Bir arkadaşın dediği gibi ağlayarak çocuk sahibi olsaydım, şimdi bir düzine doğururdum. 5. denemenin sonucu da negatif artık ağlamıyorum, hamile bir kadın veya bebek gördüğümde de duygulanmıyorum. Aslına bakarsanız bebek isteğimde kalmadı yada bilmiyorum işte. Hiç bir şey hissetmiyorum artık. Arkadaşlarımda sormaktan sıkıldı artık, sormuyorlar. Bende o kişi değilmiş gibi davranıyorum zaten.....
off ya insan zamanla her seye alisiyor ama bunada alisabilirmiyim bilmiyorum herkese ayri ayri dert anlatmaktan biktim
bugun bankada kadinin biri yanima geldi türkmüsün falan filan yardim istedi almancam yok yardim edermisin ok dedim hemen evlimisin kac yillik evlisin söz döndü dolasti cocuk yokmu yok dedim ne dese begenirsiniz 5 yil olmus niye hala cocuk yok tövbe tövbe benim cocugumda millete dert oldu
Zazacığım bana 2 gün önce bir kadın ne dedi biliyormusun, ' Sen çocuk koydurmuştun ne oldu o'. Kadını öldürmemek için başka odaya geçtim.
tatlım lütfen duygularını yitirdiğini düşünme öyle olsa bu sitede hala olmazdın sadece sinirlerin bozuk ama bunu atlata bilirsin zaman zaman tedavi esnasında yada sonra hepimiz umutsuzluğa kapıldık ama bu tedavide moral çok önemli unutma ümidini kaymetme düşünmemeye çalış iyi ve olumlu şeyler düşün çoğu hastalığın tedavisi moral sakın unutma canım:1hug:
canım ben evli değilm ama benimde malesef cocuk olmama gibi riskim var
pcos um ben
o yüzden seni cok iyi anlayabiliyorum
benimki sadece düşüncede olmasına rağmen şimdiden cok yıprattı beni
umudunu kaybetme stres cok öenmli bir faktörmüş
kendi doktorum bile eğer bu kadar kafaya takarsan asla atlatamazsın
cok sorunlar yaşarsın ve sadece kendini yıpratırsın dedi
Allah yarımcımız olsun
bol bol dua edelim
yüce rabbim ol derse olur
tedavini de umutsuzluğa kapılıp da sakın aksatma
sevgilerr
Bebeğim öyle düşünme her pcos hastası öyle diye bişey yok.Benim ablam da pcos ama iki çocuğu var böyle birşey yaşamadı.
Canım ben aslında vazgeçtim gerçekten ama eşimi boynu bükülmüş görünce kahroldum. O benim için çok önemlidir. Bana bunu daha önce hiç hissettirmemişti.
Zazacığım bana 2 gün önce bir kadın ne dedi biliyormusun, ' Sen çocuk koydurmuştun ne oldu o'. Kadını öldürmemek için başka odaya geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?