Merhaba Kadınlar Kulübü hanımları.
Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim, 2 aylık evliyim, küçük bir ilçede yaşıyoruz, buraya eşimin işi nedeniyle yeni geldim ve adliyede çalışıyorum, güzel bir evliliğim var çok şükür, sorunum şu ki; düğün hazırlıkları yaptığımız dönemde burada bulunan bir perdeciden perdelerimizi diktirdik, bizimle ilgilenen beyfendi eşimin çalıştığı yerli olması nedeniyle samimi oldular, kendisinin de bizim düğünümüzden 1 hafta sonra düğünü oldu, eşimle arkadaş oldular bu sayede, geçen çarşıda görmüş, davet etmiş eşimle beni ancak eşimde önce bizim düğünümüz oldu, siz gelin diyerek teklifi geri çevirmiş, bende bugün akşam yemeğe davet edelim dedim, yemeğe davet ettik, akşama eşi ve kendisi gelecekler. Ancak biraz önce iş yerindeki arkadaşlarımdan bugün akşam misafir olarak gelecek olan insanların aslında iyi bir insan olmadıklarını, ayrıca giyim üzerine bir mağazalarının olduğu( ayrıca ordanda alışveriş yapmıştım), mağazanın bayanların kullanmış olduğu giyinme kabinine kamera koydukları ve bu yüzden yargılandıkları, ağabeyinin 9 ve 12 yaşındaki kız çocuklarına karşı işlemiş olduğu cinsel taciz suçundan yargılandığı ve parayla şikayetlerinden vazgeçirerek herhangi bir ceza almadığı, bu insanlara güven olunamayacağını öğrendim. O kadar büyük bir şok yaşadım ki anlatamam. Şimdi eşime ne diyeceğim, bu insanlar akşama evime yemeğe gelecek, çalışıyorum diye yemekleri falan ayarlamıştım, Ne yapacağımı şaşırdım. Bana yardım edebilir misiniz ne yapmalıyım iptal mi edeyim, eşime nasıl söyleyim bu durumu? Çok gerildim
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..