Duvarda böcek gördüm😨

Hamamböceğiyse fena😏diğer böcekler daha katlanılabilir ama onun hiç gideri yok.Sabaha kadar ışık açık uyuduğumu bilirim😆😆

benim odama da yarasa girdi 😢😢 o odama girdi ben disari kactim. ev bi sure yarasaya kaldi. sonra arkadasim geldi yarasayi atti. ben eve girdim

yarinsi camlara sineklik taktirdim.
bocek ilacin varsa gelisi guzel sık yatagin altina filan..cik odadan havalandir biraz. ölür o bi kösede.

Poffy enteresan bi isimmiş bizdede var bi yavru kedi geçen bi süleymancık girmiş önce patileriyle bi bıraktı yakaladı oynadı sonrada yemek kabındaki mamalarla meze edip yedi.
Pofuduk olunca o isimi çok yakistirdim birde yaramaz aynı ya oynar ya yer bazen koltuğun altından ağzını sapirdatarak çıkıyor anlıyorum ki küçük bir canlı yemiş büyük olsa baya top gibi oynar durur kedi candir poffy daha bir candir 😊😄

Böcek kaçtı kurtuldu derin bi ohh çekti biz hala muhabbetini döndürüyoruz,ayrıca her an dilbigisi kavgaları yaşanabilir.
Hey böcek netin varsa kk ya gir burayı oku....
not: bir insan.

benim odama da yarasa girdi 😢😢 o odama girdi ben disari kactim. ev bi sure yarasaya kaldi. sonra arkadasim geldi yarasayi atti. ben eve girdim

bocek ilacin varsa gelisi guzel sık yatagin altina filan..cik odadan havalandir biraz. ölür o bi kösede.
Böcekten bişiy olmazda(tabi bu kıtadakilerden) yarasa ağzında birçok hastalık taşıyan bir canlı aman dikkat etmek lazım fazla ellemeden atmak lazım hemen.

En çok böyle durumlar için evlenmek istiyorum 😅
Kiz gecen gece lavaboya kalktim geri dondum hamam bocegi gordum 🤮 sonra elim ayagik titredi esim gorevde gelme imkanı sifir hemen bocek ilaci sıktım ve cocuklari alip oturma odasina gectik o odaninda kapisini orttum kapinin altinada ortu tiktim o gece cok zor uyudum sabah hemen bi bocek ilaci heryere sıktım ve o gun odada olu buldum seni cokkk cookk cokkk iyi anliorum bocek fobisi baska bise 😱😱😱😱

Böcekten bişiy olmazda(tabi bu kıtadakilerden) yarasa ağzında birçok hastalık taşıyan bir canlı aman dikkat etmek lazım fazla ellemeden atmak lazım hemen.
havluyla atti. havluyu da cope attirdim zaten.
balkonda aksam olunca oturulmuyor. viz viz yarasa ucup duruyor. cok agac var burda, sanirim o yuzden. artik sinekliklerim var. ama berbat bi korkuydu ☺

Yarasa mı? Aman Allahım! Korkunç 😮

Kiz gecen gece lavaboya kalktim geri dondum hamam bocegi gordum 🤮 sonra elim ayagik titredi esim gorevde gelme imkanı sifir hemen bocek ilaci sıktım ve cocuklari alip oturma odasina gectik o odaninda kapisini orttum kapinin altinada ortu tiktim o gece cok zor uyudum sabah hemen bi bocek ilaci heryere sıktım ve o gun odada olu buldum seni cokkk cookk cokkk iyi anliorum bocek fobisi baska bise 😱😱😱😱
Yarın ilk iş böcek ilacı alıyorum

Anadiliniz ingilizce sanırım. Türkçe karakter kullanmıyorsunuz. Vejetaryen nasıl yazılır siz daha iyi bilirsiniz tabi ki :KK66:
Turkce karakter kullanmamak "uyuyucam" "vejeteryan" yazmaktan daha muhim tabi. :D
Klavyemde turkce karakter yok. Bu turkce yaziyor olmami degistirmez. Ayrica turkce karakter kullanmiyor olmak insanin anadilini ingilizce yapmaz :D
Neden alindiniz? Siz de bir baskasini uyardiniz. Bir tesekkur etmek zor olmamali duzeltme icin

Böceğin görecek günü mü varmış derler, yaşayacak ömrü mü işte öyle birşey😆

Back
X