- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
canım bende mahkemede çalışıyorum daha önce 3 yıl Sulh Cezada çalışmışlığım var, sorgular vs herşey yani şu meslek insana herşeyi gösteriyor,bide içine kurt düşürmek gibi olmasın ama ben çok pimpirikliyimdir. mahkemede çalışıyorum bende belki meslek icabı böyleyim. ya eşiniz ya siz mutlaka biriniz sürekli yanlarında olun. gizli kamera falan dedin mi benim aklıma herşey gelir.
tamam işte. bak meslektaşmışız. sen bu söylentilerin iftira olabileceğinide gerçek olabileceğinide bilirsin. neler görüyoruz. sen sadece temkinli ol. sakin sakin yemeklerini yer giderler. sizde gitmezsiniz gerekirse iade i ziyarete.canım bende mahkemede çalışıyorum daha önce 3 yıl Sulh Cezada çalışmışlığım var, sorgular vs herşey yani şu meslek insana herşeyi gösteriyor,
Yani şimdi biraz daha mantıklı düşünmek istiyorum, evet ağabeyi öyle birşey yaptı diyelim kardeşinin ne suçu var? eşi bankacı yani o da insanlarla içli dışlı vatandaşla o da birşeyleri biliyordur diye tahmin ediyorum.sen yine yemeğe çağırmışşsın.yemek yiyip gidecekler ya evlenen kız napsın belki o da bilmiodur olanları.
Teşekkür ederim yorumunuz için, amacım kimseyi yargılamak değil değiniz gibi gözümle görmedim, olaylara şahit olmadım bilemiyorum. Sadece belki de panik atak olduğum için çok telaşlandm bir andaöncelikle küçük yerlerde asılsız dedikodu çok olur.. ya da ufak bir suç dilden dile büyüyüp yayılabilir... müslümansanız eğer, bir şeye gözünüzle bile 3 kere şahit olmadan inanmamanız gerektiğini bilirsiniz.kaldı ki duyduğunuz herşeye inanmak büyük hata.. sizin için de ben ""hayat kadını o kadın, kocası o hayattan çıkarıp bu ilçeye getirmiş ki kimse tanımasın"" vs desem ardını araştırmadan inananlar çok olurdu emin olun...
ayrıca diyelim ki dediğiniz gibi insanlar... mağazada tonla çalışan olur,kamera vardı diye sahibinin koyduğunu bilemezsiniz... abisi sapık diye kendisi de olacak değil ayrıca... yine de tüm bunları bir kenara koyup kendilerinin sapık, pis insanlar olduklarını kabul edelim... ilk günden evinize gelip ırzınıza geçecek değiller... misafirinizi düzgün bir şekilde ağırlayın sonra da iletişimi kesin yavaş yavaş
çağırmışın bir kere, gelsin gitnler mesafe koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?