Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

Evet geciktiriyor canım ben baya kullandım

Yeter ki libidolu olsun, yorulmam. Yorulanı öpsünler.

Ertesi gün kullandım, beklemedim hiç
Valla 80 TL di en son kullandığımda bi tane 80 TL hamile kalırsan artık Allah’ın emri deyip eczacıyı döverikkkAma merak etme ben çok kullandım kanamam çok oluyor diye spiral kullandırmamıstı doktor zamanında benim iki bebeğim de kaza olduğu İçin ella kullandım eşim korunurken içim rahat etsin diye..Bi sene kadar da doğum kontrol hapı kullandım ama oda beni maffetmisti ella daha iyi olmustu diğer düzenli haplara göre..Sadece fazla pahalı ya ama adet geciktirme dısında öle kilo su bu etkisini görmedim canım

98 tl olmuş
Eczacının suçu yok ya kullanıp hamile kalan arkadaşım var. Düzenli kullanılacak bir hap değil ella. Spiral, hap, vajinal halka kullandım yıllarca ama sonu isteksizliğe bağlandı, kullanmıyorum artık hiçbir şey, kendimi tedavi edene kadar perişan oldum, arada kaza olsa da ki 2 yılda ilk defa oldu böyle iyiyim ben dönmem bir daha diğer yöntenlere

Huuuu Ella ile hamile kalan yeni duydum valla sok oldum Ben yeni yeni bıraktım çünkü üçüncü isteyeceğiz ama dediğin gibi bende skıldım üçüncüden sonra normal doğum olduğum İçin genital estetik olup tüpleri baglatıp dükkanı kapatayım diyorum

Hormonlari alt üst ediyormuş bir defa kulandim , ben de 3-4 gün daha erken adet olunmuştu birkaç oynuyor zaten ya, fiyat 60 kusur TL idi wiwww

Dükkanı kapatayım mi hahay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…