Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

Keşke benimki de öyle libidolu olsa, of dersem dövün beni.

Ya konuştuk öyle mesajda falan bi konuda kendisini ele verdi işte foto istemeler hadi normal olur isteesin ama bazı konularda belliydi ya neyse erkek olduğuna kalibimi başarım

Yuh ya evli olduğunu da söylemişsin daha ne istiyor manyağa bak

Sabahtan evde bugün canım cumartesi tek evde değil o gün tam gün çalışıyor dün gece yoktu bugün sabah 8 de geldi geldi kız zemheri sen ne fenasin

Sohbet ediyorduk konu malum uzadı vs soruları vs kendini belli ediyordu ya anlarsın sende zamanla

Bem 10 yılda eremedim o seviyeye

Ne aktif üyeler gördük inanki hallen de vardır aktif üyelerden kuzum meraklı kiclae Cook

Pes ya, hadi okuyanı anlarım da ne halt yemeye yazıyor, vücut çorabı konusunda çok aktifti diye hatırlıyorum, hayvana bak

Hanımlar ayrı konu açıp spekülatör çekmek istemiyorum bilen varsa yazsın lütfen ella (ertesi gün hapı) adette gecikme yapar mı, aslında çok gecikmedi dün olması lazımdı hala beklemedeyim, kekik çayı içmekten helak oldum kullananlar cevap verirse çok mutlu olurum

Ben Ella kulanmistimn 3 gün daha erken olmuştum o zaman araştırmıştım cnm genelde birkaç öne çekiyor kimsinde 3-4 gün geriye atabilirmis

Ben Ella kulanmistimn 3 gün daha erken olmuştum o zaman araştırmıştım cnm genelde birkaç öne çekiyor kimsinde 3-4 gün geriye atabilirmis
Bütün belirtiler var gelen giden yok, elim kalbimde bekliyorum 3. olmaz daha yeni toparladım evliliğimi. Stres daha da geciktirecek şimdi of ya... Sıcak su torbası kucaklamaya gidiyorum ben

Bütün belirtiler var gelen giden yok, elim kalbimde bekliyorum 3. olmaz daha yeni toparladım evliliğimi. Stres daha da geciktirecek şimdi of ya... Sıcak su torbası kucaklamaya gidiyorum ben
Acıyavşan otu iç adet söktürücü etkisi var onunda baharatcidan falan temin edersin cnm.

Öyle oluyor bizim ki de tek iyi huyu mu diim özeliği diim libidosu işte yani bu işler biyle kimse dört dörtlük olamıyor
Sen de yerin dibine sokma adamı ya o kadar kötü değildir her halde, maşallah sen hayat dolu duruyorsun, muma çevirme kapasiten vardır diye düşünüyorum

Sen de yerin dibine sokma adamı ya o kadar kötü değildir her halde, maşallah sen hayat dolu duruyorsun, muma çevirme kapasiten vardır diye düşünüyorum
Yakışıklılik falan kastetmedim kocam yakisikli mesleği falann tipi de iyi ahlaki olarak dedim.yani biraz fazla kiskanc çevresine sinirli romatikligi çok yok gibi fiziksel olarak değil

Yakışıklılik falan kastetmedim kocam yakisikli mesleği falann tipi de iyi ahlaki olarak dedim.yani biraz fazla kiskanc çevresine sinirli romatikligi çok yok gibi fiziksel olarak değil
Kıskançlık zamanla geçer diye düşünüyorum çok abartılı değilse, erkekler romantik olamıyor zaten çok takılma ona

Keşke benimki de öyle libidolu olsa, of dersem dövün beni.
Yok anam öyle deme Ben istemem sonrada şüphelenirim ben de ne manyak karıyım ama valla kendimi yorup onu doyuramam sonra da şüphe yanımda bir kırmızı melek olarak belirebilirYorulmuyonuz mu siz kızlar valla benim üstümden tır geciyomus gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…