevgi yoktu.

Seninki biraz derine inemk lazım sex'te idolun annen mi olmuş ne davranışlar sanami işlemiş 🙄🤔

Aslında hep böyle isteksiz değildim aşırı istekli olmasam da. Ama eşime karşı en çok etkileyen şey kilo oldu. Hep kilolu erkeklerden midem bulanırdı ve eşim nasıl olursa olsun ama zayıf olsun derdim gittim 100 küloluk adamla evlendim. 🤦‍♀️ hem de öyle sıkı etki iri kemikli falan değil bildiğin bıngıl bıngıl 😂
Zayıflamazsan evlenmem dedim 85 kiloya düştü ama tabi o 85 sonra 120 ye dönüştü ve o kilo aldıkça ben ondan uzaklaştım sex sırasında hep gözlerimi kapattım vücudunu görmeyim diye. Ve bu bir süre sonra bende duyguyu aldı götürdü. Mesela o yala beni vs diyo ama midem almıyor malesef.
Birax baskı yapsanız tekrar kilo vermez mi acaba, bunu hayat tarzı haline getirmesi lazım, 120 sağlığı için de çok fazla. Seni daha çekici bulurum falan deseniz ile yaramaz mı ki

Bence öyle değil benim annemle aramda çok fark var. Kendisi hiç cilveli değildir aksine ben cilveliyim, kendisi hiç yatak odasına özel giysi almaz ben hep alırım, kendisi sadece babam yanaşırsa yanaşır aksine ben nişanlıma daha çok yanaşıyorum gibi daha bir sürü örnek verebilirim.

Birax baskı yapsanız tekrar kilo vermez mi acaba, bunu hayat tarzı haline getirmesi lazım, 120 sağlığı için de çok fazla. Seni daha çekici bulurum falan deseniz ile yaramaz mı ki
Şuan diyette 109 a düştü senin için zayıflıyorum diyo bi git ya 7 senedir alırken aklın nerdeydi yıktın içimdeki duyguları bundan sonra benim için zayıflama kendin için zayıfla dedim. Omda zoruna gitmiş beyimin

Şuan diyette 109 a düştü senin için zayıflıyorum diyo bi git ya 7 senedir alırken aklın nerdeydi yıktın içimdeki duyguları bundan sonra benim için zayıflama kendin için zayıfla dedim. Omda zoruna gitmiş beyimin
Gelişme var işte ne güzel, bozmayın motivasyonunu. Erkekler pohpohlamayla çalışan motor gibi, ver gazı seni aya çıkarsın. Kızdığınız şeyler vardır mutlaka ama iyiye gitmek istiyorsanız olumlu yaklaşmalısınız. Sen dili ben dili diye bir konuşma tarzı var, araştırın, kullanırsanız çok daha yapıcı davranmış olursunuz. Sakin ve sabırlı davranmak en güzeli

O da ödemdir zaten. Başlarda çok gider. Ödem temizlenince gram gram atar, eğer hareket etmezse. Ben de diyetteyim, boğazı tutma ile bir yere kadar, spor da gerekiyor.

Peki siz naıslsınız?
Ben normalde hislerini dokunarak anlatan bir insan değilim asla. Ama eşim bu konuda beni değiştirdi. Bir tek ona karşı bunu aştım.
Cilveli bir insan mıyım? Çok diyemem. Ama eşimin yanında durunca cilveli olmam gerekiyor gibi hissediyorum ve o moda giriyorum. Ama ailem kocama düşkünlüğümle şakalaşır hep.😄Gözünün içine bakıyorsun derler

Anlıyorum. Bizim aramızda benim kilom fazla. Hatta evlenmeden önce biraz kafama takardım bu durumu.

Gelişme var işte ne güzel, bozmayın motivasyonunu. Erkekler pohpohlamayla çalışan motor gibi, ver gazı seni aya çıkarsın. Kızdığınız şeyler vardır mutlaka ama iyiye gitmek istiyorsanız olumlu yaklaşmalısınız. Sen dili ben dili diye bir konuşma tarzı var, araştırın, kullanırsanız çok daha yapıcı davranmış olursunuz. Sakin ve sabırlı davranmak en güzeli
O kadar çok yaptım ki bu kaçıncı diyet kaöıncı zayıflama. Eskiden her randevusuna bersber giderdim sürekli yiyeveklerini hazırlar diyet alışverişini yapardım aman canı istemesin diye ben de birşey yemezdim. Ama bıktım valla artık herşeyini kendi yapıyor ben de canım ne isterse onu yiyorum.

X