Burdan cikinca dukkana gittim yanina, surat dusuk tabi belli etmemeye calistim yok olmadi ama bi sey yok diyip durdum konusamadim. Bir de bas agrisi vardi ki ölüyorum sandim duramadim eve gidiyorum cikisa gelirim dedim ( cikista bi abimle oturacaktik hep beraber) eve geldim mesajda usteledi neyin var diye yine yok bi sey dedim cikisa dukkana geldim gozlerim cok sisti onlari farketti bi sey yok diyosun haline bak diye cikisti yine bi sey demedim
Kafeye gittik oturduk pek muhatap olmadim kalkarken de biri agzindan kacirdi bugun için yarim gun izin alma ihtimali varmis, ben de sinirlendim onun zamani bugundu yarin degil dedim ben zaten bugun icin izin almaya calistim alamadim patronla kavga ettim dedi
Sustum eve geldik yine sustum sirnasti yanasti uykum var dedim uyudum
Gunduz duramadim artik uzun bi mesaj attim
Ben izin almaya calistim ama vermediler dedi kirk kere ozur diledi bekle beni evde yarim saate geliyorum baslarim boyle ise hicbi ozel hayatimiz kalmadi hicbi sey yapamiyoruz bu is yuzunden dedi ben de sinirlendim fevri kararlar alma diye
Benim derdim senin izin alip alamaman degil sen bana en basindan bugun ben izin alamadim uzgunum deseydin ben zaten kendim yapacaktim plani gece icin dedim
Bilemedim dedi uzuldum dedi bir sey diyemedi
Sucu dukkana atmaya calisti ama oglen 1e kadar uyumayabilirdi iki saat erken uyanip kahvaltiya gidebilirdik oradan ben dukkana gecmek zorundayim bunun icin mutsuzum deseydi ben butun gun dukkands yaninda olurdum zaten
Ayyy ne yazdim be konudan uzun oldu
Beyle işte yine bana hüsran bana yine hasret var
Hic cikmadim evden cok cagirdi dukkana yine gitmedim
Tam unutcak gibi oluyorum olmuyor
Kinimi diri tutuyorum