Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamun Aleykum Kızlar hata yapmamak için size durumu anlatım fikir almak istedim.... Şehrimde bulunan sürekli alışverişte bulunduğum bir kitapçı var. Öyle bir yer ki benim için içim rahat bir şekilde girip hem alışverişimi yapıp hem sohbet edeceğim bir ortam. Herkes de bana karşı saygı ve sevgiyle muhabbetli. Neyse konumuza geldiğim de çalışanlardan Şair lakaplı bir arkadaşım var yaşı benden 8 yaş büyük ben 25 o da 33 yaşında ...Ve muhabbetimiz uzun süreli olmakla beraber en azından bir 5 senesi var. Ama bu sohbetler sadece oraya gittiğimde yapılan hal hatır vb genel günlük sohbetler konuşuluyor. Ama ben hep onu kendime yakın bulmuşumdur baştan beri ve yanında mutlu huzurlu olabildiğim tek insan. Yani konuşma tek tük olsa da başlar da ben yine sohbet etmek için uğraşırdım ama saygınlığını hiç bozmazdı. Zorla belki konuşmuyordu ama kısa kesim belki gider diyordur içinden :) Ama ben kıymet bildiğim insanı bırakmam pek kötü bir huy ama bırakmam. Gel zaman git zaman ve yaşımda biraz ilerlemişken başka şeyler hissetmeye başladım ama bu aşk mıdır bilemem. Bunu bilmek de zor sanırım. Onun yanına gittiğimde kendimi huzurlu mutlu ve hani bi sebebi olmadan gülümsemeler vardır ya hep o var yüzümde hep gülüyorum. O zaten hep tebessüm eden bir insan onun enerjisi de bana geliyor sanırım diyorum. Yüzüne karşı da başka tarafa bakarken de ona gülüyorum ama mutluluk öyle dalgasına gülme değil mutluluğumdan o da anlıyor ne gülüyorsun diyor ama sebebi yok diyorum. Aşk kelimesini kullanmam zor ve ben bu hayatta platonik aşk çeken bir insan olarak suratım gittikçe asıldı. Bunun devamında sevgimi unutmak için başkalarına yakınlaşsam hep onlardan da yara aldım ve şuan kendimi bu konu da artık çok yalnız hissetmekteyim. Bir arayıştayım geçici bir his olma ihtimali olabilir duygusal bir insanım ve bunu karşıma naklediyorum çoğu zaman . Uzun süredir ben kimseye bu kadar gülmedim ve huzurlu hissetmedim. İnternetten telefondan mesaj yoluyla olsun yüzyüze olsun konuşuyoruz ama bu dediğim gibi o günler de yaşanan olaylarla ilgili .... Onunla ilgilendiğimi belli ederim ki düşünürüm de ne yapayım aşk da olmasa bi değer var ortada yapmadan edemiyorum. ara ara giderim ve uzun süre yanında kalırım ve hiç bir zaman git de demez ima da etmez yoğun zaten şu aralar bir boşluk bulsa hemen bir şeyler der. Müşteri olarak güzel kızlar geliyor elbet benden duymak için mi der bilemiyorum güzel kızlar filan diye yanımda gevezelik yapıyor sonra bende susacağım surat asıyorum oturuyorum aşağı farkediyor bunu ama anlık oluyor ondan sonra düzeliyor zaten. bir defasında da kitap gelmemiş kız numara alabilir miyim dedim bizim şair de benim mi dedi ben atladım aşağıdan kartvizitte alabilir dedim toparladı ondan sonra dedim ki kıza numara mı vereceksin bende bile numaran yok elin kızına mı vericen dedim sonra telefonlar verildi vs daha ne anlatayım yazışırken eğer bir şey dediysem her şeyde sebebini merak eder ama biz beyfendiye bir şey sorsak eğer cevaplamak istemese dolandır dolandır başka konuya geçer o yüzden bir duygusu var mı onu da bilemiyorum. Tamam eskiye nazaran daha iyi bir sohbetimiz var ve eskiye nazaran daha mutlu görüyorum ama o kadar. Kafam karışık nasıl bir yol çizmem gerekir bilemiyorum bi de ben artık bıktım duygularını anlamak için bir insanın üzerine gitmekten ve de üzüntüyle sonlandığı için pek şuan öyle bir bekleyiş yapmak istemiyorum aslında yani direk ima etsem diyorum ama kaybetmek de istemiyorum. Yıllardır ben ona ne abi dedim ne de ismiyle hitap ettim zor da kaldığım da isminin yanına bey eklerdim öyle söylerdim. Şuan sadece sabrediyorum ama nereye kadar ? Ne yapayım kızlar yaaaa
böyle devam edeyim yani diyorsun bende duygularımdan pek emin değilim ki artık güzel bir ilişki istiyorum o da evliliğe gitsin yaş 25 oldu zaten bu saatten sonra o düşünüyor mu acaba demek de istemiyorum. Böyle sabır diyelim
biraz ima eder gibi oldum o da bana düşündüğün hayalden başka bir şey değil aradığımn şeyi ben sana veremem dedi ben de tabi bir şey diyemedim istediğim tepki vermemişti bana oysa bana karşı hiç bir zaman soğuk davranmadı ondan sonra bi müddet iş yerine gitmedim. Gitsem de yanına uğramadım. Ama yine de dayanamadım yine yanına uğramaya başladım çünkü yanında en azından iyi hissediyorum ve yüzüm gülüyor ve bana yine de geri durmadı hiç bir zaman. Ben onunla daha yakından tanışmak istedim sadece onun ilerisi de zamanla olur dedim. Ben sevgimi dokuınarak hissederim en azından yanında oturduğumda koluna filan değerim öyle durur o bile benim için iyi bir şeydir. Ve ben bunu söyledim. o dokunmayı sevdiğini tahmin ediyorum çünkü yanında ayrıldığımda belime elini koyma olsun , oturduğumda elini dizimde hissetmem aradığım şeyi bana vermeyecekse eğer ; neden böyle bir şey yapsın gözlerime baksın benimle konuşsun kendinden soğutsun diyorum o da yok. ben anlamadım bana diyordu cümlelerin birbirine tutmuyor diye . Kendisi de şüpheli değil mi ama şimdi. Bu hafta biraz özlettireceğim bakalım ne yapacak Şair beyi bi de mesai arkadaşları aynı günde iki farklı kişi şair için iltifatta bulundur erkeklerin tabiri işte Adamın dibidir , iyidir filan bunu bana neden söylüyorlar onları şair duymadı ve kimse de niye geldin demez diyemez gerçi bi nevi sponsor oldum gibi habire müşteri yığıyorum :) ne yapam kızlar ya bişiler onda da var olabilir değil mi umutlanmak istemiyorum
Eger gorustugun sure zarfinda şu saatten sonrasi icin diyorum senin ilgini zaten anlamis anladigim kadariyla ama ortada boyle netlik yok:gibi degilmi bnce konusma:esnasinda hal:ve hareketler mimikler illaki anlasilir ondan:sana karsi birsey varsa oda belli eder diye dusunuyorum
Eger sana net degilsede bence sen acik acik duygularini soylemelisin ne kaybedersinki yani ya oda sana daha rahat acilir konusur yada boyle:dusunmedigini olamayacagini soyler arkadas kalirsiniz yoksa sen boyle acaba diye diye gun gecmez o da cekiniyormu nasil bir yapisi varsa artik acik konusamiyormu bilemedim bence bundan sonraki oraya gittigin zaman bir seyler netlessin derim ben
Eger sana net degilsede bence sen acik acik duygularini soylemelisin ne kaybedersinki yani ya oda sana daha rahat acilir konusur yada boyle:dusunmedigini olamayacagini soyler arkadas kalirsiniz yoksa sen boyle acaba diye diye gun gecmez o da cekiniyormu nasil bir yapisi varsa artik acik konusamiyormu bilemedim bence bundan sonraki oraya gittigin zaman bir seyler netlessin derim ben
Net bi ceVap midir bilmem ama o zaten olmayacağini soyledi. Hatta konu olur sebeni sorarim neden olmuyor diye bi sebep de sunmaz git de demez yanina otururum musteri gelor kalkar aa oturduğunda da eli dizimdedir ben bunu anlamiyorum tamam ben ona soyle bisi soylerim dokunarak sevgimi karsi tarafa aktarabilirim. Hani herkesin sevgisini gostermesi ayridir ya o yuzden elim koluna filan gittiği oluyorumomzuna masaj yaparim inceden yanindan gecerken ama onun dokunuslari daha farkli sanki ya dizime koluma koyar eli gezer ona bisi dedigim yok ama vedalasirken ozellikle belime elini koymalar ve de el yavastan asagi inmesi bugun engelledim hayir dedim o kadar da degil o da napsin guluyor. Acabalar surecek galiba ama zamana birakmayi ogrenmem gerek yoksa kendiminyemeye baslarsam ayvayi yerim yani ben olmaz deyip dokunuşlar ve gozgoze gelmeyi anlam veremiyorum bakalim.bi sure gitmicem hasta oldugumu da biliyor bugun bakalim merak edecek mi dusunecek mi beni
sevdiği var mı bilemem o konuda fazla bilgim yok söylemiyor da üzmemek için diyeceğim o da yok diyor sebep üretmiyor beklerim bu saatten sonra bakalım ne olacak bayanlar sabır taşı ya