Duvarda böcek gördüm😨

Turk milleti olarak herseyimiz pufidik. Bende o tarz esyalar dusunuyorum. Birde uzun yillar kullanilmamali ah ah uzun zaman once eski koltuktan cikan tahtakurusu gordu bu gozler sadece ilacla kesinlikle yok olmuyo esyalari atma ile sonuc bulunuyo o salak eski koltugu atacaksin abi sonrasi tedbir amacli bi ilaclama sonucunda bitti valla evi tamamen yakma sebebi.. of of.
Aynen bu tarz eşyalar ikeada mevcut bolca hem az kaplayıp hemde iskeleti metal olan vs,vay be böceğe bak bizi masrafa sokacak kerata :KK70:

Ah ayni fikirdeyim. Bazilari ciddi eve zarar veriyor ve uruyor onlar icin istilaci dedim fareler de ayni sekilde evimizi mevburen korumak durumundayiz ozellikle bebekli evler.
Dunyada istila ettigimiz aşikar ama ne yapabiliriz bilmiyorum. 25 litre Su belgeselinden cok etkilendim herkese tavsiye ederim. Susuz napariz bilmiyorum of..
Merak ettim şu belgeseli. İzlenecekler listesine ekleyeyim.

Aynen onu bende seyrettim ve başka belgeselleri ve makaleleride okudum durum çok ciddi ama insanlara bakınca o kadar ilgisizlerki kendi sonlarını getirmek için bu kadar canla başla uğraşan başka bir tür daha yoktur.
Çok yakın gelecekte yeraltı temiz suları tükenecek,pekçok göl kurudu gitti,eski yeraltı su kaynakları haritasında full heryer doluyken şimdiki yeraltı su haritasında çok az bi suyun kaldığı gözüküyor.
İnsanlar sadece hastalıklarla uğraşmayacaklar,nasıl petrol için savaşlar çıkıyorsa artık su savaşları çıkmaya başlıyacak uzmanların dedikleri bunlar.
Ama bizde mesela hala doğa harikası yerlere yok nükleer,yok hidroelektrik santrali vs yapacaz diye uğraşıyoruz,hemde köylülerin tarımı toprağı bitirdi bu santraller demesine rağmen.
Bazıları marsa gitmek için niye yatırım yapıyor belli dünya bitiyor ve savaşlar kapıda ondan.
İşin en enteresan şeylerinden biri şu an su rezervlerinin %75'inin coca cola firmasının elinde olduğu,dünyayı kimin domine edeceğini şimdiden belirlemişler.

Iste halk bu sekilde bilinclenmiyor ki suan tek derdimiz sidik yaristirmak affedersiniz. Silah alalim su bu. Halk desen bu telefonun ust modeli cikmis onu aliyim derdinde. Suanki nesil icinde benimde bulundugum laylaylom. Guncel haberlerden dunyadan ekolojiden bi haber. Insan kendi soyunu kendi tuketecek marsada kalmaz. Hicbi gezegen bi dunya etmez tamamen insana elverisli yaratilmis tek gezegen pek inanamiyorum o yuzden. Yakin gelecekte dunya gibi oksijenli maviş rahat bi gezegen bulurlarsa orayi da batirirlar deyip sevinir miyim bilmiyorum.
Dunyayi yoneten toplum belli onlar kadar zeki olup birbirini tutsaydi ezilen toplumlar suan farkli konumda olurlardı.

Merak ettim şu belgeseli. İzlenecekler listesine ekleyeyim.

Athena gokhan da var belgeselde suya bakis acin degisecek kesinlikle tavsiye ediyorum ah ah suyun mafyalara dustugunu de mi gorecekti bu gozler... Suyunu çalan mı dersin... suya sarilasim geldi gidip.

Iste halk bu sekilde bilinclenmiyor ki suan tek derdimiz sidik yaristirmak affedersiniz. Silah alalim su bu. Halk desen bu telefonun ust modeli cikmis onu aliyim derdinde. Suanki nesil icinde benimde bulundugum laylaylom. Guncel haberlerden dunyadan ekolojiden bi haber. Insan kendi soyunu kendi tuketecek marsada kalmaz. Hicbi gezegen bi dunya etmez tamamen insana elverisli yaratilmis tek gezegen pek inanamiyorum o yuzden. Yakin gelecekte dunya gibi oksijenli maviş rahat bi gezegen bulurlarsa orayi da batirirlar deyip sevinir miyim bilmiyorum.
Dunyayi yoneten toplum belli onlar kadar zeki olup birbirini tutsaydi ezilen toplumlar suan farkli konumda olurlardı.
Aslında öyle bir gezegen bulundu https://www.webtekno.com/nasa-insan...unya-benzeri-bir-gezegen-kesfetti-h73475.html
Hemde dediğin gibi maviş hemide dünyanın en az 6 katı büyüklüğündeymiş ama tabi 31 ışıkyılı uzakta olması sıkıntı tabi.

Athena gokhan da var belgeselde suya bakis acin degisecek kesinlikle tavsiye ediyorum ah ah suyun mafyalara dustugunu de mi gorecekti bu gozler... Suyunu çalan mı dersin... suya sarilasim geldi gidip.
Hakkaten ha millet artık ne hale gelmiş ama normal düşünün yani insan en çok neye ihtiyaç duyar hatta canlı bir yaşam formu,en öncelikle temiz bir havaya,sonra içme suyuna,yemeye,sonra yaşayabileceği sıcaklıkta bir ortama,barınağa.
Suyun en önemli varlığımız olduğunu unutuyoruz har vurup harman savuruyoruz.
Hayatta bile kalamayacak pekçok insan belgeseldeki gibi yada ölsemde kurtulsam haline gelecek,kimsede yaşama sevinci kalmayacak tabi düşünün tüm dünya hastalıktan pislikten ölümlerden geçilmiyo,ölüleri yıkamaya bile su yok vs vs.
O zaman insanlar anca şimdi ne boş işlerle uğraştıklarını anlarlarda çok geç olacak işte.

Aslında öyle bir gezegen bulundu https://www.webtekno.com/nasa-insan...unya-benzeri-bir-gezegen-kesfetti-h73475.html
Hemde dediğin gibi maviş hemide dünyanın en az 6 katı büyüklüğündeymiş ama tabi 31 ışıkyılı uzakta olması sıkıntı tabi.

Hmm bunu duymustum sanki yani orayi somurcez heralde. Ici belli degil gerci yagmuru cam yagan gezegenler var. Ama dunyaya cok benziyor cidden. Bakalim kismet insanoglu sonsuza kadar yasamak istiyor naparsin. Pire gibi gezegen atliyoruz 😂😂

Su yorum cok iyiydi paylasiyim dedim 😊

"31ışık yılını halledip insanlar oraya gitse bile sıfırdan hayat kurmak çok uzun sürecek... yollar, inşaatlar., okullar, coca cola fabrikaları... bakalım cola üretmek için gerekli olan maddeler orada olacak mı... esas mesele bu"

Keşke günü kurtarmak yerine uzun vadeli düşünebilsek. Gerçi insanlara da bişey diyemiyorum. Temel ihtiyaçları karşılama derdindeki bir insanın bundan 50 sene sonrasini düşünmesi zor.

Hmm bunu duymustum sanki yani orayi somurcez heralde. Ici belli degil gerci yagmuru cam yagan gezegenler var. Ama dunyaya cok benziyor cidden. Bakalim kismet insanoglu sonsuza kadar yasamak istiyor naparsin. Pire gibi gezegen atliyoruz 😂😂

Su yorum cok iyiydi paylasiyim dedim 😊

"31ışık yılını halledip insanlar oraya gitse bile sıfırdan hayat kurmak çok uzun sürecek... yollar, inşaatlar., okullar, coca cola fabrikaları... bakalım cola üretmek için gerekli olan maddeler orada olacak mı... esas mesele bu"
Coca colayı dert etmesinler çok yakın bi gelecekte adamlar dünyanın hakimi olacaklar kesinlikle çünkü dünya nsu rezervlerinin %75'i adamların elinde adamların vizyonuna bakın.
Birde bizimkilerin vizyonuna bakıyoruz hala güzelim yerlerdeki ağaçları katlediyorlar,oraya maden,butraya santral vs.
Özellikle şu en son ankaradaki ünideki ağaç katliamına çok üzüldüm yav belediye başkanı bile ben size varayim yer oraya yapın ama yook illa ülkeyi kurutun tabi.
İşin kötü tarafı çocuklara üzülüyorum bunların bedellerini çocuklarımız ödeyecekler ve bize lanet edecekler niye hiçbişey yapmadınız diye.

Ay guzum çen böcü mü gördün çen kıyamam çanaaaa 😂😂😂😂 benim babamda bi ev var dillere destan dışı sizi içi babamları yakar. Her ay 1,2 yılan benim bu sene duyduğum 4 kere falan. Yine 5'6 kere taranntula , akrep, fare vs aklınıza gelebilecek herşey. Geçen eşi anlatıyor kendisi yatağında telefonunda surf yaparken tavanda bi karardı görüyor ve bi çığlık kocaman akrep. Neyse o çığlıkları babam karşılıyor falan eline pofuduk terlik alıp akrebi öldürmeye çalışıyor ama ne.mumkun o pofudukla neyi öldürüyorsun sen 😂 neyse hal böyle olunca kaçmış klimanın içine 😨😨😨 sonra babam klimanın orda olduğunu görmüyor tabi yatağın altına bi eyiliyo 😨😨😨😨taranntula.....😵😵😵😵😵 bi süre alt katta uyuyorlar salonda korkularindan 😂😂 beterin beteri var canim😈

Back
X