Duyduklarıma inanamıyorum:(

Aslında iyi düşünmeye çalışıyorum, bakalım akşam bizi neler bekliyor. Hayırlı misafirler olsunlar İnşAllah.

ilk iş eşine anlat
ama akşam yemegi iptal etmek olmaz
mesafeli ve tedbirli olursunuz
sonrada görüşmezsiniz

kesinlikleee eşinizle paylaşıp ortak bi karar alınn...

ben olsam önyargıyla yaşamaktansa tanıyıp karar vermeyi yeğlerdim

Canııım ben de bade arkadaşın dediğine katılıyorum..Yani söylenenler doğru da olabilir ama dedikodu da olabilir.O yüzden bence iptal etme.En azından bu seferlik ağırlayabilirsin.. Baktın için ısınmadı ve duyduklarından da etkilenerek için ısınmıyor daha da görüşmek zorunda değilsin.

Oo bunlar nasil seyler boyle
Bence yesinler icsinler gitsinler, bi daha da cagirmayin, siz de gitmeyin.
Simdi gelmeyin demek olmaz zannimca.

Oha! Korkutucu bi durum ama eşinizin haberi var mı ? O müdahale etsin bence duruma..

çağırmışsın bi kere fazla samimi olmadan o akşamı atlat sonrada pek konuşmazsın davet ederlerse geri çevirirsin zaten bu tür bi olayı şimdi den öğrenmen iyi olmuş

kesinlikle iptal edin. evinize falan sokmayın öyle insanları. ve bi daha da kesinlikle ne görüşün ne konuşun. açıklama yapmak zorunda değilsiniz. bi bahane bulun sadece iptal için.

Ben de adliyede çalışıyorum eğer bu tarz bir durum varsa canın sıkılır .Bir araştır doğruluk payı varsa ona göre ilişkiyi kesersin .Eşine herşeyi anlat .

forumda bu gibi adamların düzeni yürüsün sübyancılık namussuzluk büyüsün isteyen bir sürü kadın dahi varken sizin derdinizi anlatmanız bir çözüm olmuyacakdır açıkça istemiyorum kapıyı dahi açmam diyin kestirip atın bence

Direk iptal edin. Yakın birinin rahatsizlandigini filan söyleyebilirsiniz. Böyle insanlarla geçireceğiniz saatler kaybedilmis zamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…