• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyduklarıma inanamıyorum:(

Merhaba Kadınlar Kulübü hanımları.

Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim, 2 aylık evliyim, küçük bir ilçede yaşıyoruz, buraya eşimin işi nedeniyle yeni geldim ve adliyede çalışıyorum, güzel bir evliliğim var çok şükür, sorunum şu ki; düğün hazırlıkları yaptığımız dönemde burada bulunan bir perdeciden perdelerimizi diktirdik, bizimle ilgilenen beyfendi eşimin çalıştığı yerli olması nedeniyle samimi oldular, kendisinin de bizim düğünümüzden 1 hafta sonra düğünü oldu, eşimle arkadaş oldular bu sayede, geçen çarşıda görmüş, davet etmiş eşimle beni ancak eşimde önce bizim düğünümüz oldu, siz gelin diyerek teklifi geri çevirmiş, bende bugün akşam yemeğe davet edelim dedim, yemeğe davet ettik, akşama eşi ve kendisi gelecekler. Ancak biraz önce iş yerindeki arkadaşlarımdan bugün akşam misafir olarak gelecek olan insanların aslında iyi bir insan olmadıklarını, ayrıca giyim üzerine bir mağazalarının olduğu( ayrıca ordanda alışveriş yapmıştım), mağazanın bayanların kullanmış olduğu giyinme kabinine kamera koydukları ve bu yüzden yargılandıkları, ağabeyinin 9 ve 12 yaşındaki kız çocuklarına karşı işlemiş olduğu cinsel taciz suçundan yargılandığı ve parayla şikayetlerinden vazgeçirerek herhangi bir ceza almadığı, bu insanlara güven olunamayacağını öğrendim. O kadar büyük bir şok yaşadım ki anlatamam. Şimdi eşime ne diyeceğim, bu insanlar akşama evime yemeğe gelecek, çalışıyorum diye yemekleri falan ayarlamıştım, Ne yapacağımı şaşırdım. Bana yardım edebilir misiniz ne yapmalıyım iptal mi edeyim, eşime nasıl söyleyim bu durumu? Çok gerildim:KK43: Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..
hemen anlat eşine ve iptal et yemeği önemli bi işinizin çıktıgını çok özür dileyerek başka bır akşam görusuruz diyin ve tavsıye olarak da bırdaha ıyı tanımadıgınız ınsanlarla hemen ahbap olmayın evınıze özelınıze sokmayın

yemeği önceden planlamışsın. bi gelsinler tavırlarından rahatsızlık duyarsın araya mesafe koyar bir daha görüşmezsin. çok gerilme :)

Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim, 2 aylık evliyim, küçük bir ilçede yaşıyoruz, buraya eşimin işi nedeniyle yeni geldim ve adliyede çalışıyorum, güzel bir evliliğim var çok şükür, sorunum şu ki; düğün hazırlıkları yaptığımız dönemde burada bulunan bir perdeciden perdelerimizi diktirdik, bizimle ilgilenen beyfendi eşimin çalıştığı yerli olması nedeniyle samimi oldular, kendisinin de bizim düğünümüzden 1 hafta sonra düğünü oldu, eşimle arkadaş oldular bu sayede, geçen çarşıda görmüş, davet etmiş eşimle beni ancak eşimde önce bizim düğünümüz oldu, siz gelin diyerek teklifi geri çevirmiş, bende bugün akşam yemeğe davet edelim dedim, yemeğe davet ettik, akşama eşi ve kendisi gelecekler. Ancak biraz önce iş yerindeki arkadaşlarımdan bugün akşam misafir olarak gelecek olan insanların aslında iyi bir insan olmadıklarını, ayrıca giyim üzerine bir mağazalarının olduğu( ayrıca ordanda alışveriş yapmıştım), mağazanın bayanların kullanmış olduğu giyinme kabinine kamera koydukları ve bu yüzden yargılandıkları, ağabeyinin 9 ve 12 yaşındaki kız çocuklarına karşı işlemiş olduğu cinsel taciz suçundan yargılandığı ve parayla şikayetlerinden vazgeçirerek herhangi bir ceza almadığı, bu insanlara güven olunamayacağını öğrendim. O kadar büyük bir şok yaşadım ki anlatamam. Şimdi eşime ne diyeceğim, bu insanlar akşama evime yemeğe gelecek, çalışıyorum diye yemekleri falan ayarlamıştım, Ne yapacağımı şaşırdım. Bana yardım edebilir misiniz ne yapmalıyım iptal mi edeyim, eşime nasıl söyleyim bu durumu? Çok gerildim:KK43: Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..
eşinize anlatın hemde ne kadar çabuk anlatırsanız o kadar çabuk sonuca varırsınız beraber...Şahsen ben bu daveti ne yapar ne eder iptal ederdim...Siz bugün gerçekten hastalanmışda olabilirdiniz ;)
o nedenle bi çözüm bulunur diye düşünüyorum...Allah kolaylık versin diyorum

Bir kere cagirmissiniz. Kalkip da gelmeyin demek çok ayip kacar. Eve gelip size bisey yapacak degiller. Yemeklerinizde hazirmis madem gelip gittikten sonra gorusmezsiniz olur biter :)

Niye bu kadar korktun anlamadım bu geceden ssonra görüşmezsin olur biter küçükbi ilçede bu ne cesarett bide esnafsın ilginç!!

Ayarlanmış iptal edilmez diyenler olmuş ama ben bir şekilde iptal ederdim.
O tip insanlarla asla muhatap olmak istemem.
Hemen eşine anlat durumu. Birlikte karar verin ne yapacağınıza.

Gelip gitsinler eğer gerçekse bu duydukların bir daha muhatap olma.

Belki o kamera işini sapık abisi gizlice yaptı ortaya çıkınca da dükkan onların diye sorumlu tutuldular kim bilir? Varsayımlar üzerine hareket edilmez ama olayın her yönü düşünülmeli.
Abisi sapık diye kardeşi ve eşi de sapık olacak değil.
Ben bu tür olaylarda hiç bir şeyin dışardan göründüğü gibi olmadığını düşünürüm.

Gelsinler yemeğe o kadar germeyin kendinizi. Hal ve hareketlerine bakıp nasıl insanlar olduklarını anlarsınız zaten.

yapacak bir şey yok davet etmişsin bir kere, iki saatlik bir yemek, ondan sonra araya mesafe koyarsınız

Kim anlattı bunları size?
Ben adliyede çalışıyorum, kalemdeki arkadaşlar anlattı, başka birşeyden konuşuyorlardı kendi aralarında o insanları anlatıyorlardı, ben onların ismini duyunca dinleme gereksinimi duydum, birşey demedim ama

nasıl iptal edilir ki hey Allah' ım
el mecbur bugün görüş olmazsa
sonra bakarsın çaresine...

önyargılı olmak konusunda hassasım ancak şuda göstermiştir ki
ateş olmayan yerden kolay kolay duman çıkmıyor

bu nedenle duyduklarını eşinle paylaş
ve birlikte karar alın
ya son kez görüşürsünüz
yada bir bahane sunar ve reddersizniz

Her duyduğunuza inanmayın. Benim de amcam sürekli girer çıkar hapise. bu durumda babamda mı yolsuz oluyor? hayır elbette. abisi öyle diye kardeşi de öyle olacak diye bir şey yok. Allah iftiradan korusun. Eğer gerçekse de mesafe koyarsınız olur biter. İnsanlara seri katil muamelesi yapmayın. Ön yargı çok kötü bir şeydir.

Tek seferlik görüşün. Gelene git denmez. Eşinize bu duyduklarınızı onlar gelmeden anlatın ki fazla samimiyet kurupta ilerisi için çaya, yemeğe, pikniğe neyse söz vermesin....
Artık bugünü geçirin, sonra görüşmezsiniz. Ama belli etmeyin bu nedenlerden görüşmeyi kestiğinizi..

Her duyduğunuza inanmayın. Benim de amcam sürekli girer çıkar hapise. bu durumda babamda mı yolsuz oluyor? hayır elbette. abisi öyle diye kardeşi de öyle olacak diye bir şey yok. Allah iftiradan korusun. Eğer gerçekse de mesafe koyarsınız olur biter. İnsanlara seri katil muamelesi yapmayın. Ön yargı çok kötü bir şeydir.
Evet eşimde bunu söyledi, ağabeyi yaptı diye kardeşi öyle olacak değil ya dedi, panik yapma üzme kendini dedi, şimdi biraz daha iyiyim

Ben adliyede çalışıyorum, kalemdeki arkadaşlar anlattı, başka birşeyden konuşuyorlardı kendi aralarında o insanları anlatıyorlardı, ben onların ismini duyunca dinleme gereksinimi duydum, birşey demedim ama
Ya doğru değilse?
Kalemde ki arkadaşlar işi gücü bırakmış onların dedikodusunu yapıyorsa bi düşünürüm.
Çok ciddi iddaalar bunlar..
Çocuk tacizinden tutun,kabinlere camera vs. biri bu insanlara çamur atmak istiyor olabilir.
Herşey olabilir..
Siz yemek davetini iptal etmeyin bence,kendiniz tanımaya çalışın.

yemeğe gelsinler sonra bir daha görüşmezsiniz , şimdi pat diye gelmeyin derseniz durumu anlayıp kötülüğünüzü isteyebilirler o yüzden sakince halledin bu işi

Back