• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyduklarıma inanamıyorum:(

küçük yer adliyelerinde bilinir böyle şeyler. ne yazıkki doğru olabilir. size düşen temkinli olmak. artık çağırmışsınz bi kere. ölçer biçersiniz sonra mesafe koyarsınız araya. panik yapmayın.

sen yine yemeğe çağırmışşsın.yemek yiyip gidecekler ya evlenen kız napsın belki o da bilmiodur olanları.

Yorum yaptığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bu akşam zor bir akşam olacak benim için, İnşAllah öyle anlatılan gibi bir insan değildirler.

bide içine kurt düşürmek gibi olmasın ama ben çok pimpirikliyimdir. mahkemede çalışıyorum bende belki meslek icabı böyleyim. ya eşiniz ya siz mutlaka biriniz sürekli yanlarında olun. gizli kamera falan dedin mi benim aklıma herşey gelir.

bir daha çağırmazsınız olur biter.çağırdıklarında da bahane bulup gitmezsiniz.

bide içine kurt düşürmek gibi olmasın ama ben çok pimpirikliyimdir. mahkemede çalışıyorum bende belki meslek icabı böyleyim. ya eşiniz ya siz mutlaka biriniz sürekli yanlarında olun. gizli kamera falan dedin mi benim aklıma herşey gelir.
canım bende mahkemede çalışıyorum daha önce 3 yıl Sulh Cezada çalışmışlığım var, sorgular vs herşey yani şu meslek insana herşeyi gösteriyor,

gelsinler gitsinler sonrada mesafeli olursunuz sorun çözülür

canım bende mahkemede çalışıyorum daha önce 3 yıl Sulh Cezada çalışmışlığım var, sorgular vs herşey yani şu meslek insana herşeyi gösteriyor,
tamam işte. bak meslektaşmışız. sen bu söylentilerin iftira olabileceğinide gerçek olabileceğinide bilirsin. neler görüyoruz. sen sadece temkinli ol. sakin sakin yemeklerini yer giderler. sizde gitmezsiniz gerekirse iade i ziyarete.

sen yine yemeğe çağırmışşsın.yemek yiyip gidecekler ya evlenen kız napsın belki o da bilmiodur olanları.
Yani şimdi biraz daha mantıklı düşünmek istiyorum, evet ağabeyi öyle birşey yaptı diyelim kardeşinin ne suçu var? eşi bankacı yani o da insanlarla içli dışlı vatandaşla o da birşeyleri biliyordur diye tahmin ediyorum.

öncelikle küçük yerlerde asılsız dedikodu çok olur.. ya da ufak bir suç dilden dile büyüyüp yayılabilir... müslümansanız eğer, bir şeye gözünüzle bile 3 kere şahit olmadan inanmamanız gerektiğini bilirsiniz.kaldı ki duyduğunuz herşeye inanmak büyük hata.. sizin için de ben ""hayat kadını o kadın, kocası o hayattan çıkarıp bu ilçeye getirmiş ki kimse tanımasın"" vs desem ardını araştırmadan inananlar çok olurdu emin olun...

ayrıca diyelim ki dediğiniz gibi insanlar... mağazada tonla çalışan olur,kamera vardı diye sahibinin koyduğunu bilemezsiniz... abisi sapık diye kendisi de olacak değil ayrıca... yine de tüm bunları bir kenara koyup kendilerinin sapık, pis insanlar olduklarını kabul edelim... ilk günden evinize gelip ırzınıza geçecek değiller... misafirinizi düzgün bir şekilde ağırlayın sonra da iletişimi kesin yavaş yavaş

Öncelikle söylenilenler iğrenç derecede büyük söylemler. Bir insanı tanımadan başkasından duyduklarınızla hareket etmeniz doğru değil. Bir söz vardır Allah iftiranın büyüğünden korusun diye bu çok doğru.

Akşam yemekte hareketlerine bir bakıp ölçer tartarsınız ama söylenen her söze inanılacak olsaydı oho..
Kimse bilemez iftiraların doğru ya da yanlış olduğunu elinde kanıt olmadan.

öncelikle küçük yerlerde asılsız dedikodu çok olur.. ya da ufak bir suç dilden dile büyüyüp yayılabilir... müslümansanız eğer, bir şeye gözünüzle bile 3 kere şahit olmadan inanmamanız gerektiğini bilirsiniz.kaldı ki duyduğunuz herşeye inanmak büyük hata.. sizin için de ben ""hayat kadını o kadın, kocası o hayattan çıkarıp bu ilçeye getirmiş ki kimse tanımasın"" vs desem ardını araştırmadan inananlar çok olurdu emin olun...

ayrıca diyelim ki dediğiniz gibi insanlar... mağazada tonla çalışan olur,kamera vardı diye sahibinin koyduğunu bilemezsiniz... abisi sapık diye kendisi de olacak değil ayrıca... yine de tüm bunları bir kenara koyup kendilerinin sapık, pis insanlar olduklarını kabul edelim... ilk günden evinize gelip ırzınıza geçecek değiller... misafirinizi düzgün bir şekilde ağırlayın sonra da iletişimi kesin yavaş yavaş
Teşekkür ederim yorumunuz için, amacım kimseyi yargılamak değil değiniz gibi gözümle görmedim, olaylara şahit olmadım bilemiyorum. Sadece belki de panik atak olduğum için çok telaşlandm bir anda :(

Evinize misafir çağırmışsınız gelecekler. Bırakın gelsinler, Allah rızası için ağırlar, hal hareketlerine güre tavır alırsınız. Sağdan soldan duyduklarınızla hareket etmeyin. Belki iftira, belki abartı. Baktınız anlayamadınız, eşiniz arkadaşına bir yoklama geçer, duyduklarından bahseder, ona göre ilerleyen zamanlarda karar verirsiniz görüşüp görüşmemeye. Zorla gelecek halleri yok ya sonra...

Tamam Asılsız dedikodu,sui-zan olabilir herşey olabilir ama Adliyelik olduğuna göre (ki bir kaç kere bir olayda değil ) sadece dedikodu bazında kalmayan bir olay. Arkadaşlarınızdan olayın gerçek yüzünü öğrenir devamında ona göre davranırsınız. Boşverin yenide tanışmışınız kişiliği eksik ,kusurlu insanlara hayatınızda yer vermek zorunda değilsiniz. Bu gece için iptal etmek belki hoş olmaz ama bundan sonraki ilişkilerinizi asgariye indirir arayı soğutursunuz..

Ben olsam daha bunları duymadan yemeğe davet etmezdim. Ne gereği var üç kere gördüğünüz adamı eve çağırmaya.esiniz keşke önce biraz dışarıda görüşüp daha iyi tanisaydi.once tanıyıp sonra samimi olmayı tercih ederim.sonra işte böyle nasıl hayatımdan çıkarırım derdi oluyor.

sizin basınıza bır ıs getırmeyeceklerı ne malum
ben olsam ıptal ederdım

ayy giyinme kabinlerine girdiğimde hep aklıma gelir böyle şeyler demek gerçekten varmış pis herifler. Bence eşinizle konuşun bu akşamlık görüşün ama resmi şekilde onlar sizi davet ettiğinde de gitmezsiniz.

Peki madem bu kadar kepaze insanlar, oranin esrafi nasil musade ediyormus orada barinmalarina?
Hani soyunma kabininde ki kamera meselesi mutlaka birinin sikayetiyle cikmistir meydana, kimse o dukkani yikmaya gitmemisse ve hala ticaretine devam ediyorsa ya dedikodu bunlar, ya bulundugunuz ilce gercekten cok medeni.

Back