- 19 Mayıs 2020
- 46.373
- 207.487
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Keşke benimki de öyle libidolu olsa, of dersem dövün beni.Hatunlar okudum baya güldüm yorumlaraAma ben öyle koca istemem libidosu yüksek ne gerek var Hiç başınız ağrıyıp yorulmuyor musunuz kız haftada 6 nedir şaka gibi..Ben yapamam valla hem bunun hamileliği var su var bu var bu kadar libidosu yüksek adam da beni rahatsız eder şap atın şap
Aynen öyle işte..Zibilyon tane uygulama var bu işler için, İnternet aleminde. Neden KK he, neden?
Keşke benimki de öyle libidolu olsa, of dersem dövün beni.
O günleri de görelim inşallahKeşke benimki de öyle libidolu olsa, of dersem dövün beni.
Ya konuştuk öyle mesajda falan bi konuda kendisini ele verdi işte foto istemeler hadi normal olur isteesin ama bazı konularda belliydi ya neyse erkek olduğuna kalibimi başarım
Sabahtan evde bugün canımcumartesi tek evde değil o gün tam gün çalışıyor dün gece yoktu bugün sabah 8 de geldi geldi kız zemheri sen ne fenasin
Sohbet ediyorduk konu malum uzadı vs soruları vs kendini belli ediyordu yaanlarsın sende zamanla
Ne aktif üyeler gördük inanki hallen de vardır aktif üyelerden kuzum meraklı kiclae Cook
Ben Ella kulanmistimn 3 gün daha erken olmuştum o zaman araştırmıştım cnm genelde birkaç öne çekiyor kimsinde 3-4 gün geriye atabilirmisHanımlar ayrı konu açıp spekülatör çekmek istemiyorum bilen varsa yazsın lütfen ella (ertesi gün hapı) adette gecikme yapar mı, aslında çok gecikmedi dün olması lazımdı hala beklemedeyim, kekik çayı içmekten helak oldumkullananlar cevap verirse çok mutlu olurum
Bütün belirtiler var gelen giden yok, elim kalbimde bekliyorumBen Ella kulanmistimn 3 gün daha erken olmuştum o zaman araştırmıştım cnm genelde birkaç öne çekiyor kimsinde 3-4 gün geriye atabilirmis
Acıyavşan otu iç adet söktürücü etkisi var onunda baharatcidan falan temin edersin cnm.Bütün belirtiler var gelen giden yok, elim kalbimde bekliyorum3. olmaz daha yeni toparladım evliliğimi. Stres daha da geciktirecek şimdi of ya... Sıcak su torbası kucaklamaya gidiyorum ben
Bekleyeyim bakalım 2 gün daha olmazsa alır içerim, kekik çayı da aynı işi yapıyor zatenAcıyavşan otu iç adet söktürücü etkisi var onunda baharatcidan falan temin edersin cnm.
Keşke benimki de öyle libidolu olsa, of dersem dövün beni.
Yağnii, tek sorunu libidosunun düşük olması diyebilirim.Onun da elbet başka konuda artısı vardır Katibim deme öyle deme
Öyle oluyor bizim ki de tek iyi huyu mu diim özeliği diim libidosu işte yani bu işler biyle kimse dört dörtlük olamıyorYağnii, tek sorunu libidosunun düşük olması diyebilirim.
Buarada yağnii ne kızYağnii, tek sorunu libidosunun düşük olması diyebilirim.
Sen de yerin dibine sokma adamı ya o kadar kötü değildir her halde, maşallah sen hayat dolu duruyorsun, muma çevirme kapasiten vardır diye düşünüyorumÖyle oluyor bizim ki de tek iyi huyu mu diim özeliği diim libidosu işte yani bu işler biyle kimse dört dörtlük olamıyor
Sen kat şabı bacım yazık sanaAyak uydurabiliyorsan ne alaöyle deme bacım
Yakışıklılik falan kastetmedim kocam yakisikli mesleği falann tipi de iyi ahlaki olarak dedim.yani biraz fazla kiskanc çevresine sinirli romatikligi çok yok gibi fiziksel olarak değilSen de yerin dibine sokma adamı ya o kadar kötü değildir her halde, maşallah sen hayat dolu duruyorsun, muma çevirme kapasiten vardır diye düşünüyorum
Yazık mi diye dusuneyimmmmSen kat şabı bacım yazık sanaHem adam durulsun boşver
Kıskançlık zamanla geçer diye düşünüyorum çok abartılı değilse, erkekler romantik olamıyor zaten çok takılma onaYakışıklılik falan kastetmedim kocam yakisikli mesleği falann tipi de iyi ahlaki olarak dedim.yani biraz fazla kiskanc çevresine sinirli romatikligi çok yok gibi fiziksel olarak değil
Yok anam öyle demeKeşke benimki de öyle libidolu olsa, of dersem dövün beni.