- 3 Haziran 2018
- 116
- 123
- 36
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Evet geciktiriyor canım ben baya kullandımHanımlar ayrı konu açıp spekülatör çekmek istemiyorum bilen varsa yazsın lütfen ella (ertesi gün hapı) adette gecikme yapar mı, aslında çok gecikmedi dün olması lazımdı hala beklemedeyim, kekik çayı içmekten helak oldumkullananlar cevap verirse çok mutlu olurum
Ay ben bi an kendim olarak düşündüm anammm sizin ikinizinde libidosu yüksekYazık mi diye dusuneyimmmm
Düşündüm 6 değilde 5.5 gece olsa tamamdırhahayttt sikaytcimisim mi yazdım ya konuyu acaba
İçim rahatladıEvet geciktiriyor canım ben baya kullandım
Yukarda istemem kocamın öyle olmasını falan diyorsun şimdi de bende kulandim diyorsun kız ne diye kulaniyiesun o zamanEvet geciktiriyor canım ben baya kullandım
Maşallahı var kızımızın ama balayında sayılır onlar daha çoluk çocuk yok, evlilik yeniAy ben bi an kendim olarak düşündüm anammm sizin ikinizinde libidosu yüksek
İlişkiden ne kadar süre sonra kullandın canım 5 gün içinde kullanabiliyorsun ama ben hep ertesi gün kullandımİçim rahatladıama yarın bir erken gebelik testi alıp garantiye alıyorum. Çalar saat gibiydi günü şaşınca feleğim de şaştı
Ertesi gün kullandım, beklemedim hiçİlişkiden ne kadar süre sonra kullandın canım 5 gün içinde kullanabiliyorsun ama ben hep ertesi gün kullandım
Yeter ki libidolu olsun, yorulmam. Yorulanı öpsünler.Yok anam öyle demeBen istemem sonrada şüphelenirim ben de ne manyak karıyım ama valla kendimi yorup onu doyuramam sonra da şüphe yanımda bir kırmızı melek olarak belirebilir Yorulmuyonuz mu siz kızlar valla benim üstümden tır geciyomus gibi oluyor
Benim de kullandığım zamanlar gecikti merak etme canımErtesi gün kullandım, beklemedim hiç
Ella hap kullanmam da ne var kiYukarda istemem kocamın öyle olmasını falan diyorsun şimdi de bende kulandim diyorsun kız ne diye kulaniyiesun o zamanzemheri gorusruz bu arada ordan yazamadım
Valla 80 TL di en son kullandığımda bi tane 80 TL hamile kalırsan artık Allah’ın emri deyip eczacıyı döverikkkErtesi gün kullandım, beklemedim hiç
98 tl olmuşValla 80 TL di en son kullandığımda bi tane 80 TL hamile kalırsan artık Allah’ın emri deyip eczacıyı döverikkkAma merak etme ben çok kullandım kanamam çok oluyor diye spiral kullandırmamıstı doktor zamanında benim iki bebeğim de kaza olduğu İçin ella kullandım eşim korunurken içim rahat etsin diye..Bi sene kadar da doğum kontrol hapı kullandım ama oda beni maffetmisti ella daha iyi olmustu diğer düzenli haplara göre..Sadece fazla pahalı ya ama adet geciktirme dısında öle kilo su bu etkisini görmedim canım
Huuuu Ella ile hamile kalan yeni duydum valla sok oldum98 tl olmuş
Eczacının suçu yok ya kullanıp hamile kalan arkadaşım var. Düzenli kullanılacak bir hap değil ella. Spiral, hap, vajinal halka kullandım yıllarca ama sonu isteksizliğe bağlandı, kullanmıyorum artık hiçbir şey, kendimi tedavi edene kadar perişan oldum, arada kaza olsa da ki 2 yılda ilk defa oldu böyle iyiyim ben dönmem bir daha diğer yöntenlere
Evlenemxen önce bir yıl beraberdir şuan da birbucuk yıla yakın oldu be ablaMaşallahı var kızımızın ama balayında sayılır onlar daha çoluk çocuk yok, evlilik yeni
Ya sen varya ahahaytttYeter ki libidolu olsun, yorulmam. Yorulanı öpsünler.
Hormonlari alt üst ediyormuş bir defa kulandim , ben de 3-4 gün daha erken adet olunmuştu birkaç oynuyor zaten ya, fiyat 60 kusur TL idi wiwww98 tl olmuş
Eczacının suçu yok ya kullanıp hamile kalan arkadaşım var. Düzenli kullanılacak bir hap değil ella. Spiral, hap, vajinal halka kullandım yıllarca ama sonu isteksizliğe bağlandı, kullanmıyorum artık hiçbir şey, kendimi tedavi edene kadar perişan oldum, arada kaza olsa da ki 2 yılda ilk defa oldu böyle iyiyim ben dönmem bir daha diğer yöntenlere
Dükkanı kapatayım mi hahayHuuuu Ella ile hamile kalan yeni duydum valla sok oldumBen yeni yeni bıraktım çünkü üçüncü isteyeceğiz ama dediğin gibi bende skıldım üçüncüden sonra normal doğum olduğum İçin genital estetik olup tüpleri baglatıp dükkanı kapatayım diyorum
Çocuk yoksa evlilik 10 yıl da olsa balayıdırEvlenemxen önce bir yıl beraberdir şuan da birbucuk yıla yakın oldu be ablaiki buçuk balayı oh
Ahahah demiÇocuk yoksa evlilik 10 yıl da olsa balayıdır