Duyduklarıma inanamıyorum:(

ne mi yapacaksın..tabi ki eşine durumu anlatıp yemekten vazgeçeceksin..senin yemek davetini iptal etmen ayıpsa bile onların yaptığı ayıpların yanında esamesi okunmaz söylüyeyim..

Evinize geldiklerinde tavırlarına dikkat edersiniz. . Eğer olumsuz bir hareket tavır konuşma görürseniz ona göre muhabbeti ilerletmezsiniz . .

soylenenlerin gercek oldgunu varsayarak yaziyorum.. abisi oyle biri ise adamin sucu yok, benim amcam da cok hatalar yapti mesela ama babamlar asla tasvip etmez.. yine de esine anlatmani tavsiye ederim.. bu aksam gelseler bile, gorusmek istemedikten sonra gorusmezsiniz.. gitmez gelmez cagirmazsaniz onlar da yapismaz..ama dedigim gbi, belki de temiz insanlar..

Zaten arkadaşlarda bu yüzden konuyu anlatıyorlardı, o kadar olay oldu, ama yine de en çok tercih edilen esnaflardan diye konuşuyorlardı, şikayet eden de bir öğretmenmiş ama sonu gelmemiş dediğim gibi

niye başka insanlardan duyduklarınıza inanıyorsunuz ki?belki yalan söylüyorlar.
İnanmıyorum, hatta inanmak istemiyorum bile. Ama çalıştığım kurum vs acaba mı dedirtiyor insana. Ancak birçok arkadaşın da dediği gibi temkinli olmakta yarar var sanırım. Akşam ola hayrola

daveti iptal etmeyin ama uyanık olun..
evinize kamera yerleştirirler falan..lavaboya falan gitmek istediklerinde çaktırmadan takip edin..

İptal edin esiniz soylesin esim rahatsizlandi baska aksam goruselim diye

Eşinize anlatmalısınız,gerekirse bahane bulun eve almayın.Öyle insanlardan arkadaş,dost olmaz. Duyduklarınızdan da emin olmalısınız tabi ki

Zaten arkadaşlarda bu yüzden konuyu anlatıyorlardı, o kadar olay oldu, ama yine de en çok tercih edilen esnaflardan diye konuşuyorlardı, şikayet eden de bir öğretmenmiş ama sonu gelmemiş dediğim gibi
Tuhaf değil mi?
Madem "pislik,sapık" insanlar,neden "tercih" edilsin?
Biri çamur atmaya çalışmış ama istediğine kavuşamamış..
Demek ki güvenilir insanlar ki müşterileri tarafından dışlanmamışlar.

Dur sana gerçek bir hikaye anlatayım...

Evimi almadan önce bana satanlar (içinde oturan ev sahipleri) karşı komşumla ilgili neler neler anlattılar...

Fazla samimi olma dediler...

Normalde oralı olmam gözümle görmediklerime ama o vesvese yetiyo insana...

Sonuç mu meğerse bana anlatanlarda sorun varmış ki ben 2 yıl hep mesafeli oldum komşumla ta ki içlerine girene kadar...

Daha güzel bir sonuç mu şu an karşı komşum kızıma bakıyor ve ben Allah ne muradı varsa versin diyorum gözüm arkada kalmadan...

Tabi istisna benimki yinede sakin tavrını koru mesafeni belirle nasılsa bu yemekte bişiler anlaşılır gelmeyin demek olmaz...

şimdi sen n'ap biliyor musun? hemen eşinle konuş ve daveti uygun bir mazeretle iptal edin. sonra durumu iyice araştırın. bakalım gerçek mi? gerçekse bir daha selam vermeyin, gerçek değilse tekrar davet edersiniz. yani ben olsam böyle yapardım.

Evet çok haklısınız öyle insanlara çamur atması çok kolay ancak yine de acaba mı diye düşünüyor insan ister istemez, ki öyle olsa bile iddialar babası ve ağabeyi hakkında kendisi hakkında değil.

Bir çocuğun babası adam öldürmüş(misal) çocuğun günahı ne?çocukta mı katil damgası yemeli?
Abisi sapık,katil vs.. olabilir(misal) bu çiftin ne suçu var?
Yapmayın hanımlar..

Bir çocuğun babası adam öldürmüş(misal) çocuğun günahı ne?çocukta mı katil damgası yemeli?
Abisi sapık,katil vs.. olabilir(misal) bu çiftin ne suçu var?
Yapmayın hanımlar..
Dediğim gibi panik atağım var(o da yeni baş gösterdi), birden telaşa kapıldım, ama yazılanları okuyunca ve eşimle konuşunca daha çok rahatladım denebilir.

"Çamur at izi kalsın" derler, ama "Ateş olamayan yerden duman çıkmaz" da derler.
Böyle insanlardan uzak durmak gerekir. Eşinizle konuşun hemen, gerçeği öğrene kadar mesafeli durun. Gerçeği merak ediyorsanız tabiki...

Aslında gerçeği merak etmiyorum, sonuç ne olursa olsun. İnsanın içindeki kuşku geçmeyecektir, en azından uzunca bir süre. Ben sadece bu akşamı güzel birşekilde atlatmayı planlıyorum.

Dediğim gibi panik atağım var(o da yeni baş gösterdi), birden telaşa kapıldım, ama yazılanları okuyunca ve eşimle konuşunca daha çok rahatladım denebilir.
İnsanlık hali arkadaşım panik yapabilirsin..
Adliye de çalışan biri olarak az çok insan sarrafı olmuşsunuzdur..
Yemekte misafirlerinizi ağırlarken az çok anlarsınız nasıl insanlar olduklarını.
Belki çok iyi insanlardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…