- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeni başladım o kitaba inşallah yarın dükkana gidince devam edeceğimMike Dow'un kitabından kendim için aldığım notlar var, paylaşayım sizlerle.
BEYİN KİMYASINI YÜKSELTMEK İÇİN;
1- SAĞLIKLI VE İYİ HİSSETTİREN YİYECEKLER YEMELİ
2-TATMİN EDİCİ AKTİVİTELERDE BULUNMALI
3- OLUMLU MANTRALAR
Sağol Canım evet verdim ama işte eksiği görünce şımarıyoruz malesefbenim durum kötü canım.bana bakarsanız kilo alırsınız bu grubu hep birlikte bırakmayalım ve karatayı canım.ben terapide konuştuklarımı paylaşırım sen karatay menülerini destek oluruz birbirimize.resimlerine baktım süper kilo vermişsin.
sanırım biz kilo verdikçe daha çok gaza geleceğimize kötü oluyoruz şımarıyoruz.ben tartılıp eksi gördüm dimi akşama kadar neler yiyorum.baskası olsa gaza gelir..komple değiştirmemiz gerek mantığı.
mesela şimdi yarın cuma diyete başlanır mı diyorum.haftasonu alkol alırım belki diyorum.halbuki düşük kalorili iki kadeh alkol yanına da güzel protein öğünü alabilirim biliyorum..ya da haftaya nasılsa tatile gidicem o zamana kadar ye diyo şeytan..ama bu demek ki + 2 kg.. neyse sapıtmak yok yarın başlıyorum inşallah.en azından tatilde yediklerimle dengelemiş olurum.
Bu okuduğun kitapda mı yazılı Canım o kitabı bende okuyorum henüz o sayfaya gelemedim sanırımmiyav_su, bunlar yardımcı olabilir, bunlardan her gün en az 4 tane yapmalıymışız.
SEROTONİN YÜKSELTİCİ AKTİVİTELER
KREDİ KARTI EKSTRESİ KONTROL ETME
EGZERSİZ
YEMEK YAPMAK
BULAŞIK YIKAMAK
PAZARA GİTME
KİTAP OKUMAK
BANYO YAPMAK
SEKS YAPMAK
YÜRÜYÜŞ YAPMAK
YÜZMEK
ÖRGÜ ÖRÜN
İÇERİ GİREN BİRİSİNE KAPIYI TUTMAK
MARKETTE AZ ÜRÜNÜ OLANA SIRA VERMEK
GÜLÜMSEMEK
ASANSÖRDE YABANCIYLA SELAMLAŞMAK
SEVDİĞİNE SARILMAK
ELELE TUTUŞMAK
DURUN VE MANZARAYI SEYREDİN
YÜKSEK BİR BİNADAN MANZARAYI SEYRETMEK
KURSA GİTMEK
DERS ÇALIŞMAK
SİNEMAYA-TİYATROYA-KONSERE GİTMEK
EĞLENCELİ, SEVDİĞİNİZ FİLM-DİZİ İZLEMEK
DUA EDİN
GÜNEŞ BANYOSU YAPMAK
İNTERNETTEN YABANCI ÜLKELERE BAKIN
MÜZİK DİNLEYİN
PARKTA VEYA SAHİLDE VAKİT GEÇİRİN
TIBBİ TESTLERİNİZİ AKSATMADAN YAPTIRIN
Ben aldım şuan okuyorum onu Canım güzel bir kitap tavsiye ederim hangi diyetisyen bu kitap paylaşıyorsa bende takip ederimbu kitabı hala alamadım.gizemin ofisinde görmüştüm şu instagramda ünlü olan diyetisyen varya.biraz karıştırmıştım ama alamadım.kesinlikle yeme bağımlısıyım.
benim durum kötü canım.bana bakarsanız kilo alırsınız bu grubu hep birlikte bırakmayalım ve karatayı canım.ben terapide konuştuklarımı paylaşırım sen karatay menülerini destek oluruz birbirimize.resimlerine baktım süper kilo vermişsin.
sanırım biz kilo verdikçe daha çok gaza geleceğimize kötü oluyoruz şımarıyoruz.ben tartılıp eksi gördüm dimi akşama kadar neler yiyorum.baskası olsa gaza gelir..komple değiştirmemiz gerek mantığı.
mesela şimdi yarın cuma diyete başlanır mı diyorum.haftasonu alkol alırım belki diyorum.halbuki düşük kalorili iki kadeh alkol yanına da güzel protein öğünü alabilirim biliyorum..ya da haftaya nasılsa tatile gidicem o zamana kadar ye diyo şeytan..ama bu demek ki + 2 kg.. neyse sapıtmak yok yarın başlıyorum inşallah.en azından tatilde yediklerimle dengelemiş olurum.
Çok ama çok teşekkür ederim canımmiyav_su, bunlar yardımcı olabilir, bunlardan her gün en az 4 tane yapmalıymışız.
SEROTONİN YÜKSELTİCİ AKTİVİTELER
KREDİ KARTI EKSTRESİ KONTROL ETME
EGZERSİZ
YEMEK YAPMAK
BULAŞIK YIKAMAK
PAZARA GİTME
KİTAP OKUMAK
BANYO YAPMAK
SEKS YAPMAK
YÜRÜYÜŞ YAPMAK
YÜZMEK
ÖRGÜ ÖRÜN
İÇERİ GİREN BİRİSİNE KAPIYI TUTMAK
MARKETTE AZ ÜRÜNÜ OLANA SIRA VERMEK
GÜLÜMSEMEK
ASANSÖRDE YABANCIYLA SELAMLAŞMAK
SEVDİĞİNE SARILMAK
ELELE TUTUŞMAK
DURUN VE MANZARAYI SEYREDİN
YÜKSEK BİR BİNADAN MANZARAYI SEYRETMEK
KURSA GİTMEK
DERS ÇALIŞMAK
SİNEMAYA-TİYATROYA-KONSERE GİTMEK
EĞLENCELİ, SEVDİĞİNİZ FİLM-DİZİ İZLEMEK
DUA EDİN
GÜNEŞ BANYOSU YAPMAK
İNTERNETTEN YABANCI ÜLKELERE BAKIN
MÜZİK DİNLEYİN
PARKTA VEYA SAHİLDE VAKİT GEÇİRİN
TIBBİ TESTLERİNİZİ AKSATMADAN YAPTIRIN
Kilo verdikten sonra Canım Karatay'da bazı gıdaları tüketebiliyoruzBen de aynı senin gibiyim işte, şimdi reglyim. Pazar gününden beri berbat besleniyorum, sanki hiç kilo almayacakmışım gibi. Halbuki hemen göbeğim çıktı ve yüzüm şişti. Ondan önceki 20 gün tamamen karatay'a uygun beslenmiştim. Aslında bana Karatay yaramıyor sanırım. Onda ekmeği, şekeri, alkolü filan hayatımdan çıkarıyorum. Sonra bir kriz geliyor, önce bunlara saldırıyorum.
Bize hiçbir şey yasak olmamalı aslında. Mike Dow korumada bile, her gün, 2 porsiyon kaçamak hakkı veriyor. Her bir porsiyon en fazla 300 kalori olmalı, yani toplamda 600 kalorilik kaçamak hakkı veriyor.
Bu okuduğun kitapda mı yazılı Canım o kitabı bende okuyorum henüz o sayfaya gelemedim sanırım
Kilo verdikten sonra Canım Karatay'da bazı gıdaları tüketebiliyoruz
Aslında iyi fikir Canım bende yapayım olmazsa kaç kiloydun csnım ve ne kadar verdinFıstıklar motive olmak için ne yaptım biliyor musunuz? Kendi bedenimden düşük bir beden kıyafeti bayramda giymek için aldım. Dolaba koydum. Üzerime oluyor. Ama istediğim gibi durmuyor. Olurda beş altı Kilo verirsem çok daha iyi duracak inşallah...
Bende öyle gecen seneden beri işlerden dolayı böyleyim artık bunları neden yapmak istemiyorumEvet canım, ilerideki sayfalarda tablolar var. Serotonin ve dopamin yükselten gıdaları ve aktiviteleri veriyor.
O aşamaya gelemiyorum ki bir türlü. Üst üste saçmasapan beslenince 2-3 kilo alıyorum, bunu vermek için Karatay yapıyorum, ekimden beri ancak böyle kilomu koruyabiliyorum, insan gibi yemeyi bir türlü öğrenemedim.
Evimizde tartı yok ne yazık ki. Ben bu beslenme şekline başlayalı cok az bir süre oldu zaten bir ay tamamlansın öyle tartılıcam. Ama muhtemelen seksen varımdır. Boyumda 1.74Aslında iyi fikir Canım bende yapayım olmazsa kaç kiloydun csnım ve ne kadar verdin
Sende yine boy varmış bizde boyda Yok 1.62 benim boyumEvimizde tartı yok ne yazık ki. Ben bu beslenme şekline başlayalı cok az bir süre oldu zaten bir ay tamamlansın öyle tartılıcam. Ama muhtemelen seksen varımdır. Boyumda 1.74
Ben de aynı senin gibiyim işte, şimdi reglyim. Pazar gününden beri berbat besleniyorum, sanki hiç kilo almayacakmışım gibi. Halbuki hemen göbeğim çıktı ve yüzüm şişti. Ondan önceki 20 gün tamamen karatay'a uygun beslenmiştim. Aslında bana Karatay yaramıyor sanırım. Onda ekmeği, şekeri, alkolü filan hayatımdan çıkarıyorum. Sonra bir kriz geliyor, önce bunlara saldırıyorum.
Bize hiçbir şey yasak olmamalı aslında. Mike Dow korumada bile, her gün, 2 porsiyon kaçamak hakkı veriyor. Her bir porsiyon en fazla 300 kalori olmalı, yani toplamda 600 kalorilik kaçamak hakkı veriyor.
Hepsinin kendisine göre bir dezavantajı var. Ben hem uzun hem iri olunca birde siyah kaban giyince mafya babası gibi duruyorum.Sende yine boy varmış bizde boyda Yok 1.62 benim boyum
Ben aldım şuan okuyorum onu Canım güzel bir kitap tavsiye ederim hangi diyetisyen bu kitap paylaşıyorsa bende takip ederim