Duvarda böcek gördüm😨

Turkce karakter kullanmamak "uyuyucam" "vejeteryan" yazmaktan daha muhim tabi. :KK70:
Klavyemde turkce karakter yok. Bu turkce yaziyor olmami degistirmez. Ayrica turkce karakter kullanmiyor olmak insanin anadilini ingilizce yapmaz :KK70:
Neden alindiniz? Siz de bir baskasini uyardiniz. Bir tesekkur etmek zor olmamali duzeltme icin
Alınmadım canım neden alınayım? Sizi mi kıracağım? Teşekkür ederim.
Dilbilgisi konusunda takıntılı bir insan değilim. Sadece ukalaca yazılan bir cümleye aynı ukalalıkla karşılık vermiştim. Yoksa çok da umurumda değil kimin nasıl yazdığı.
Yalnız verdiğim yanıt sizi derinden yaralamış anlaşılan. Tek tek hatalarımı aradığınıza göre 😂

Alınmadım canım neden alınayım? Sizi mi kıracağım? Teşekkür ederim.
Dilbilgisi konusunda takıntılı bir insan değilim. Sadece ukalaca yazılan bir cümleye aynı ukalalıkla karşılık vermiştim. Yoksa çok da umurumda değil kimin nasıl yazdığı.
Yalnız verdiğim yanıt sizi derinden yaralamış anlaşılan. Tek tek hatalarımı aradığınıza göre 😂
Aramak mi :D konunun iki cumlelik giris yazisini okumak sizin icin epey zor anlasilan ki aramak olarak tanimlamissiniz 😅

Böcek gitti kavga bitti olması gerekirken,pek öyle olmadı şu an hepimizden rahattır o böcük.
Ayrıca böcekler olmasa bizde olmazdık bitkilerin üremesi,bazı canlıların besini vs vs böcekler candır can.

Böcek gitti kavga bitti olması gerekirken,pek öyle olmadı şu an hepimizden rahattır o böcük.
Ayrıca böcekler olmasa bizde olmazdık bitkilerin üremesi,bazı canlıların besini vs vs böcekler candır can.
Hahaaa aynen. Beni odamdan etti. Onun yüzünden tanımadığım insanlarla laf dalaşına girdim. Şimdi odamda keyif yapıyor. Ama yarın için planlarım var 😈

Hahaaa aynen. Beni odamdan etti. Onun yüzünden tanımadığım insanlarla laf dalaşına girdim. Şimdi odamda keyif yapıyor. Ama yarın için planlarım var 😈
Survivor tılmaz morgül gibi alnına kırmızı bandı çek,savaş boyalarını yüzüne sür,eline ilacı al sıka sıka odada gezin.
Aslında şu böcek yemlerinden alsan daha iyi olur o sıkılanlara sende maruz kalıyosun,çcocuun olmaz kızım bak kullanmayın şöyle zararlı şeyler,böcek daha az zararlıdır billa en azından organik hayvan.

Survivor tılmaz morgül gibi alnına kırmızı bandı çek,savaş boyalarını yüzüne sür,eline ilacı al sıka sıka odada gezin.
:KK70: :KK70:
Aslında şu böcek yemlerinden alsan daha iyi olur o sıkılanlara sende maruz kalıyosun,çcocuun olmaz kızım bak kullanmayın şöyle zararlı şeyler,böcek daha az zararlıdır billa en azından organik hayvan.
Odayı iyice havalandirsam sorun olmaz heralde.

Odayı iyice havalandirsam sorun olmaz heralde.
Bunu alıp böceğin dolandığı saklanabileceği yerlere sıkıyosun aylarca etkilide hem hemde solumamış oluyosun.
Birde ekstradan böcekkovucu elektrikli aletler var işe ne kadar yarar bilmem hatta fareye vs etkili olanlarıda var ondanda alabilirsin bi tane sesle manyetik dalgayla vs hayvanları böcekleri kovduğu söyleniyor.

Bunu alıp böceğin dolandığı saklanabileceği yerlere sıkıyosun aylarca etkilide hem hemde solumamış oluyosun.
Birde ekstradan böcekkovucu elektrikli aletler var işe ne kadar yarar bilmem hatta fareye vs etkili olanlarıda var ondanda alabilirsin bi tane sesle manyetik dalgayla vs hayvanları böcekleri kovduğu söyleniyor.
👍Teşekkür ederim:dua:

Bugun kedi su kabina orumcek düsmus dal ile onu cikardim öldürmedim yasamaya hakki var diye dusundum. Ama evimizi istila ederlerse ilaclatmaktan cekinmem davetsiz misafir onlar.
Aslında yaşamaya hakkı var hepsinin,üstelik istilacı olan da biziz insanoğlu.
Doğal çevreyi betonlaştırıp onların yaşam alanlarını istila eden biziz,bu dünyaya en çok zararı verende bizleriz.
Böcekler milyonlarca yıldır dünyadalar ama doğaya hiç zararları yok ama birde bize bakın ne ağaç bıraktık ne su,ilerde malesef yakın bi gelecekte su artık eskisi gibi bulunmayacak ve insanlar susuzluğa bağlı hastalıklarla boğuşacaklar hatta bu konuda türklerinde,yabancılarında pekçok belgeseli var.

Doğru bu halılarda filan maytlar filan varmış görünmeyen böcekler onları kafaya takarsan zaten direk deliler koğuşuna bilet yani,çokta takmamak lazım.

Olabildigince temizlik yapsan da bu maytlarla savaş zor gormedigim icin sorun etmiyorum temizlik yapar otururum napalim.
Buarada korede uzak dogulular hali hic sevmez kullanmazlar. Maytlar halilarda cogalir en cok duyumlarima gore.
Amann hindistandaki rahatlik kimsede yok yada mecburiyet disarda yatan var hava 50 derece yaninda kobra geciyor ayols gorunce bi bes saniye bos bos baktim ekrana. :D

Olabildigince temizlik yapsan da bu maytlarla savaş zor gormedigim icin sorun etmiyorum temizlik yapar otururum napalim.
Buarada korede uzak dogulular hali hic sevmez kullanmazlar. Maytlar halilarda cogalir en cok duyumlarima gore.
Amann hindistandaki rahatlik kimsede yok yada mecburiyet disarda yatan var hava 50 derece yaninda kobra geciyor ayols gorunce bi bes saniye bos bos baktim ekrana. :KK70:
Valla aslında halıyı o yüzden bende pek sevmiyorum bana hep kirli hissi veriyor,ayrıca şu eski tip ağır koltuk,kanepe tarzı mobilyayalarıda sevmiyorum onlardada oluşuyor bu tür şeyler sonuçta.
En güzeli ahşap,metal,plastik silinebilir yıkanabilir kumaşsız eşyalar içine sinmedimi yıka komple koy yerine.

Aslında yaşamaya hakkı var hepsinin,üstelik istilacı olan da biziz insanoğlu.
Doğal çevreyi betonlaştırıp onların yaşam alanlarını istila eden biziz,bu dünyaya en çok zararı verende bizleriz.
Böcekler milyonlarca yıldır dünyadalar ama doğaya hiç zararları yok ama birde bize bakın ne ağaç bıraktık ne su,ilerde malesef yakın bi gelecekte su artık eskisi gibi bulunmayacak ve insanlar susuzluğa bağlı hastalıklarla boğuşacaklar hatta bu konuda türklerinde,yabancılarında pekçok belgeseli var.

Ah ayni fikirdeyim. Bazilari ciddi eve zarar veriyor ve uruyor onlar icin istilaci dedim fareler de ayni sekilde evimizi mevburen korumak durumundayiz ozellikle bebekli evler.
Dunyada istila ettigimiz aşikar ama ne yapabiliriz bilmiyorum. 25 litre Su belgeselinden cok etkilendim herkese tavsiye ederim. Susuz napariz bilmiyorum of..

Ah ayni fikirdeyim. Bazilari ciddi eve zarar veriyor ve uruyor onlar icin istilaci dedim fareler de ayni sekilde evimizi mevburen korumak durumundayiz ozellikle bebekli evler.
Dunyada istila ettigimiz aşikar ama ne yapabiliriz bilmiyorum. 25 litre Su belgeselinden cok etkilendim herkese tavsiye ederim. Susuz napariz bilmiyorum of..
Aynen onu bende seyrettim ve başka belgeselleri ve makaleleride okudum durum çok ciddi ama insanlara bakınca o kadar ilgisizlerki kendi sonlarını getirmek için bu kadar canla başla uğraşan başka bir tür daha yoktur.
Çok yakın gelecekte yeraltı temiz suları tükenecek,pekçok göl kurudu gitti,eski yeraltı su kaynakları haritasında full heryer doluyken şimdiki yeraltı su haritasında çok az bi suyun kaldığı gözüküyor.
İnsanlar sadece hastalıklarla uğraşmayacaklar,nasıl petrol için savaşlar çıkıyorsa artık su savaşları çıkmaya başlıyacak uzmanların dedikleri bunlar.
Ama bizde mesela hala doğa harikası yerlere yok nükleer,yok hidroelektrik santrali vs yapacaz diye uğraşıyoruz,hemde köylülerin tarımı toprağı bitirdi bu santraller demesine rağmen.
Bazıları marsa gitmek için niye yatırım yapıyor belli dünya bitiyor ve savaşlar kapıda ondan.
İşin en enteresan şeylerinden biri şu an su rezervlerinin %75'inin coca cola firmasının elinde olduğu,dünyayı kimin domine edeceğini şimdiden belirlemişler.

Valla aslında halıyı o yüzden bende pek sevmiyorum bana hep kirli hissi veriyor,ayrıca şu eski tip ağır koltuk,kanepe tarzı mobilyayalarıda sevmiyorum onlardada oluşuyor bu tür şeyler sonuçta.
En güzeli ahşap,metal,plastik silinebilir yıkanabilir kumaşsız eşyalar içine sinmedimi yıka komple koy yerine.

Turk milleti olarak herseyimiz pufidik. Bende o dediginiz tarz esyalar dusunuyorum. Birde uzun yillar kullanilmamali ah ah uzun zaman once eski koltuktan cikan tahtakurusu gordu bu gozler sadece ilacla kesinlikle yok olmuyo esyalari atma ile sonuc bulunuyo o salak eski koltugu atacaksin abi sonrasi tedbir amacli bi ilaclama sonucunda bitti valla evi tamamen yakma sebebi.. of of.

Back
X