Duvarda böcek gördüm😨

En çok böyle durumlar için evlenmek istiyorum 😅
Ya yemin ediyorum ben böceklerden çok huzursuz oluyorum. Belki abartı gelebilir ama günümü zehir ediyor. Ağladığım bile oldu bunların verdiği mutsuzluktan, o yüzden eşimde farkında olduğu için hemen yardıma koştu sevdiğimm... 😊

Ben sizi anlıyorum anlamamak değil de lavaboda ki böcek yatağa yada her yere gelemez ki bazen korkuları yenmek etrafımızdakilerden yük almaktır. Kırmak için demedim üslubum rahatsız etiyse özür dilerim ama çocuklarımız korkunca yine babasını mi çağırcaz hiç sanmıyorum.
İnanın nasıl ki sizin farklı bir fobiniz, korkularınız varsa benim de böcekler. Zaten eşim bunun farkında olduğu için işten çıkıp geldi. Yoksa bir erkek sırf böcek için işten gelir mi? 😊

O zaman bi tane iguana,süleymancık,bukalemun gibi bir böcekle beslenen bir yaratık alıp onunla rahat rahat odanızın keyfini çıkarabilirsiniz çünkü o böcekleri affetmez bu yaratıklar.

Timsah daha garanti çözüm sanki. Beni de yerdi. Ortada dert mert kalmazdı.
Cık olmaz timsah etçildir tavukla filan beslemen lazım,ama dediğim doğru kertenkelegiller böceklerle beslendiğinden böcekleri affetmezler.
Ha ama sen ıyy sevmiyorum ben onları dersen kedi öneririm kedilerde böcek yakalamalarıyla ünlüdürler.

İlaç bulundurmuyormusunuz evde bu kadar panik yapıyorsanız. Yarın komple ilaçlatırsınız bir gün sabredin başka odada

Bende çok korkarim allahtan sevimli poffy'im
Hareket eden bir canlı gördüğünde affetmiyor yemese bile patileriyle öldürüp atar 😄
Konunuza gelince bu sinek öldüren spreyler varsa eğer köşe bucak sıkın ölmese de bayılır sonra atarsınız ve en önemlisi ev terligiyle gezin lütfen 😯

Bende çok korkarim allahtan sevimli poffy'im
Hareket eden bir canlı gördüğünde affetmiyor yemese bile patileriyle öldürüp atar 😄
Konunuza gelince bu sinek öldüren spreyler varsa eğer köşe bucak sıkın ölmese de bayılır sonra atarsınız ve en önemlisi ev terligiyle gezin lütfen 😯
Poffy enteresan bi isimmiş bizdede var bi yavru kedi geçen bi süleymancık girmiş önce patileriyle bi bıraktı yakaladı oynadı sonrada yemek kabındaki mamalarla meze edip yedi.

Back
X